Wielkie rozczarowanie
Napisano Ponad rok temu
bez takich prosze. tkd nie jest full kontaktowe. zobacz walke z areny w szczecinie. tam juz to jakos wyglada, ale ten co urzywal obrotowek to wpierdol zebral.
No a co to wspolnego z tym tematem? A ten tu uzyl obrotowki nie dostal wpierdol. I widac "lightowa" ona nie byla jesli go zmroczylo po niej.
Napisano Ponad rok temu
Wszystkich naraz To ty madafaker musisz byc hehe
kwestia długośći rąk
Napisano Ponad rok temu
Wszystkich naraz To ty madafaker musisz byc hehe
kwestia długośći rąk
Chyba od ilosci takze Dwie 25 metrowe rece tez by Ci duzo nie pomogly
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cynik75 nas wszystkich zadusi i koniec, nie robcie OT
chyba, że będziecie za wysoko skakali
sorry chłopaki, ale mam wrażenie, że Tamburyn, czy jak tam temu co post zakładał, jest nieco narwany, a teraz znalazł nową religię TKD
jak go jakiś parterowiec powygina, to stracicie zawodnika
Napisano Ponad rok temu
A to ze chcialem sprobowac powalczyc z kims innym bo Capo sie czasami nudzi to moja sprawa.
A po drugie trenuje i Capo i Taekwondo i bardziej lubie kopac niz sie turlac po ziemi. Wiec raczej nie zamierzam pozniej zmieniac stylu walki ze stojacego na parterowy a jezeli juz bede zmuszony do turlania sie po macie tez sobie poradze bo paralitykiem nie jestem.
Napisano Ponad rok temu
prowokacji ciag dalszy?a jezeli juz bede zmuszony do turlania sie po macie tez sobie poradze bo paralitykiem nie jestem.
czekam na wypowiedz jak doznasz oswiecenia po turlaniu sie po macie z kims kto tez nie jest paralitykiem i wie co jest piec a co dziesiec w parterze
Napisano Ponad rok temu
DOSWIADCZENIE UCZY...ZE DOSWIADCZENIE NICZEGO NIE UCZY...
CZLOWIEK WALCZY NIE STYL....
CAPOEIRA NAJPIEKNIEJSZY TANEIC NAJ BARDZIEJ SUPER SZTUKA WALKI...
TAEKWONDO RULEZZ
BJJ PONAD WSZYSTKO...
dajmy spokoj....
to wszytsko traci mi amatorka w "stylu" uWolnijmy cukierki z papierkow..
NIE LEPIEJ PONAWIJAC O PILCE NOZNEJ:)??
Napisano Ponad rok temu
Nieprzejmuj sie ja tez chodziłem na capo ale pewnego dnia pomyslałem sobie co ja tak "naprawde" potrafię. Dzień póżniej na miescie napadło mnie dwuch "kolegów". Cóż naszczęscie niemiałem przy sobie komórki i skończyło sie tylko na gadaniu , w gaciach miałem pełno ale chodziła mi pogłowie mysl co by było gdybym np. miał komórke dodam ze napewno by mej nieoddał po dobroci. Poczułem sie wtedy trochę głupio bo chodziłem na capo a tak naprawde niemogłem nic zrobic. Po tym doswiadczeniu postanowiłem sie rozejrzeć za czymś lepszym i trefiłem na TAEKWONDOO i to co działo sie na treningach taekwondo bło dla mnie szokiem to co działo sie na capo to całkowice co innego. Tak na serio to na capo nietrenuje sie walki , cóz taka prawda , niestety caporistas nieumieją sie przyznac do tego :roll: .
pozdrawiam Hellman :twisted:
Napisano Ponad rok temu
a moze was zmylilo to ze dostalem kopa z obrotu no bo pewnie w Taekwondo sa same proste techniki.
naprawdę????
qrcze tyle lat ćwiczeń i dopiero Ty mnie oświeciłeś
chłopie pokory trochę.
pozdrowienia i miłego ćwiczenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A i jeszczo jedno: przyganiał kocioł garnkowi jeden styl znany z kiepskiej skuteczności drugiemu znanemu z tego samego... Eh ludzie... :wink: Każdy ma swoją wizję i pozwólcie mu ją mieć...
o właśnie, masz rację, tkd to chodząca nieskutecznośc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A po drugie trenuje i Capo
moim zdaniem g*wno trenujesz a nie capo. 5 lat i nie potrafisz napisac poprawnie ginga? 5 lat i wciaz nie zalapales czym jest capoeira? a wszyscy kolejny raz maja radoche, ze moga zjechac sobie po tym temacie. Nie nudzi sie Wam? litosci. i odrobine szacunku.
Napisano Ponad rok temu
Timur, a jak u Was mówi się na "berimbału"? ?
Aby niebyło OT..., jestem tego samego zdania co Noite :roll:
Napisano Ponad rok temu
Po prostu uważam że śmieszna jest krytyka nieskuteczności jednej SW przez zwolenników drugiej SW która na dodatek sama jest krytykowana za brak skuteczności na ulicy...
Wszystkie SW (poza RAYZ-Do rzecz jasna - jeszcze mi się życie nie znudziło) są kompletnie nieskuteczne na ulcy. No i kto teraz śmie krytykowac tkd, skoro wszystkie SW sa krytykowane za nieskutecznosc na ulicy? :twisted:
pozdrowienia
ja
Napisano Ponad rok temu
Wszystkie SW (poza RAYZ-Do rzecz jasna - jeszcze mi się życie nie znudziło) są kompletnie nieskuteczne na ulcy. No i kto teraz śmie krytykowac tkd, skoro wszystkie SW sa krytykowane za nieskutecznosc na ulicy?
pozdrowienia
ja
Buahahahaha Tylko że troche nie na temat bo mowa o krytykowaniu capo...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Poomse
- Ponad rok temu
-
Widowiskowość czy skuteczność?
- Ponad rok temu
-
kultura Korei
- Ponad rok temu