ciagle sie zastanawiam o indeksie popularnych "sajgonki+ryz+surowka=7,5zl"

ile w tym tluszczu, weglowodanow, zdrowych i mniej zdrowych "specyfikow"
moze jest wsrod nas jaki mistrz dalekowschodnich potraw

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zastanawiaja mnie te ich sosy, są dość gęste i wydaje mi sie ze sa ------------------tluste??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli te sosy ktore tak zajadamy- to nie rozpuszczony smalczyk i inne tlustosci -tylko sosy sojowe ?? hurrrrrrrra
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Etyka a chińskie sztuki walki |
KUNG-FU/WUSHU |
|
![]()
|
||
Chinskie style zawierające walkę w parterze ? |
KUNG-FU/WUSHU |
|
![]()
|
||
Nowe Chinskie Kungfu |
KUNG-FU/WUSHU |
|
![]()
|
||
Specjalista od chinskiego enyuer? |
KUNG-FU/WUSHU |
|
![]()
|
||
CHInSKIE ZAPASY |
ZAPASY - Styl Wolny i Klasyczny |
|
![]()
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu