Jaka odżywka na przybranie masy..
Napisano Ponad rok temu
Ale też nie należę do tych średniaków , gdyż mam bardzo chude ręce i resztę ciała.
Od razu wam mówię , że chcę zacząć chodzić na siłownie tylko nie wiem czy będę miał do niej dostęp dlatego chciałbym , żebyście mi napisali jaką kuracje mógłbym zastosować na masę ( już nie muszą to być mięśnie tylko chciałbym zakryć co nieco i wyglądać bardziej "puszysto" ).
I nie gadajcie mi "lepiej idź na siłownie , ułóż dietę , zastosuj odżywki " bo naprawdę mi to bokiem wychodzi jak mi na innych forach nikt nie chce pomóc przecież to ja płacę a nie Wy ...
Dlatego naprawdę proszę o fachową , wyrozumiała pomoc co mógłbym zażywać , żeby przytyć ...Nie wierzę , że nie ma jakiś odżywek/preparatów dla tych co chcą przytyć a nie ćwiczą...
Na razie nie dysponuję dużym budżetem...Na allegro jest mnóstwo tanich "niby" dobrych dopalaczy ale ja się na tym nie znam a więc możecie mi coś z allegro polecić...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] co o tym sądzicie ?? pewnie jakiś syf zważając na cenę ??
Będę wdzięczny za linki do odżywek albo czegoś innego...A właśnie co myślicie o megace - tym płynie co tak chcę się po nim jeść i ludzie po 14kg w miesiąc tyją ??
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ... - jest wiele tego typu rzeczy na allegro i ludzie to kupują co o tym sądzicie ?
Napisano Ponad rok temu
jesli widzisz firme megabol to nie kupuj,dostalem kilka kg gainera 7... o smaku truskawki ale to wogole kolo truskawki nawet nie lezalo ;/
a co do tematu to najlepij kup jakiegos kup gainera [lepiej doplacic i miec jakis porzadny o dobrym smaku bo jesli masz zamiar stoswac codziennie po 3x to lepiej miec o dobrym smaku,mi sie spodobal nutrend winner truskawka] a do tego jesli msz dosc kasy to kup jakiegos tribulusa...u mie przyspiesza przemiane materi,i poprawia nstroj;p
jesli chodzi o ceny to patrz na zawartosc ziola w tabsie i przelicz tak zebys mial z 4g dziennie to 120g na miech a zazwyczaj tabsy po 0.5g wiec kup 240 tabletek,bo mozna tez stosowac wg producenta 0.5 - 1g ale to wtedy lipa ;p
jesli bedziesz duzo cwiczyl to jeszcze bialko i carbo..carbo z byle olimpy,tanie i dobry smak a bilko to lepiej z drozszych bo np ostrowia do o kant d... rozbic...
a ze widzisz gdzies np na allegro 10kg czystych miesni w miesiac to nie wierz w scieme,
jako ze temat w suplach to o ssa nie pisze bo i tak na sobie nie doswiaczylem tylko moj kumpel co ma 16 lat na klate 140 bierze ;d
,sry z bledy ale te % ...
pzdr ;]
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja widze gainery po 3kg nawet za 50zł na allegro...i pewnie powiecie , że to gówno bo 50zł ale naprawdę bardzo dużo osób to kupuje...daje linka
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
I jest jeszcze wiele innych...
Napisano Ponad rok temu
A czy mógłbyś podać jakieś linki do tych odżywek na allegro bo np.takiego olimpa jest kilka x pozycji a ja się nie znam..
Ja widze gainery po 3kg nawet za 50zł na allegro...i pewnie powiecie , że to gówno bo 50zł ale naprawdę bardzo dużo osób to kupuje...daje linka
I jest jeszcze wiele innych...
Napisano Ponad rok temu
jak widzisz firma megabol jest z 4x tansza niz inne ale jesli chodzi o jakosc i sens przyjmowania ich produktow to efekty sa znikome jesli wogole sa...to co masz w linku to tez mialem...zwykla pasza o lekkim zapachu owocowym,po wymieszaniu z woda to smak straszny a i nie chce sie rozpuszczac...Ja widze gainery po 3kg nawet za 50zł na allegro...i pewnie powiecie , że to gówno bo 50zł ale naprawdę bardzo dużo osób to kupuje...daje linka
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie trzymam profesjonalnej diety lecz jem regularnie o wyznaczonych godzinach a na obiad co mama ugotuję i efekt widać.
Praktycznie nie dopuszczam do takiego stanu aby organizm domagał się jedzenia "ciągle najedzony jestem"
A jak leciutko organizm się domaga to wszamie jakieś migdały/orzechy/owoc
I jestem głęboko przekonany , że przytyję.
Napisano Ponad rok temu
Powiem wam , że każdy gada "zbuduj solidną dietę " a teraz jem wszystko co poleci i już mi się bardziej moje ciało podoba nie interesują mnie mięśnie tylko , żeby się trochę "zatłuścić"
Nie trzymam profesjonalnej diety lecz jem regularnie o wyznaczonych godzinach a na obiad co mama ugotuję i efekt widać.
Praktycznie nie dopuszczam do takiego stanu aby organizm domagał się jedzenia "ciągle najedzony jestem"
A jak leciutko organizm się domaga to wszamie jakieś migdały/orzechy/owoc
I jestem głęboko przekonany , że przytyję.
To dziala do czasu, poczatki zawsze sa latwe, ale za jakis czasne dojdziesz do momentu ze waga bedzie stala, a Ty bedziesz chcial jeszcze 'tylko pare kilo' . I wtedy sie zacznie.....ukladanie i planowanie diety....
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
I wtedy sie zacznie.....ukladanie i planowanie diety....
Albo, trzeba chyba sobie zakupić metkę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i masz racje, coś za dużo się na słyszałem ostatnio o przekrętach. Też wole nie ryzykowaćTak czy siak na allegro bym odżywek nie zamawiała
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
lik do stronki z odrzywkami jest w moim podpisie, : www.suplementy.ultinet.pl:-) polecamhttp://www.allegro.pl/item690421703_olimp_gain_bolic_6000_x_4kg_kurier_0zl.html
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam!!! Ja mam podobny problem co kolega...tez do tych szczuplejszych naleze...i ciezko to zmienic bylem u lekarza mialem diete...zjedlem chyba z 6 kg ostrowi, kreatyna itp juz troche tego poszlo i co ?? przytylem moze 4 kg a waze 67 wiec co to za efekt mam serdecznie dosc....pytanie do was...po co mam siegnac? po jakie srodki? ja cwicze taekwondo i do tego troche silki i na swoja budowe wyrzezbiony jestem ale chce przybras minimum 10 kg.....co mi poradzicie Panowiwe?
Załóż oddzielny temat to Ci pomożemy.