Gdzie trenowac KB w Rzeszowie...
Napisano Ponad rok temu
Pierwsze to czy nadaje sie wogole na uprawianie kick-boxingu, mam 17 lat, okolo 180 cm wzrostu a waze malo bo okolo 65 kg...
A drugie to gdzie sa najlepsze osrodki na uprawianie KB w Rzeszowie, a co najwazniejsze gdzie najlepiej zaczac treningi tej dyscypliny...
Mam nadzieje ze mi pomozecie
Pozdrawiam Arczik...
Napisano Ponad rok temu
tyle udalo mi sie znalesc
Napisano Ponad rok temu
Ps: Arczik nabij mięśni 5 kg i będziesz miał idealne warunki do swojej kategorii wagowej ; )
Napisano Ponad rok temu
BTW. Tak sie kiedys zastanawialem, czym to jest spowodowane ze tak duzo ludzi pyta na tym forum "CZY SIE NADAJE?" W Stanach i na zachodzie na sztuki walki zapisuja sie nawet seniorzy grubo po 50'ce, a u nas chlopaki po 20'ce maja juz powazne obawy, czy aby nie jest za pozno zaczynac trenowac. 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jeszcze takie pytanko, na jakiej zasadzie odbywaja sie takie treningi, tzn. chodzi mi o to czy jak tam wpadne to bede mial cwiczenia dla poczatkujacego czy jakas grupa poczatkuja jest, czy odrazu bede mial treningi z grupa zaawansowana i bede musial sobie sam radzic... ?
Chyba ze polecili byscie mi cos innego na moje warunki...
Napisano Ponad rok temu
Wiec znalazlem cos takiego:
KS Polonia Piotr Ziemiński 35-321 Rzeszów ul. Konfederatów Barskich 15 (0-17) 862-00-07
Czy wiecie cos moze wiecej na temat tej sekcji ?
I najwazniejsze w sumie dla mnie jaka atmosfera panuje w sekcji o ktorej napisal sorata, mianowicie czy jest grupa poczatkujaca i czy ciezko bedzie zaczynac?
Napisano Ponad rok temu
taka moja rada
Napisano Ponad rok temu
jak dobrze pujdzie to niedługo będą treningi u Irka na podpromiu. Dam znac jak cos będe wiedział.
Napisano Ponad rok temu
Teraz mieszkam w Mielcu i na razie nie niestety nie trenuję chociaż się tak zrobiło że i nawet w vale tudo się chłopaki tu bawią.
Ps: Profesjonalnych trenerów doceniłem dopiero gdy ich brakło ; )
Napisano Ponad rok temu
Witam
jak dobrze pujdzie to niedługo będą treningi u Irka na podpromiu. Dam znac jak cos będe wiedział.
Czy moglbys napisac o tym cos wiecej...
Mianowicie czy bedzie grupa dla poczatkujacych, oraz cene i kiedy mialo by sie to zaczac...
Heh bo jesli by sie zaczelo cos nowego i dla poczatkujacych to zdecydowanie pierwszego klienta macie
Napisano Ponad rok temu
Moze wie ktos cos wiecej na temat tych treningow ktore miallyby sie odbywac na Podpromiu??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ring
- Ponad rok temu
-
KTO TRENUJE W PARKONGU
- Ponad rok temu
-
Kto mi moze powiedziec cos o KOWAL-u??
- Ponad rok temu
-
Akcesoria firmy....
- Ponad rok temu
-
Andrew nie konczy kariery
- Ponad rok temu
-
Jakies kluby kick-boxingu i boksu w WAWIE??
- Ponad rok temu
-
Pomozcie niewiedzacemu co wybrac
- Ponad rok temu
-
Chris Byrd - vs - Jameel McCline
- Ponad rok temu
-
Patologia szerzy się w HW!
- Ponad rok temu
-
Na pociesznie...:(