ciagle sie zastanawiam o indeksie popularnych "sajgonki+ryz+surowka=7,5zl"

ile w tym tluszczu, weglowodanow, zdrowych i mniej zdrowych "specyfikow"
moze jest wsrod nas jaki mistrz dalekowschodnich potraw

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zastanawiaja mnie te ich sosy, są dość gęste i wydaje mi sie ze sa ------------------tluste??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli te sosy ktore tak zajadamy- to nie rozpuszczony smalczyk i inne tlustosci -tylko sosy sojowe ?? hurrrrrrrra
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Nowe Chinskie Kungfu |
KUNG-FU/WUSHU |
|
![]()
|
||
Pokaz chińskiej grupy wushu z uniwersytetu w Tianjin |
KUNG-FU/WUSHU |
|
![]()
|
||
Białko w jadlospisie |
Inne sporty |
|
![]()
|
||
Fałszywe miecze japońskie, chińskie podróby, shingunto |
MIECZ i SZTUKA WALKI MIECZEM |
|
![]()
|
||
Chinskie style zawierające walkę w parterze ? |
KUNG-FU/WUSHU |
|
![]()
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu