ciagle sie zastanawiam o indeksie popularnych "sajgonki+ryz+surowka=7,5zl"

ile w tym tluszczu, weglowodanow, zdrowych i mniej zdrowych "specyfikow"
moze jest wsrod nas jaki mistrz dalekowschodnich potraw

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
'funai', dnia 09 Sie 2009 - 14:44, napisał:
zastanawiaja mnie te ich sosy, są dość gęste i wydaje mi sie ze sa ------------------tluste??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
'funai', dnia 09 Sie 2009 - 18:59, napisał:
czyli te sosy ktore tak zajadamy- to nie rozpuszczony smalczyk i inne tlustosci -tylko sosy sojowe ?? hurrrrrrrra
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
shuai jiao - chinskie "judo" |
JUDO |
|
![]()
|
||
Chińskie ćwiczenia a cukrzyca- nius z wp.pl |
KUNG-FU/WUSHU |
|
![]()
|
||
Chinskie miecze |
MIECZ i SZTUKA WALKI MIECZEM |
|
![]()
|
||
Hcg Chinskie opinie |
Sterydy i Prohormony |
|
![]()
|
||
Etyka a chińskie sztuki walki |
KUNG-FU/WUSHU |
|
![]()
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu