zestaw
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1.cykl na stormie+arremadex xtr EXTREME LABS
1-40 dni storm
10-40 dni arremadex xtr
2.po cyklu novedex+tribulus 1000mg na dzień
storm dla podniesienia energii i wzrostu masy ciała,a arremadex dla podniesienia teścia,podnoszenia anabolizmu i obnizenia estrogenów,poza tym utwardza mieso i redukuje wode,a po cyklu kolejna dawka teścia i potem przerwa.zobaczymy jak to połączenie sie sprawdzi.planowany początek cyklu to koniec października a koniec na sylwestra.uj jestem zdeterminowany i jade na tym cyklu i kropka.
Napisano Ponad rok temu
poczytałem opinie i stwierdzam że bad ass mass dobry ale bez rewelacji,jungle dobry ale porównywalny z arremadexem xtr z extreme labs a pro anabol jest przereklamowany.postanowiłem że pierwszy zapodam taki zestaw i zdam relacje
1.cykl na stormie+arremadex xtr EXTREME LABS
1-40 dni storm
10-40 dni arremadex xtr
2.po cyklu novedex+tribulus 1000mg na dzień
storm dla podniesienia energii i wzrostu masy ciała,a arremadex dla podniesienia teścia,podnoszenia anabolizmu i obnizenia estrogenów,poza tym utwardza mieso i redukuje wode,a po cyklu kolejna dawka teścia i potem przerwa.zobaczymy jak to połączenie sie sprawdzi.planowany początek cyklu to koniec października a koniec na sylwestra.uj jestem zdeterminowany i jade na tym cyklu i kropka.
nom ale jungle to nie jest coś takiego jak arremadex bo jungle to anabolizer który blokuje nie wiem czy teraz się zmienił skład ale wcześniej blokował i do odblokowania bierze się arremadex lub novedex lub apteczny clomid.
z dobrych buzerów teścia mogę ci doradzić jeszcze alri restore
Napisano Ponad rok temu