Szkolenie-Krakow
Napisano Ponad rok temu
Zajęcia z Kenjutsu z Soke Takeuchim odbywaja sie w czwartki 18:00 - 19:30, (to już chyba przyzwoitsza pora) niestety trenigi są dwa razy droższe niż Iaido (60 zł)
Katori Shinto Ryu, poniedziałki, wtorki, czwartki w godz. 19.00 do 21.00. 100 zł za miesiac.
Tu masz dokładniejsze dane: http://www.forum-kul...c=71830&start=0
Dane te pozyskałem jakis czas temu tak wiec nie daje głowy, ze są nadal aktualne. Zawsze możesz isc i sam sprawdzić.
Aha, jakos teraz startuje jeszcze Iaido w Hucie przy szkole Ju-Jutsu, ale na ten temat nie mam danych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do nawalanki, to miałem na myśli tego że nauka polaga na tym by wszystkie techniki wykonywać silnie jednak bez kontaktowania zwłaszcza, że nie stosujemy ochraniaczy (pewien rodzaj zaufania do współćwiczącego i swoich umiejętności) w przypadkach ataku na ciało, bo bokeny "stukają" i tak. Co do siły i "bolesnego" wykonania technik jest taka możliwość by delikwent to dostał, ale zależy Nam na osobach, które wiedzą "co w trawie piszczy"
Pozdrawiam i zachyęcam serdecznie wszystkich zainteresowanych
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Co do treningów czwartki 18.00-19.30
Pozdrawiam jeszcze raz.
Napisano Ponad rok temu
Ściskam prawicę
Napisano Ponad rok temu
Pytanie gdzie można trenować???Najtańsze (30 zł) jest Iaido przy sekcji Kendo w Krakowskim Klubie Szermierczym niestety zajęcia odbywają sie o 21:00 w środy.
Zajęcia z Kenjutsu z Soke Takeuchim odbywaja sie w czwartki 18:00 - 19:30, (to już chyba przyzwoitsza pora) niestety trenigi są dwa razy droższe niż Iaido (60 zł)
Katori Shinto Ryu, poniedziałki, wtorki, czwartki w godz. 19.00 do 21.00. 100 zł za miesiac.
Tu masz dokładniejsze dane: http://budo.net.pl/v...t=29655&start=0
Dane te pozyskałem jakis czas temu tak wiec nie daje głowy, ze są nadal aktualne. Zawsze możesz isc i sam sprawdzić.
Aha, jakos teraz startuje jeszcze Iaido w Hucie przy szkole Ju-Jutsu, ale na ten temat nie mam danych.
Zapraszam na zajecia w soboty do Parku Wodnego w Krakowie o giodzinie 12:30.
Nasz Klub jest autoryzowany przez Polskie Stowarzyszenie Iaido.
To narazie tyle a co w przyszłosci zależy od nowych członków klubu, czekamy na Was!!!
Klub Iaido nie jest przy szkole Ju Jutsu, która prowadze ale jest sekcja Polskiego Stowrzyszenia Iaido: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Natomiast skojarzenie mnie z iaido jest O.K. poniewaz jestem inicjatorem tego klubu i organizuje jego działalność.
Koszta treningów zależne są od ilosci członków poniewaz sami zapewniamy sobie jakosć i poziom szkolenia zapraszajac najlebszych oraz opłacajac lokal.
Zapraszam !!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co cię kręci w mieczach?
- Ponad rok temu
-
allegro ;)
- Ponad rok temu
-
Staż Aikido i Kenjutsu ....