ciagle sie zastanawiam o indeksie popularnych "sajgonki+ryz+surowka=7,5zl"

ile w tym tluszczu, weglowodanow, zdrowych i mniej zdrowych "specyfikow"
moze jest wsrod nas jaki mistrz dalekowschodnich potraw

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zastanawiaja mnie te ich sosy, są dość gęste i wydaje mi sie ze sa ------------------tluste??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli te sosy ktore tak zajadamy- to nie rozpuszczony smalczyk i inne tlustosci -tylko sosy sojowe ?? hurrrrrrrra
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Specjalista od chinskiego enyuer? |
KUNG-FU/WUSHU |
|
![]()
|
||
BJJ a chinskie sztuki walki |
BJJ, LUTA LIVRE, SAMBO |
|
![]()
|
||
"Chińskie rozciąganie: |
KUNG-FU/WUSHU |
|
![]()
|
||
Nowe Chinskie Kungfu |
KUNG-FU/WUSHU |
|
![]()
|
||
Lekarze tradycyjnej medycyny chińskiej w Polsce |
Inne sporty |
|
![]()
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu