Shaolin Kempo - Starochińska Sztuka Walki
Napisano Ponad rok temu
jedna z ozarowa a druga firmy B&B Company wspolpracujacej z nasza sekcja(sa tam zdjecia ze stazu)
Napisano Ponad rok temu
co???? Shorinji Kempo nie ma w Polsce?? no ładnie, ładnie a czym zajmuje sie shihan Paweł Gieryć baletem czy akrobatyka ??? wiesz najwidoczniej zle zes szukal .....
albo twoi koledzy sa zle poinformowani
To ze ktos cos robi pod jakas nazwa nie znaczy ze ma prawo jej uzywac.
Nie znam osoby i nigdy o niej nie slyszalem wiec nie chce sie wypowiadac ale albo jest indywidualnym czlonkiem WSKO nie jako organizacja albo nie trzyma z nia kontaktu wcale.
W kazdym razie Urata Takehisa sekretarz WSKO nie kojarzy takiej osoby.
A stron shaolin kempo nie mam po co nawet szukac bo mnie totalnie to nie interesuje a glownego innstruktora tego stylu znam prawie 20 lat czyli wiecej niz wiekszosc osob tutaj sie wypowiadajacych zyje
Zreszta najlepsza metoda jest informacja u zrodel - popytaj sie tam a nie wierz wszystkiemu co Ci ludzie mowia a jak mowie o zrodla to chodzi o zrodla zagraniczne.
Napisano Ponad rok temu
shihan Paweł Gieryć
Acha juz info dostalem kto to
Nie Gieryć a Gierycz chyba ?
O ile wiem to w 2003 przedstawial sie jako 2 Dan a wiec skad wziales tylul Shihan ? czyzby tak wysoko w ciagu roku awansowal ????
Napisano Ponad rok temu
a Grzegorza Krauze znasz 20 lat dobrze zrozumialem?
a co do informacij u zrodel wiem dlatego kazdemu mowie ze nie jestem osoba czujaca sie na silach udzelac informacji na temat shaolin kempo poniewaz nie znam histori tego stylu tak dobrze jak shihan Grzegorz Krauze. a wszystkich zainteresowanych zapraszam na trening i rozmowe z osoba bardziej kompetentna nizeli ja
ps. faktycznie 2 dan sorry nawet pieczatke na certyfikacie mam 8O
ps2. i faktycznie Gierycz alez mi glupio :roll:
ps3.a gdzie znalazles o nim info?
Napisano Ponad rok temu
a shihan to zle zrodlo informacji?Zreszta najlepsza metoda jest informacja u zrodel - popytaj sie tam a nie wierz wszystkiemu co Ci ludzie mowia a jak mowie o zrodla to chodzi o zrodla zagraniczne.
pozdro i sorry z dubla
Napisano Ponad rok temu
ps3.a gdzie znalazles o nim info?
Czasy sa takie ze kilka maili i ktos sie zawsze znajdzie co gdzie kogo kiedys widzial
Tak GK znam jakos od 1983-4 roku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale w tradycyjne przekazy nigdy nie uwierze - co nie znaczy ze nie warto tego cwiczyc. Cwiczy sie dla instruktora i tego co potrafi przekazac a nie dla stylu i jego nazwy.
Napisano Ponad rok temu
jeszcze raz pozdrowienia i dzieki za info.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jestem pełen podziwu
- Ponad rok temu
-
Lei Tai Ba Mo
- Ponad rok temu
-
Modliszka
- Ponad rok temu