Killing Seasion - akcja z refleksją nad tym czym jest dobro i zło. Warto obejrzeć nie tylko dlatego że głowne role graja Travolta i De Niro.
DOBRY FILM
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie osoby grające głównych bohaterów już odpadają. Nie znoszę ani Travolty, ani DeNiro. Ale znając życie mój mąż będzie chciał oglądać ten film, a więc i ja będę zmuszona.Chyba, że akurat wyjdę do koleżanki.
Pozycjonowanie stron internetowych Warszawa [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] nie jest łatwe, ale z drugiej strony nie potrzeba wielkiej specjalistycznej wiedzy, aby się tego fachu nauczyć. Najważniejsze jednak jest doświadczenie oraz sumienność i wytrwałość.
Napisano Ponad rok temu
Bo to nie lepkie romansidło ani cierpka komedyjka dla kobiet z Penelopą i Diaz więc nie byłabyś i tak z filmu zadowolona jak i pewnie żadna kobieta.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Czemu zakładasz, że kobiety oglądają tylko romansidła Jakbyś zobaczył filmy na moim lapku to byśmy pewnie całą noc oglądali
Napisano Ponad rok temu
Ja od siebie polecam Championa(Undisputed) wszystkie 3 części, Po prostu walcz 1 i 2, Człowiek pies, Blood and bone, Ghost Rider 1 i 2, Niezniszczalni 1 i 2, Wyścig śmierci 2, Hancock, Mechanik, Projekt X
Napisano Ponad rok temu
The road - jesli chodzi o postapokaliptyke znakomity klimat i atmosfera ! ( ksiązka lepsza )
Fighter in the wind - film o twórcy karate kyokushin, super sceny walki
Siłka to podstawa, nie chodzi o to by być duzym tylko o sam fakt chodzenia i cwiczenia!
Jestem dekoratorem wnętrz i interesują mnie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Urządzam pokoje w stylu koks
Napisano Ponad rok temu
Worl War Z ostatnio ogladalem i mi sie bardzo spodobal.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Szeregowiec Ryan, Stalingrad, Helikopter w Ogniu, Wróg u Bram i ostatnio bardzo fajny film co oglądałem " Cienka czerwona linia "
Napisano Ponad rok temu
Film nie jest nowy, ale jeśli ktoś nie widział - dziś na Polsacie o 20. "Księga Ocalenia"(The book of Eli). Polecam!
Użytkownik twist3r edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Iluzja
Kapitan Philips
Napisano Ponad rok temu
Dodam od siebie film, o którym na pewno nikt z Was nie pomyślał Co prawda nie jest moim ulubionym, ale jest taki uroczy i w sumie całkiem motywujący ;D
TRENER (Coach Carter) - z Samuelem L. Fuckin Jacksonem (wczoraj leciał na tvn i się w nim zakochałam XD)
Napisano Ponad rok temu
Wilk z Wall Street - polecam .
Last Vegas - do pośmiania się dobry .
Jackass : Bewstydny dziadek - urywa dupe , nie daj boże na
Napisano Ponad rok temu
Szukam horroru opartego chyba na faktach w ktorym jakas ekipa zajmujaca sie rejestrowaniem duchow kreca filmy robia zdiecja...(z tego co pamietam szefem jest jakas babka ale nie jestem pewien) przyjezdzaja do domu jakiejs pary w ktorym maja miejsca zjawiska paranormalne itp...cala akcja toczy sie w tym domu i jest nagrywana kamera tak jakby ktoregos z czlonkow tej ekipy (jak w paranormal activity) Film konczy sie ze oni wracaja samochodem, ten duch jest z nimi i maja wypadek...Jesli ktos kojarzy tytul tego filmu niech napisze