Killing Seasion - akcja z refleksją nad tym czym jest dobro i zło. Warto obejrzeć nie tylko dlatego że głowne role graja Travolta i De Niro.
DOBRY FILM
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie osoby grające głównych bohaterów już odpadają. Nie znoszę ani Travolty, ani DeNiro. Ale znając życie mój mąż będzie chciał oglądać ten film, a więc i ja będę zmuszona.Chyba, że akurat wyjdę do koleżanki. ![]()
Pozycjonowanie stron internetowych Warszawa [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] nie jest łatwe, ale z drugiej strony nie potrzeba wielkiej specjalistycznej wiedzy, aby się tego fachu nauczyć. Najważniejsze jednak jest doświadczenie oraz sumienność i wytrwałość.
Napisano Ponad rok temu
Bo to nie lepkie romansidło ani cierpka komedyjka dla kobiet z Penelopą i Diaz więc nie byłabyś i tak z filmu zadowolona jak i pewnie żadna kobieta.
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Czemu zakładasz, że kobiety oglądają tylko romansidła
Jakbyś zobaczył filmy na moim lapku to byśmy pewnie całą noc oglądali ![]()

Napisano Ponad rok temu
Ja od siebie polecam Championa(Undisputed) wszystkie 3 części, Po prostu walcz 1 i 2, Człowiek pies, Blood and bone, Ghost Rider 1 i 2, Niezniszczalni 1 i 2, Wyścig śmierci 2, Hancock, Mechanik, Projekt X
Napisano Ponad rok temu
The road - jesli chodzi o postapokaliptyke znakomity klimat i atmosfera ! ( ksiązka lepsza )
Fighter in the wind - film o twórcy karate kyokushin, super sceny walki
Siłka to podstawa, nie chodzi o to by być duzym tylko o sam fakt chodzenia i cwiczenia!
Jestem dekoratorem wnętrz i interesują mnie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Urządzam pokoje w stylu koks
Napisano Ponad rok temu
Worl War Z ostatnio ogladalem i mi sie bardzo spodobal.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Szeregowiec Ryan, Stalingrad, Helikopter w Ogniu, Wróg u Bram i ostatnio bardzo fajny film co oglądałem " Cienka czerwona linia "
Napisano Ponad rok temu
Film nie jest nowy, ale jeśli ktoś nie widział - dziś na Polsacie o 20. "Księga Ocalenia"(The book of Eli). Polecam!
Użytkownik twist3r edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Iluzja
Kapitan Philips
Napisano Ponad rok temu
Dodam od siebie film, o którym na pewno nikt z Was nie pomyślał
Co prawda nie jest moim ulubionym, ale jest taki uroczy i w sumie całkiem motywujący ;D
TRENER (Coach Carter) - z Samuelem L. Fuckin Jacksonem
(wczoraj leciał na tvn i się w nim zakochałam XD)
Napisano Ponad rok temu
Wilk z Wall Street - polecam .
Last Vegas - do pośmiania się dobry .
Jackass : Bewstydny dziadek - urywa dupe , nie daj boże na ![]()
Napisano Ponad rok temu
Szukam horroru opartego chyba na faktach w ktorym jakas ekipa zajmujaca sie rejestrowaniem duchow kreca filmy robia zdiecja...(z tego co pamietam szefem jest jakas babka ale nie jestem pewien) przyjezdzaja do domu jakiejs pary w ktorym maja miejsca zjawiska paranormalne itp...cala akcja toczy sie w tym domu i jest nagrywana kamera tak jakby ktoregos z czlonkow tej ekipy (jak w paranormal activity) Film konczy sie ze oni wracaja samochodem, ten duch jest z nimi i maja wypadek...Jesli ktos kojarzy tytul tego filmu niech napisze ![]()