Kto mi moze powiedziec cos o KOWAL-u??
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie pragne zaczac treningi u KOWAL-a, bylem dzis na jednym z nich (nie bede mowil o stanie pomieszczenia bo nie na tym mi zalezy, choc moglo by byc troszeczke lepsze) Chcialem aby ktos kto ma jakies zdanie niech napisze mi co sadzi o tej szkole (najlepiej trenujacy badz absolwenci tego klubu ) Jestem tego ciekawy gdyz bedac dzis na trenigngu uslyszalem sugestie abym sie jak najszybciej stamtad zabieral i przelazil do innego klubu. Hmmmmm..... nie wiem co o tym myslec, dlatego prosze was o pomoc czy jest sens uczyc sie w tym klubie?? A i jeszcze jedno, moze dosc smieszne ale nie wiem nie znam klubu i trenera o trenerze " chyba policzyl swoje wygrane walki z cieniem i sparingi..." Wiec czy tak naprawde osiagnal on cos, by miec ten dar przekazyawania swej wiedzy innym?? Prosze o pomoc gdyz nie chcialbym wyrzucac pieniedzy w bloto??
A tak na marginesie : jakies dobre ale nie za drogie rekawice do Tajskiego >> moglby ktos z was podac namiary na sklep i firme rekawic??
GG 3192237
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
kozlos
THX za odp
Napisano Ponad rok temu
to nie jest wazne czy kOwAl mial osiagniecia.
wazne jest czy zna sie na trenerce.
jesli tak to wcale nie potrzebne mu sa pasy/tytuly.
jesli angazuje sie w treningi, robi to z calego serca i potrafi podejsc do nowego i pokazac mu to tamto poprawic ... to mozna sprobowac u niego pocwiczyc.
ja osobiscie nie znam kowala wiem ze ma paru zawodnikow ktorzy startuja tu i tam ale nigdy nie bylem na jego treningu.
pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanko- jak to On sam Ci poradzil zebys sie wiecej nie pojawial czy jego uczniowie ?? i czemu ??? nie poradzisz sobie czy jak??
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Nic by nie bylo dziwnego gdyby tam nie bylo wspomniane ze jest trenerem kadry narodowej. Czytajac dalej mozna wyczytac ze trenowal Filipa Rzadka ktory jest Mistrzem Swiata i to jest prawda ale dopiero od kilku dni a te info juz widnieje przynajmniej od pol roku na tej stronce. No i dalej idac Mistrzem Europy a to chyba nie jest prawda :?
Jesli ktos ma wieksza wiedze na ten temat to chetnie poczytam bo ja opierm swoja na tym co w necie znalazlem.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Filip zrobił taaaakie oczy jak usłyszał kto go trenował że myślałem że będzie ich w błocie szukał (w sensie prawie wypadły - oczy of kors)
Ale
ale.. nie o tym mowa
Jeżeli usłyszałeś radę o opuszczeniu treningów od innych ćwiczących to daje trochę do myślenia nie ?
Jeżeli od trenera to już w ogóle nie komentuje...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to smutne.
dzis sie dowiedzialem ze moj znajomy byl na 2 treningach.
pierwsze 30 minut trener rozmawial przez telefon puzniej przyszedl i powiedzial cos w stylu "juz sie rozgrzaliscie to cwiczymy" pokazal kombinacje piesc lokiec kolanko i kazal chodzic od jednego konca sali na drugi.
tak sie zlozylo ze kolega nigdy wczesneij nic nie trenowal i robil tam figury z ktorych mozna bylo sie posmiac.trener nie pokazal mu pozycji walki ani nic nie wytlumaczyl... i tak machal sobie ten kolega ale gdy spotkalem sie z nim uznalem ze jemu trzeba wytlumaczyc podstawy: skladanie piesci i ustawienie stup ... a nie jak kopac kolanami/uderzac lokciami.
z tego wniosek ze Ci co trenuja u KOWALA juz dlugo (napewno maja duze umiejetnosci - tego nie kwestionuje) nie przepadaja za "swierzakami" i jak przyjdzie taki "no skill" na trening i wdycha im cenne powietrze z sali nie wnoszac nic to ... mozna uslyszec - daj sobie spokoj z MT , nie przychodz tu etc.
to oczywiscie moje przemyslenia i nie chce tu nikogo obrazic.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmm to kto mi odpowie kowal czy prakong ??
Wlaśnie bylem na stronce Prakong.
Tam dowiedzialem się, żę "Michał Wlazło i Paweł Gołąbek zdobywają złote medale w Pucharze Polski."
Jeśli jest to prawda - trenowal ich Artur Budziński (zalożyciel Prakong) wybral bym Prakong.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Tae.. odwiedź stronę (gagatek dał link) i zobaczysz że jak się popieprzyło to nie nam...
(lub komus innemu co dal info )
:wink:
No widze z tym trenerem kadry to jakos dziwnie wyszlo z tego co mi wiadomo to ma paru chlopakow ktorzy jezdza na ME i tego typu imprezki, ale to jest raczej MT podczepiane pod Kicka, wiecie o co chodzi, niektore federacje kicka organizuja imprezy w "formule Thai Boxingu"
Pozdro TT
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Akcesoria firmy....
- Ponad rok temu
-
Andrew nie konczy kariery
- Ponad rok temu
-
Jakies kluby kick-boxingu i boksu w WAWIE??
- Ponad rok temu
-
Pomozcie niewiedzacemu co wybrac
- Ponad rok temu
-
Chris Byrd - vs - Jameel McCline
- Ponad rok temu
-
Patologia szerzy się w HW!
- Ponad rok temu
-
Na pociesznie...:(