Kobayashi, to wszystko tłumaczy
s(w znakomitym humorze na caly dzien, dzieki wam, Panowie!!!)
Napisano Ponad rok temu
Kobayashi, to wszystko tłumaczy
Napisano Ponad rok temu
zmuszenie uke do przemieszczenia się samemu pozostając niemal w bezruchu
Kobayashi sensei się w grobie przewraca
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No, to ja już nie komentuję, nie znam się...skoro tak powiedział w wywiadzie to zdecydowanie twierdzę że nic nie wie na ten temat i jedynie się ośmiesza takimi małoprofesjonalnymi wypowiedziami, no ale ... "był czas przywyknąć " :? niestety tego typu wypowiedzi rzucają fałszywy cień na to pod czym się ten pan tytułuje, tzn wystawia tyłek do kopania, czego niestety jesteśmy świadkami, no bo i skąd ktoś nie zajmujący się tą szkołą ma wiedzieć coś o niej jak nie od 7 dana ...
Napisano Ponad rok temu
To może ja z wysokości mojego 6kyu zacznę krytykować jakiegoś Tamurę że nie zna się na Aikidoskoro tak powiedział w wywiadzie to zdecydowanie twierdzę że nic nie wie na ten temat i jedynie się ośmiesza takimi małoprofesjonalnymi wypowiedziami, no ale ... "był czas przywyknąć " niestety tego typu wypowiedzi rzucają fałszywy cień na to pod czym się ten pan tytułuje, tzn wystawia tyłek do kopania, czego niestety jesteśmy świadkami, no bo i skąd ktoś nie zajmujący się tą szkołą ma wiedzieć coś o niej jak nie od 7 dana ...
Napisano Ponad rok temu
Nie pisze sie "jakiegos" Tamure, tylko Tamura sensei 8)To może ja z wysokości mojego 6kyu zacznę krytykować jakiegoś Tamurę że nie zna się na Aikido
Napisano Ponad rok temu
Nie pisze sie "jakiegos" Tamure, tylko Tamura sensei 8)To może ja z wysokości mojego 6kyu zacznę krytykować jakiegoś Tamurę że nie zna się na Aikido
Napisano Ponad rok temu
To może ja z wysokości mojego 6kyu zacznę krytykować jakiegoś Tamurę że nie zna się na Aikido
Napisano Ponad rok temu
trzeba miec jakis proces najpierwW moim odczuciu egzamin jest częścią procesu szkoleniowego
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu