Skocz do zawartości

Zdjęcie

W&%#dol i po krzyku .....

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
77 odpowiedzi w tym temacie

budo_kubunio
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 169 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

Re: W&%#dol i po krzyku .....

Wychowalem sie qrwa na osiedlu i mam tak ze jezeli ktos mnie mierzy wzrokiem wyrazajacym najglebsza pogarde tylko za to ze nie mam porzadnych ciuchow czy przesiaduje pod klatka to mnie cos strzela .
.

ah wiedzialem. zakompleksione biedactwo, masz gorsze ciuchy niz koledzy? ale w sumie to dobrze ze dajesz upust swojej frustracji piszac posty. lepsze to nic "dac komus w ryja" tylko za to ze sie krzywo popatrzyl.

lepiej wroc pod klatke

z calym szacunkiem dla zalozyciela tematu(nie obrazaj sie) ta dyskusja nie ma sensu.
jedyny sensowny post nalezal do novocaine
  • 0

budo_adamd
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3411 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

e, czepiacie się.
  • 0

budo_mradu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3413 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

sorry Kejos, ale tam gdzie mieszkam, takie ziomki co przesiaduja na klatkach to zwykla banda lobuzow. Okazuje im pogarde - nie moge szanowac kogos kto demoluje moja klatke, regularnie rozpieprza mi szybe w drzwiach wejsciowych do klatki, podpala wlacznik swiatla, rozwala zamek w drzwiach itd. Wybacz, ale dla mnie to zwykly gnoj, ktory z uporem maniaka niszczy czyjas prace.
Pozdrawiam
  • 0

budo_hellfire
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2404 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

e, czepiacie się.

to twoja fucha... :wink: więc czyń swoją powinność
  • 0

budo_gt4
  • Użytkownik
  • Pip
  • 44 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Pojawił się drugi sensowny post na ten temat autorstwa Mradu. Ja uważam podobnie.
  • 0

budo_kejos
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 77 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Co do zakompleksienia to raczej nie mam powodów ,a ciuchy mam takie jak cala reszta moich znajomych czyli stare ,ale ja je lubie i o to mi wlasnie chodzi ,ze ludzie sie patrza jak na jakiegos jebanego brudasa albo bandyte .A co do dewastowania i przesiadywania pod klatka to ja qrwa nawet wszystkim dzrwi otwieram i raczej nie demoluje niczego ,a co za tym idzie pilnuje znajomych zeby tego nie robili bo mnie tez to wqrwia ,ze jak cos jest nowe to trzeba to rozpierdolic .Niestety wiekszosc ludzi tego nie docenia i nie zauwaza faktu ,ze dopuki my nie stalismy pod ta klatka to dzial sie tam naprawde syf . Tak jak powiedzial Mradu wszystko bylo rozjebane i usyfione jakimis debilnymi tekstami typu Rino rzadzi (taka melina) . Czyli to ,ze ktos siedzi pod klatka nie oznacza , ze jest jebanym cwierc muzgiem pozbawionym resztek kultory ,moze oznacza to po prostu ,ze nie ma gdzie isc bo w domu ma taki kanal ,że woli marznac pod klatka na mrozie niz siedziec w domu .
  • 0

budo_noite
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1593 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Czyli to ,ze ktos siedzi pod klatka nie oznacza , ze jest jebanym cwierc muzgiem pozbawionym resztek kultory ,moze oznacza to po prostu ,ze nie ma gdzie isc bo w domu ma taki kanal ,że woli marznac pod klatka na mrozie niz siedziec w domu .

moze oznacza, moze nie. Zaden czlowiek, ktory boi sie wejsc na klatke zawalona takimi chloptasiami, nie bedzie ich pytal w jakim celu tam siedza. Nie obchodzi go, czy sa odzwiernymi, pilnujacymi scian etc. czy zwyklymi bandytami szukajacymi tylko zaczepki. Sorry winnetou, ale taka jest prawda. Poza tym wiekszosc ludzi, z ktorymi mialem do czynienia (siedzacy pod czy w klatce schodowej) to faktycznie "cwiercmozgi pozbawione resztek kultury".
  • 0

budo_warhead
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4469 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Różne

Napisano Ponad rok temu

Mozesz byc milym chlopcem ... ale wybacz jak widze bande dzieciakow dracych sie pod klatka do 2 w nocy ... jakos nie moge sobie wyobrazic Was przeprowadzajacych przez jezdnie staruszki.
Przesiadujesz pod blokiem? Nie masz zadnych zainteresowan ? Czytasz ksiazki ?
Czlowieku ja znalazlem 1000 innych lepszych rzeczy w mlodosci niz picie z kolegami (u mnie akurat boisko a nie blok - na jedno wychodzi) i wcale do tego nie potrzebowalem gotowki.
A tak siedzisz z ziomalami drzesz jape, starszysz zachowaniem uczciwych ludzi i mowisz o jakims honorze ... teraz jest gowno a nie honor ... kiedys jakies 10 lat temu jak szedles z dziewczyna zaden z "bujajacych" sie oszolomow nawet krzywo na Ciebie nie spojrzal ... a teraz im wiecej burakow w grupie tym mniejszy szacunek dla kogokolwiek czy czegokolwiek ... jedyny wyznacznik dla Was to prawo piesci i haslo HWDP.

Mi sie od razu skaner wlancza jak widze grupe pod blokiem ktora opija sobie piwko ... i wiesz co 99 % mam racje. Zadko kiedy nie zostalem nawyzywany od tchorzy i innych epitetow przechodzac kolo przystanku bo nie odpowiadalem na ordynarne zaczepki malolatow ... ludzi ktorzy pojedynczo nie stanowia zadnego zagrozenia ba nawet wygladaja jak pacjenci odwykowki ktorzy dostaja zadyszki podczas walenia konia.

Takie sa realia, ktore ja znam.
  • 0

budo_shaft
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1759 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

siema Warhead

widac znamy je wszyscy poza tym panem.
prosimy o przekierowanie go na inne forum tematyczne
  • 0

budo_kejos
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 77 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Sory stary ale widze ze z ciebie niezly dinozaur musi byc (Warhead) bo jak mowisz do mnie dzieciaku to niezle :) Moze i nie jestem specjalnie stary ale mam 22 lata , nie pije i nie dre japy i tez wole boisko od klatki ale coz zdarza sie pod nia siedziec czekajac na kogos albo jak nie z kim isc na to boisko(acha a wszyscy ludzie w bloku raczej nas znaja i napewno sie nas nie boja) qrwa ludzie czemu wy tak uogolniacie wszystko . Spoko co do honoru to sie z toba zgodze teraz nie ma juz u wiekszosci takiego pojecia ale tyczy sie to juz raczej kazdego pokolenia a nie tylko mlodych roku zycia (honor umarl wraz z samurajami).A co do patrzenia bujajacych sie oszolomow to 10 lat temu za szerokie spodnie sie dostawalo wpierdol bez specjalniej prowokacji (u nas wtedy punki i skini z lancuchami latali ale naszczescie juz nie lataja) Acha a HWDP to debilny tekscik ktory jest qrewskim uogolnieniem ktory ja tlumacze czasem tak : chwala wszystkim DOBRYM policjantom ale nie znaczy ze nie ma w nim odrobiny racji (bicie palka po pietach na przesluchaniu raczej nie jest mile) .
  • 0

budo_shaft
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1759 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Sory stary ale widze ze z ciebie niezly dinozaur musi byc (Warhead) bo jak mowisz do mnie dzieciaku to niezle :) Moze i nie jestem specjalnie stary ale mam 22 lata , nie pije i nie dre japy i tez wole boisko od klatki ale coz zdarza sie pod nia siedziec czekajac na kogos albo jak nie z kim isc na to boisko(acha a wszyscy ludzie w bloku raczej nas znaja i napewno sie nas nie boja) qrwa ludzie czemu wy tak uogolniacie wszystko . Spoko co do honoru to sie z toba zgodze teraz nie ma juz u wiekszosci takiego pojecia ale tyczy sie to juz raczej kazdego pokolenia a nie tylko mlodych roku zycia (honor umarl wraz z samurajami).A co do patrzenia bujajacych sie oszolomow to 10 lat temu za szerokie spodnie sie dostawalo wpierdol bez specjalniej prowokacji (u nas wtedy punki i skini z lancuchami latali ale naszczescie juz nie lataja) Acha a HWDP to debilny tekscik ktory jest qrewskim uogolnieniem ktory ja tlumacze czasem tak : chwala wszystkim DOBRYM policjantom ale nie znaczy ze nie ma w nim odrobiny racji (bicie palka po pietach na przesluchaniu raczej nie jest mile) .

co ty... nie milo to jest po potylicy :wink:
  • 0

budo_warhead
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4469 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja nigdy nie wyladowalem na komisariacie ... dziwny jestem prawda ? Nigdy mnie policjanci nie bili palkami po stopach ... moze dlatego ze nie przesiadywalem pod blokiem. Nie mowie siedziec i czekac na kogos ... mowie o libacjach alkoholowych jakie mlodzi ludzie uskuteczniaja wieczorami ... a nie sa wtedy grzeczni uwierz mi ... i o takich ludziach ja mowie.
  • 0

budo_shaft
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1759 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

stary powiedz mi.
ilu niewinnych policja bila co?

ilu takich znasz.
bo ja nie znam takich ktorzy by calkiem za niewinnosc dostali.

chyba ze jestes z kolka niedzielnego i tam policja wpadla. to rozumiem
moze ci byc przykro :wink:
  • 0

budo_warhead
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4469 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie zupelnie .. jak znam moich" ziomkow" blokersow to takim sportem ekstrenalnym sie zajmuja jak nastepuje:
Starszonko slowne i oczkami panow policjantow. Wiec pewnie raczej grzeczni nie sa.
A czasami bardzo pyskaci ... oraz sie zucaja ...
Moje kontakty zawsze sa mile z panami policjantami ... w mysl zasady nie rob drugiemu tego co Tobie nie mile.
  • 0

budo_ira
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1243 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Chyba zgubiłem się. Kejos dzieli się doświadczeniem ulicznym i dostaje z lewej że bzdury pisze. I zaraz potem dostaje z prawej bo ma doświadczenia i zły chłopak jest. Może napisać od razu - do netu sie nie nadajesz i koniec.
P.S. O niewerbalnych wskaźnikach agresji ktoś coś wie? To by wyjaśniło kwestie związane z patrzeniam w oczy.
Pozdrawiam.
  • 0

budo_kejos
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 77 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

IRA przyznam ci racje do netu sie nie nadaje ... A czy jestem zly to nie wiem ale raczej nie bo ja tez nigdy na komisariacie nie wyladawalem (nie jako podejrzany) do policji rownierz zawsze grzecznie jade bo robote maja chujowa i po co im jeszcze dokladac (zwlaszcza ze na grzecznosci mozna zyskac) A i widze dopiero teraz ze ja z wyjatkowo cywilizowanego i kulturalnego miasta pochodze (albo osiedla) . Wiec przykro mi ze nie mieszkam w wiekszym syfie moze wtedy bym cos wiedzial o zyciu a nie tylko o zwyklych bandytach . A tak szczerze to znam takich co dostali za darmo (przez to jakich maja kolegow co prawda ale oni nic nie robili) .
  • 0

budo_warhead
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4469 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Co do zakompleksienia to raczej nie mam powodów ,a ciuchy mam takie jak cala reszta moich znajomych czyli stare ,ale ja je lubie i o to mi wlasnie chodzi ,ze ludzie sie patrza jak na jakiegos jebanego brudasa albo bandyte .A co do dewastowania i przesiadywania pod klatka to ja qrwa nawet wszystkim dzrwi otwieram i raczej nie demoluje niczego ,a co za tym idzie pilnuje znajomych zeby tego nie robili bo mnie tez to wqrwia ,ze jak cos jest nowe to trzeba to rozpierdolic .Niestety wiekszosc ludzi tego nie docenia i nie zauwaza faktu ,ze dopuki my nie stalismy pod ta klatka to dzial sie tam naprawde syf . Tak jak powiedzial Mradu wszystko bylo rozjebane i usyfione jakimis debilnymi tekstami typu Rino rzadzi (taka melina) . Czyli to ,ze ktos siedzi pod klatka nie oznacza , ze jest jebanym cwierc muzgiem pozbawionym resztek kultory ,moze oznacza to po prostu ,ze nie ma gdzie isc bo w domu ma taki kanal ,że woli marznac pod klatka na mrozie niz siedziec w domu .

-------------------------------------------------

MOje wypowiedzi odnosily sie po czesci do tego tekstu. Nie ocenialem jego jako jego ... tylko pewnego rodzaju grupe subkultury. Mowilem ogolnie jak blokersi sie zachowuja ... a ze sam stwierdzil ze siedzi pod klatka ... wiec sila rzeczy zakwalifikowalem go do tej grupy. I pozniej o tej grupie sie wypowiadalem. Do niego nic nie mam ani nie zjechalem go w zaden sposob swiadomy ... nieswiadomie hmmmm .... zwale na natlok pracy ;) i brak porannej kawy ;)
  • 0

budo_ira
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1243 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No to więcej kawy Warhead :) . I nie nerwowo.
Pozdrawiam.
  • 0

budo_kejos
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 77 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Policjant na posterunku pracowicie oklada palka kasete magnetofonowa.
- Co robisz? - zainteresowal się kolega.
- Komendant kazal mi ja przesluchac...
  • 0

budo_kejos
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 77 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Zomowcy pojechali na biwak i spotkali tam druzne harcerzy. Zalozyli się z nimi kto sprowadzi z lasu wieksze zwierze.
Harcerze na drugi dzien przyprowadzili na lancuchu niedzwiedzia. A zomowcy - zajaczka. Harcerze w smiech. Zomowcy bez slowa chwycili palki i dawaj lac zajaczka po grzbiecie. Po 5 minutach zajaczek wrzasnal:
- Dobra! Przyznaje się! Jestem zubrem!
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025