Kreatyna+HMB i jazda na rowerze
Napisano Ponad rok temu
witam,
to mój pierwszy post i mam nadzieję że dział odpowiedni.
Nie jestem kulturystą, a tylko jeżdżę na rowerku. niestety mam troszke za dużo kilogramów przy wzroście 177 ważę 93 niestety... chciałem zrzucić kilka kilogramów sam dla siebie, czytałem na kilku forach ze kiedy się śmiga na rowerze to pomaga Kreatyna i HMB. zapomniałem wspomnieć iż nie jem dużo po prostu tak mam. A więc zakupiłem kreatynę w tabletkach i HMB 500 w tabletkach, na kreatynie jest napisane że zażyć 6 tab dziennie, jak sie pakuje, ale jako rowerzysta 4 wystarczą, 2 kreatyny i 1 HMB przed jazdą i dwie kreatynyt po jeździe... nie wiem czy tak jest dobrze ale ponoć tak, gdyż tak mi powiedziała laska w sklepie. mam jednak pytanie czy jak się to zażywa trzeba stosowac dietę jakąś ?? czy mogę pić jak piłem Isostar, no i czy np na koniec dnia mogę browarka nieraz wypić , czy to koliduje z tymi suplementami ?? Ogólnie chciałbym się spytać kogoś kto się zna co o tym sądzi ?? jakieś wskazania, wytyczne ??
Dzięki z góry i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rób codziennie godzinę aerobów oraz dieta z małą ilością węglowodanów.Przykładów na forum jest masa.
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
13Mc nie pisz jak pokemon:/ Co do isostara, to odpada, bo kofeina i jej pochodne negują działanie kreatyny
Pierwszy raz słyszę a po drugie Isostar to izotonik i on nie ma kofeiny.
Powracając do kofeiny to ona ma lekkie działania redukcyjne.Kreatyna w twoim przypadku jest nie potrzebna.
Sama jazda na rowerku nie da Ci dobrych efektów lepiej pobiegaj i skup się na treningu mięśni brzucha.
Proponował bym pół godziny aerobów z rana na czczo, po południu 25m treningu interwałowego i tak 4 razy w tygodniu, oczywiście przed samym bieganiem staraj się nie jeść węglowodanów oraz musisz dobrać sobie posiłki do redukcji.
Napisano Ponad rok temu
Dzięki i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu