ciagle sie zastanawiam o indeksie popularnych "sajgonki+ryz+surowka=7,5zl"
ile w tym tluszczu, weglowodanow, zdrowych i mniej zdrowych "specyfikow"
moze jest wsrod nas jaki mistrz dalekowschodnich potraw
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zastanawiaja mnie te ich sosy, są dość gęste i wydaje mi sie ze sa ------------------tluste??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli te sosy ktore tak zajadamy- to nie rozpuszczony smalczyk i inne tlustosci -tylko sosy sojowe ?? hurrrrrrrra
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
CHInSKIE ZAPASY |
ZAPASY - Styl Wolny i Klasyczny |
|
|
||
Nowy dokument z chińskiej telewizji |
Multimedia |
|
|
||
Etyka a chińskie sztuki walki |
KUNG-FU/WUSHU |
|
|
||
Cła na chińskie latarki |
TACTICAL GEAR |
|
|
||
Miecze chinskie |
WALKA NOŻEM, BROŃ |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu