Jak się nazywa ten film i gdzie to można zobaczyć?
Na przykład u mnie w chałupie na vhs-ie :wink: Jeśli jesteś zainteresowany kopią, służę uprzejmie.
Napisano Ponad rok temu
Jak się nazywa ten film i gdzie to można zobaczyć?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
randal.. glupi jestes czy tylko udajesz? napisales o shihanie w sposob urągajacy wszelkim zasadom szacunku. tlumaczenie ,ze to tylko dla jaj tylko poteguje efekt..
ten gsoc zrobil w swoim zyciu tyle, ze ty nie zrobisz nawet polowy. ptasz o opinie o jego aikido a okazuje sie ,ze obejrzales flim ktory ma juz dobre kilka lat. przekrecasz nazwisko i obsmiewasz shihana.. niby z jakiej racji?
ps.
kiilka lat emu podczas wspolnej kolacji w szczecinei spytalem shihana o mozliwosc pojechania z nim na pustynie.. - "chcesz to jedź.. jedziemmy w marcu" - mnie zatkalo.
ps 2.
shawnee ty tak lubisz brada pitta czy co?
Napisano Ponad rok temu
ze jak??????????Topik stworzył i zatytułował Moderator, podpisując moim nikiem.
Napisano Ponad rok temu
shawnee ty tak lubisz brada pitta czy co?
Napisano Ponad rok temu
E) Burza została rozkręcona przez obrońców, jakobym atakował osobę shihana, podczas gdy nieprzychylną opinię wyraziłem o filmie
Szczepanie i bez tego wiemy że Koniardowi się poprzestawiało pod czupryną. Przynajmniej ja tak odbieram przerost kosmicznych energii nad treningiem, miszczów czasu i takie tam kwiatki.
... poczym grubcio zaczął drżeć, a uczeń sie przewrócił.
,Chyba powinienem sobie nadać 9 dana
Napisano Ponad rok temu
faktycznie mało zgrabnie to zrobił, choć ... może właśnie nie ma to jak kij w mrowisko , cwana gapa... :?nie bardzo rozumiem? szczepan zalozyl ten topick i podpisal sie jako ty?.
Napisano Ponad rok temu
Wystarczy inaczej podświetlić tekst i już zmienia sie znaczenie. Owszem wypowiedź chamska, teraz już nie dopuszczam sie tak radykalnych stwierdzeń. Znaczy to tyle, samo wyrażone w sposób bardziej politycznie poprawny - uważam że ludzie którzy opowiadają o kosmosach i energiach tajemnych, mówią bezsens /nie mówią nic/.Szczepanie i bez tego wiemy że Koniardowi się poprzestawiało pod czupryną. Przynajmniej ja tak odbieram przerost kosmicznych energii nad treningiem ,miszczów czasu i takie tam kwiatki.
... poczym grubcio zaczął drżeć, a uczeń sie przewrócił.
,Chyba powinienem sobie nadać 9 dana
Faktycznie, tylko w czym ta dziewiątka,w zdumiewającej zaciętości co do osoby której nie znasz, czy może może w kategorii luk w pamięci ...
Napisano Ponad rok temu
.Znów wypowiedź wyrwana z kontekstu. Starałem sie odnaleźć posty które cytujesz, ale nie udało mi się.Zestawiłeś wypowiedź sprzed roku, może więcej, z czymś co ma miejsce teraz. Absurd.
http://www.budo.net....t=26957&start=0Wysłany: Sob Paź 30, 2004 10:52 Szczepanie i bez tego wiemy że Koniardowi się poprzestawiało pod czupryną. Przynajmniej ja tak odbieram przerost kosmicznych energii nad treningiem, miszczów czasu i takie tam kwiatki.
Bardzo mi sie podobało jak Cogneard stał, jeden z jego uczniów złapał go za rękę, poczym grubcio zaczął drżeć, a uczeń sie przewrócił. Do tej pory nie rozumiem dlaczego Ubijałem kiedyś podłoże pod chodnik i ta maszyna drżała dużo mocniej, a ja sie nie przewróciłem Chyba powinienem sobie nadać 9 dana, skoro potrafie wytrzymac tak mordercze techniki z poziomu 8
Owszem wypowiedź chamska,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No jednak nie tak dobrze z tą pamięcią, myślałem ze to padło w zupełnie innej dyskusji, dlatego znaleźć nie mogłem. Teraz przynajmniej wiem dlaczego padło - zły humor miałem wtedy Wręcz zadymiarsko-nihilistyczny. I wsadziłem, jak to ładnie ująłeś, kij w mrowisko.http://www.budo.net....t=26957&start=0Wysłany: Sob Paź 30, 2004 10:52
Widze ze emocje zaczynaja stopniowo opadac. I dobrze. Nie jest latwo dyskutowac o ludziach kontrowersyjnych a do takich bez watpienia zalicza sie A.Cognard.
Sam tez chetnie bym obejzal ten slynny film. Jesli by ktos byl tak uprzejmy to jakos sie zorganizujemy.
Ja podchodze niezwykle sceptycznie do wszelkiego rodzaju dziwactw w aikido, nie zebym byl zachowawczo-konserwatywny, ale podejrzliwie traktuje sytuacje jak 1 dany usiluja cwiczyc jakby byli O sensei'ami. A metodologia A.Cognarda do tego prowadzi.
Napisano Ponad rok temu
W zasadzie wolę siostrę Pitta, a co? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jakby zinterpretowac analogicznie do moich tą wypowiedź moderatora to padło:
- aikido A.C. to dziwactwo
- nie umie uczyć przez co jego uczniowie cierpią na przerost ego
jakby zinterpretować to tak, jak jest napisane:
- Szczepan uważa że w aikido są różne dziwactwa i sceptycznie sie do nich odnosi.
- nie podoba mu się że 1 dany ćwiczą jakby wszystko potrafiły i zarzuca że metodologia nauczania A.C. doprowadza do takiego stanu.
Mozliwe kotrargumenty:
- Szczepan jak możesz sie wypowiadac, i tak nie dorastasz mu do pięt!
lub
- Co to znaczy: ćwiczą jak o'senseiowie?
- Dlaczego uważasz ze ta metodologia do tego prowadzi?
Napisano Ponad rok temu
W zasadzie wolę siostrę Pitta, a co? :wink:
moze zone? nie wiesz gdzie sie urodzil ? hyhy:)
Napisano Ponad rok temu
Spokojnie sobie ściągniesz przez emule, na kazzie nigdy się z nim nie spotkałem. Jest po francusku, więc dla ciebie językowo bez problemu, po za tym unikniesz ewentualnych przekłamań wynikających z tłumaczenia.Sam tez chetnie bym obejzal ten slynny film. Jesli by ktos byl tak uprzejmy to jakos sie zorganizujemy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziękujemy O` Jerzyku że chociaż my możemy poczytać :wink:
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu