Andrew nie konczy kariery
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
kurwa ale sie ciesze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do czesci o tym, ze byl lepszy to potwierdzilo tylko moje spostrzezenia. To bylo cholernie widac i niewiem czemu niektorzy sie upieraja przy swoim. Coz ich sprawa.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sorki.
Napisano Ponad rok temu
Andrew - oszczedz wstydu
Miales pecha w zyciu, zle ci sie zycie ulozylo, niewlasciwych ludzi spotkales (trenerow).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS.
balwan - to jest forum i kazdy moze swoja opinie wyrazic - i mowiac twoim jezykiem - nie pierdol mi co ja uwazam bo kurwa nic takiego nie napisalem zaczynajac od twojego zalosnego postu "...mojego powyzszego postu wnioskujesz ze umiejetności Gołoty równają sie umiejetnościom".
A gdzie ja kurwa wnioskuje? Napisalem ze wnioskuje? Jak nie to nie pierdol ze wnioskuje. Skoro Lenox jest mistrzem swiata to taki leszcz jak Golota ktory dostaje knockout od Tysona, Lenoxa, przegrywa z cieniasem Ruizem, nie ma czego szukac w boksie. Nie moze byc tak ze taki bokser jak Lenox jest mistrzem i Golota jest mistrzem. Dwa rozne swiaty. Jestes z rodziny Goloty ze go tak bronisz? Szwagier czy kurwa kto? To nie Ruiz walczyl o pas a Golota i to Golota jako pretendend powinien pokazac klase. Co on pokazal? Prace nog? Jak ladnie przyjmuje na ryj strzaly w ostatnich rundach? Sfrajerzyl sie i tyle. Stracil swoja szanse i koniec. Jest za cienki, zeby z nawiazka pokazac swoja wyzszosc poprzez knockout i nie dawac zadnych, nawet najmniejszych powodow do watpliwosci dla sedziow - zadni sedziowie nie beda dawac mu pasa mistrzowskiego - i slusznie. Jego zadaniem bylo znokautowac Ruiza, zwlaszcza ze lezal na deskach - nie wykorzystal tego a sam dostal jeszcze w ryj. O jakim mistrzu tu mowa?
LOL - najlepszy bialy bokser to to na pewno nie Golota a Michalczewski.
A kto w boksie nie doszedl ciezka praca do pasa? Moze Lenox Lewis dostal pas mistrzowski pod choinke od Sw. Mikolaja? Golota wszystko zawdziecza sobie? Tylko on? A inni nie? Za michalczewskiego mamusia na skakance skakala? Co to kurwa za argumentacja.
Dla mnie EOT. Lepiej zeby ten koles za boks sie juz nie bral. I kurwa to moja opinia
PS. styl wypowiedzi dostoswalem do stylu wypowiedzi moich przedmowcow papieros
Napisano Ponad rok temu
Jego zadaniem bylo wygrac walke, a nie znokautowac przeciwnika. Walke wygral i walczyl ladnie. Lepiej uderzal, lepiej unikal, walczyl czysciej, dwa razy polozyl przeciwnika na deski, a z tego co pamietam nie dokonczyl go bo runda sie skonczyla. Czego jeszcze chcesz ?
Michalczewski najlepszym bokserem ? Nie badz smieszny, w razie spotkania jego z Golota mogl by conajwyzej zbierac zabki z ringu.
btw: styl wypowiedzi sam prowokujesz wiec potem sie nie dziw i nie tlumacz, ze ty tylko dostosowujesz sie do wypowiedzi innych (swoja droga ostro przeginasz). Tak dla przypomnienia:
taaa balwanie , umiejetnosci Andrew Goloty = umiejetnosciom Lenox'a Lewisa :blus:
Po co ten balwan ? Argumentow nie masz, ze bierzesz sie za wyzwiska ? Coz ...
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ten cienki leszcz dwa razy został mistrzem świata a trafiał przede wszystkim na niewlasciwych sędziów wiec oszczedz sobie i innym takich postów
Gdzie w tym poscie masz te chamskie teksty ? 8O Z reszta nie wazne.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Golota nie moze byc mistrzem? Mogl - ale zaprzepascil szanse. Juz nie mowie o walce wczesniejszej. W zyciu - zwlaszcza w sporcie jest cos takiego jak statystyka. OK - powiedzmy, w pierwszej walce mial pecha. Moze troche zostal skrzywdzony. Mial druga szanse. Czego on sie spodziewal? Ze swiat padnie mu na kolana, cale USA i juz? Za walke dostal zdaje sie gowno nie pieniadze 100000$ chyba. Co to za szmal? W boksie zawodowym o mistrza? Wiedzial dokladnie z jakiej pozycji startowal! Nikt sie z nim tam nie liczyl. Nikt. Jesli walczyl o pas - mial okazje temu mulowi przylozyc zeby nie bylo zadnych watpliwosci. Ogladalem niedawno pojedynek - nie pamietam - kilka dni temu - gdzies chyba w Europie - nie przywizuje uwagi do nazwisk - i walczyl jakis gosc z anglii czy szkocji - wszyscy w studio eksperci mowili, ze znokautuje latynosa bo latynos nie ma pierdolniecia itp. a on ma. I co sie okazalo? Ze zrobil blad - ten mistrz niepokonany od kilku lat, latynos to wykorzystal i znokautowal - przerwana walka a w studio wszystkim ekspertom wara opadla. I to jest wlasnie mistrz. jak pretenduje musi pokazac, ze jest duuuzo lepszy.flash: Hmm idac twoim tropem spojrzmy na to tak: skoro Ruiz i Byrd sa mistrzami swiata to czemu Golota nie moze nim byc ? Przeciez obydwie walki mial praktycznie wygrane.
