Cynek, oglądałem ten film, ale za nic nie przypomnę sobie jak się nazywał...
I przy okazji polecam film "Kapitan Phillips" - wczoraj obejrzałem i jest świetny
Napisano Ponad rok temu
Cynek, oglądałem ten film, ale za nic nie przypomnę sobie jak się nazywał...
I przy okazji polecam film "Kapitan Phillips" - wczoraj obejrzałem i jest świetny
Napisano Ponad rok temu
tez go ogladalem i wlasnie nie moge sobie przypomniec tytulu ;/
No kapitan philips fajny
Napisano Ponad rok temu
bardzo podobny horror to : obecność
polecam też zajebisty i do tego na faktach
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
tez ogladalem juz ;p
NOTHING LEFT TO FEAR nawet spoko
Napisano Ponad rok temu
Champion 2 i 3 zajebisty
Użytkownik kodzak0 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja NIE polecam nowych Transformerów matko boska, jaki kicz.
Napisano Ponad rok temu
Nietykalni na pewno poleciłabym dosłownie każdemu. Oprócz tego Służące, Kobiety z 6. piętra i Hitchock - ten ostatni jest szczególnie dobry ze względu na świetną obsadę aktorską.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli szukacie dobrego filmu trzymającego w napięciu to polecam Wam "Zbaw nas ode złego". Naprawdę mocny thriller akcji, który wciska w fotel. Byłem w kinie i zrobił na mnie ogromne wrażenie.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o nowości kinowe to 12 września wyszedł film "Zanim zasnę" z Nicole Kidman i Colinem Firthem w rolach głównych. Film opowiada o cierpiącej na amnezję kobiecie, która budzi się każdego ranka, nie wiedząc kim jest, i próbuje odbudować wspomnienia przy pomocy dziennika, który przechowuje. Jeszcze nie oglądałam, ale jak w teleexpresie pokazywali zwiastun to może to być bardzo dobry film.
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym polecić film z 2012 roku "Atlas Chmur" z Tomem Hanksem i Halle Berry w rolach głównych. Film oparty na książce Davida Mitchella (mój ulubiony pisarz), chociaż niektóre wątki bardzo odbiegały od tej epopei. Głównie chodzi o historię postaciach z różnych epok i zakątków świata, których decyzje i czyny mają duży wpływ na teraźniejszość, przyszłość i przeszłość naszej planety.
Napisano Ponad rok temu
Filmem numer jeden jak dla mnie jest „Incepcja”. Główny aktor Leonardo DiCaprio, mistrz w wydobywaniu wartościowych sekretów ukrytych głęboko w świadomości, musi wszczepić myśl do uśpionego umysłu. Idealnie wyreżyserowany film, świetny montaż, niesamowita muzyka, która sprawia, że film jest naprawdę znakomity.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Dobry dowcip |
Humor |
|
|
||
4 kontra 1 na ulicy - klip filmowy |
Samoobrona |
|
|
||