DORIAN WYCOFANY ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Nigdy nie spróbuje najleprzych odżyw ! A to skład zmienią a to wycofają A chciałem dopiero takie mocniejsze brac jak będzie odpowiedni staż ...
Ej a czemu Litwin81'a zbanowaliscie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ja czytałem i to niby prawda Jakieś skutki uboczne czy coś niejestem pewien... Podobno też sanepid pisał o wycofanie No-Xplode ...
Nigdy nie spróbuje najleprzych odżyw ! A to skład zmienią a to wycofają A chciałem dopiero takie mocniejsze brac jak będzie odpowiedni staż ...
Ej a czemu Litwin81'a zbanowaliscie
Ja mam jeszcze gdzies kilka szaszetek Doriana, moge Ci przeslac jak chcesz
Wlasnie czemu Litwin jest zbanowany?
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
SŁYSZAŁĘM ZE DORIAN NOX PUMP MA BYĆ WYCOFANY Z PRODUKCJI I FAKTYCZNIE COŚ MAŁO GO W NECIE NIEMOGE ZNALEŹĆ NA ALLEGRO JAKIES OSTATKI A CHCIAŁEM W PRZYSZLOSCI SPRÓBOWAĆ TEJ ODZYWY PODOBNO WYMIATA W KOSMOS ????????????????????????????????
Sprawdzilem na EBay-u i nie ma nox-a od Doriana a zawsze bylo tego duzo.
Mam u siebie sklep ktory zajmuje sie dystrybucja calej marki \doriana podjade w miedzy czasie i zapytam co i jak moze beda cos wiedziec.
Napisano Ponad rok temu
Ja mam jeszcze gdzies kilka szaszetek Doriana, moge Ci przeslac jak chcesz
Wlasnie czemu Litwin jest zbanowany?
jak za darmo to biore
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się No-Xplode jest chujowy,Dorian tez jest do dupy.no xplode wcale dobry nie jest a do noxa są porównywalne suple lub lepsze
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się No-Xplode jest chujowy,Dorian tez jest do dupy.
Dorian dobrze pobudza ale czlowiek sie szybko do niego przyzwyczaja (przynajmniej ja tak mialem) smak ma okrutnie {CENZURA - na forum jest zakaz używania wulgaryzmów!}***, ale dziala. Dosyc drogo wychodzi. Bralem 3 pobudzacze przedtreningowe:
- Dorian
- Plasma Jet
- Primed ultra
i Dorian dziala ale pic sie tego odechciewa, PJ jest mocna i leb po tym boli, ale fakt faktem ze pompa nieziemska. ALRI Primed Ultra - moze nie pobudza tak mocno jak Dorian (a moze juz po prostu kofeina na mnie nie dziala), ale pompa powiedzialbym ze jest tak dobra (a moze nawet i lepsza) jak po Dorianie. Dodatkowo jest w kapsach i tanio wychodzi. Dla mnie Numero Uno jak na razie.... Ja ogolnie lubie produkty z ALRI, tylko sie boje troche ich 'cukierkow' jak Bad Ass Mass czy Jungle Warfare.... stary sklad blokowal, nowy podobnie nie.... ja tam wole tego unikac mimo wszystko
A co do Doriana to mam jeszcze 6 saszetek, jak ktos chce to moge mu wyslac, pisac na PW
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
jak za darmo to biore
dathi sprawdzilem koszty i najtaniej cos kolo 50 ziko ;p paczucha od was tz. z Irlandii
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
95% osób pisze ,że Xplod w nowej wersji huiowy ale podobno niezłe jest skupienie.Ja bralem raz jedną porcje od kumpla i nic nie czułem pobudzenia
Ogólem czytając opniie uważałem Doriana za najleprzy dozwolony pobudzacz przedtreningowy...