W&%#dol i po krzyku .....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Adam zamknij juz to jakbys mogl niczego konstruktywnego tutaj juz sie nie wniesie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kogo nazywasz szczurami ? Ludzi przesiadujących pod klatką ?Jak to? To mam się bać spojrzeć w oczy jakiemuś blokersowi, bo sobie pomyśli, że ja sobie myślę, że on myśli, że ja właśnie pomyślałem, że nim gardzę? :roll: I co, z tego myślenia wp...ol ma być??? Słuchaj, jak widze takich szczurów pod klatką, to traktuje ich jak szczury,
To znaczy jak ?, to traktuje ich jak szczury,
a Ty, jak sam powiadasz - jesteś inny, to znajdź sobie inne towarzycho i nie pi...ol, że nie mają się gdzie podziać itp. Słyszałem kiedyś rozmowę na klatce - "Ty, stary, jak mi się k...wa nudzi! No, mnie też się nudzi. No i co? No i nic..." A lato było piekne tego roku.
No i co z tego wynika ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o tym wlasnie mowie.... toz to prawdziwy honor i nobilitacja byc "prawdziwym" blokersem. co trzeba zrobic zeby nim zostac, bo ja tez bym bardzo chcial??
>>...mielismy z kumplem okazje poznac "kulture" czarnych paskow...
to do jakiejs dziwnej sekcji trafiles... podaj moze miejsce i nazwisko trenera zeby oszczedzic traumy ewentualnym chetnym. na przyszlosc wybieraj sporty gdzie nie ma stopni to i nie bedzie czarnych pasow.
no coz chamstwo trafia sie wszedzie, nie tylko w klubach sportowych. u nas jest z kolei jak w rodzinie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co w tym dziwnego??? To mistrz ma wszystkim po kolei rękę podawać, 20-30 trenującym, zwłaszcza jak kogoś widzi po raz pierwszy??? Że się przebiera osobno, a nie w szatni z grupą??? Do mistrza to z szacunkiem trzeba, a nie jak do kolegi....
Co do tych treningow to rzeczywiscie sie przeszedlem i na wstepie mielismy z kumplem okazje poznac "kulture" czarnych paskow . Sory ale taki gosc nie dosc ,ze nie poda nikomu reki to nawet nie przebiera sie z grupa z ktora cwiczy ,wiec co to moze o nim swiadczyc ..
Napisano Ponad rok temu
Z góry uprzedzając ewentualne pytania - nie, nie jestem "blokersem", w szczególności nie identyfikuję się z żadną subkulturą, bo uważam, że taka identyfikacja jest bez sensu i przy pewnym poziomie dojrzałości przestaje obowiązywać (co wam Kejos też próbuje przekazać a co usilnie ignorujecie).
Nie wiem, skąd ta wyższość w wielu postach, zwłaszcza na forum internetowym, gdzie z zasady wszyscy są równi. Jak parę lat temu przyswajałem sobie netykietę, to był tam punkt mówiący o szanowaniu współdyskutantów i rozważaniu treści posta, a nie osoby jego nadawcy. No, ale widać że ta netykieta chyba się zdążyła solidnie zestarzeć...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jaki mistrz ??? Mistrz jest tylko jeden
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ... "i ujrzal swiatlosc, a w niej wylaniajaca sie liczbe..i doznal oswiecenia..bo mistrzow bylo 9"...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ulice swiata
- Ponad rok temu
-
Znowu nożem...
- Ponad rok temu
-