Ladnie to on moze walczyl w twojej ocenie - nie ocenie sedziow. Ladnie nie znaczy skutecznie. I dziwne ze az 3 sedziowie dali noty wyzsze Ruizowi. Sam chcialem postawic na Golote ale widzialem ze to jest pretendent - nie obronca pasa - i musi byc duzo lepszy od Ruiza a co do tego mialem wiele watpliwosci.Jego zadaniem bylo wygrac walke, a nie znokautowac przeciwnika. Walke wygral i walczyl ladnie
Jak lepiej uderzal? A tamten gorzej? Dwoch uderzalo.Lepiej uderzal, lepiej unikal, walczyl czysciej, dwa razy polozyl przeciwnika na deski, a z tego co pamietam nie dokonczyl go bo runda sie skonczyla. Czego jeszcze chcesz ?
Zabki z ringu powiadasz? A skad wiesz? A poza tym nie za duzo roznica wagowa? To chyba nie ta sama kategoria jak mi sie wydaje.Michalczewski najlepszym bokserem ? Nie badz smieszny, w razie spotkania jego z Golota mogl by conajwyzej zbierac zabki z ringu.
Ja patrze na boksera przez pryzmat calego jego dorobku bokserskiego.
Chyba tutaj nie ma sensu dalej brnac w dyskusje?
I podkreslam raz jeszcze - nikt nikogo nie bedzie przekonywal ani sam sie nie da przekonac. Kazdy ma swoj punkt widzenia poparty takimi a nie innymi argumentami i ma prawo do zamieszczenia na forum - a najezdzanie na kogos bo ten ktos cos powiedzial jest po prostu na niskim poziomie emocjonalnym. Dziwi mnie gosc o ksywce Mate - czy on chce tu stworzyc jakies kolko adoracyjne Goloty na wzor obroncow Radia Maryja? Bo ja nie bardzo rozumiem jego agresji w stosunku do wypowiedzi innych uzytkownikow - i to na dzien dobry.
A co do tekstow Mate'a, prosze bardzo:
[...]lepiej wstań przeproś i wyjdz albo dobrze pomyśl z jakimi argumentami tu polemizować bo wlazłeś w gówno i śmierdzisz
Rzeczywiscie - to sa zajebiste argumenty. Ja juz swoje wyzej podalem
Napisano Ponad rok temu
Walczyl ladnie nie tylko w mojej ocenie. Poczytaj wywiady, reportaze itp. I wcale nie chodzi o ladna strone wizualna.
Jak lepiej uderzal ? Prosze bardzo statystyka, czyste fakty:
Andrew Golota 152 / 387 / 39%
John Ruiz 121 / 466 / 30%
W dyspute o michalczewskim i golocie nie bede sie wdawal dalej bo nie ma sensu.
A co do tekstow Mate'a, prosze bardzo:
[...]lepiej wstań przeproś i wyjdz albo dobrze pomyśl z jakimi argumentami tu polemizować bo wlazłeś w gówno i śmierdzisz
No tak tylko to bylo juz po twoim "balwanie" albo ja sie nie znam :roll:
Masz racje nikt nikogo nie bedzie przekonywal bo tak sie nie da, ale jak juz wyraza sie swoje poglady to wypadalo by bardziej konstruktywnie niz twoj pierwszy post, bo byl raczej najazdem osobistym na Golote niz konstruktywna krytyka i z tad caly ten burdel potem.
Ja wole wierzyc w fakty, a te przemawiaja na korzysc Goloty. Mowisz, ze 3 sedziowie punktowali na Byrda ? A ja sie pytam co z tego ? Kazdego da sie kupic. Tak pozatym nie zdziwil bym sie jak by to bylo "czescia" marketingu kinga i reszty. Coz zobaczymy jak to sie powiedzie dalej. Szkoda, ze ci wspaniali mistrzowie nie chca rewanzu ... Dlaczego ? Boja sie ? Przeciez byli lepsi.
Pozdro.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jakies kluby kick-boxingu i boksu w WAWIE??
- Ponad rok temu
-
Pomozcie niewiedzacemu co wybrac
- Ponad rok temu
-
Chris Byrd - vs - Jameel McCline
- Ponad rok temu
-
Patologia szerzy się w HW!
- Ponad rok temu
-
Na pociesznie...:(
- Ponad rok temu
-
Jest tu kto ? :]
- Ponad rok temu
-
Zawodowego o tytuły mistrzowskie WMC-PZMT
- Ponad rok temu
-
KickBoxing w Wawie
- Ponad rok temu
-
Ruiz Golota- zaklady
- Ponad rok temu
-
Jak wyleczyć rękę po pożądnym stóczeniu?
- Ponad rok temu