fajne chlopy nu nas w sekcji :)
Napisano Ponad rok temu
ale możemy zrobić tak: ja ci powiem gdzie są moje zdjęcia, a ty je tu wkleisz, niby spontanicznie i że niby taki fajny jestem :peace:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kantele,cholera
dowiedzialam sie przez przypadek ze moj sensei jest zonaty i chyba dzieciaty, moge zapomniec o herbatce, chyba ze towarzyskiej
widzałem sie wczoraj z twoim senseiem Wojtkiem i gadałem (serio mówię) o pewnej niesmiałej poczatkującej akidoczce co już straciła nadzieje na zaproszenie swego senseia na herbatkę. I wiesz co Great News
Wojtek powiedział, że moge przekazac,cobys bez obaw go natę herbatkę zapraszała Po prostu podejdź do niego po treningu wypowiedz jako haslo me imie i już wszystko będzie jasne. Wojtas jest życzliwie usposobiony do takich oddolnych inicjatym :-) . Mówię całkiem serio
Ł. (działający lepiej niż swatka )
Napisano Ponad rok temu
Kantele,cholera
dowiedzialam sie przez przypadek ze moj sensei jest zonaty i chyba dzieciaty, moge zapomniec o herbatce, chyba ze towarzyskiej
widzałem sie wczoraj z twoim senseiem Wojtkiem i gadałem (serio mówię) o pewnej niesmiałej poczatkującej akidoczce co już straciła nadzieje na zaproszenie swego senseia na herbatkę. I wiesz co Great News
Wojtek powiedział, że moge przekazac,cobys bez obaw go natę herbatkę zapraszała Po prostu podejdź do niego po treningu wypowiedz jako haslo me imie i już wszystko będzie jasne. Wojtas jest życzliwie usposobiony do takich oddolnych inicjatym :-) . Mówię całkiem serio
mam nadzieję, że będziesz Łabędziu czuwał nad tym rodzącym się w nieśmiałości i młodzienczych pąsach związkiem, jak również licze na codzienne sprawozdania nie pomijające co bardziej pikantnych szczegulików
kurm (zawstydzony swoją małomiasteczkowością)
Napisano Ponad rok temu
Chyba sie kolega z duzo Big Brothera czy innego Baru naoglądałlicze na codzienne sprawozdania nie pomijające co bardziej pikantnych szczegulików
kurm (zawstydzony swoją małomiasteczkowością)
Ł. (programowo dązacy ku kulturze wyzszej) 8)
Napisano Ponad rok temu
to moze zalozymy topic "sercowe porady" gdzie bedziesz dawal wszyskim rady i pomagal im w ich niesmiłosci i problemach miłosnych ... to pewnie bylby jeden z czesciej odwiedzanych topicow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Marudka, mylisz mnie chyba z Wujkiem Dobrą Rada skrzyżowanym z Lwem Starewiczemto moze zalozymy topic "sercowe porady" gdzie bedziesz dawal wszyskim rady i pomagal im w ich niesmiłosci i problemach miłosnych ... to pewnie bylby jeden z czesciej odwiedzanych topicow
Ł.
P.S. ale jak masz jakiś sercowy problem wal śmiało na priva :peace:
Napisano Ponad rok temu
Kantele,cholera
A rozumiem że herbatka to będzie ta zielona co już leży od 5 lat (4 lata u mnie w szafie i rok w Budojo ) i nikt nie wie czy ona jest zielona bo japońska czy z innego powodu...
No dobra, ale wy tu gadu gadu a poza Łabędziem (swoją drogą kto by pomyślał, chociaż z drugiej strony...) to nikt faceta, który mu się podoba w aikido, nie wkleił.
Jakto nie? A ja??? Przeczytaj drugi post w temacie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a wracajc do tematu to moze i u mnie w sekcji zdarza sie pojedyncza zwierzyna .. ale to rzadkosc zazwyczaj po 2-3 miesiacach wymiekaja i odchodza wiec zdjec nie mam
To znaczy że u was w sekcji same dziewczyny
To wklejaj zdjęcia w innym temacie "ładniejsze oblicze..." czy jakoś tak
Napisano Ponad rok temu
a wracajc do tematu to moze i u mnie w sekcji zdarza sie pojedyncza zwierzyna .. ale to rzadkosc zazwyczaj po 2-3 miesiacach wymiekaja i odchodza wiec zdjec nie mam
hehe zle mnie zrozumiles faceci sa i to duzo no ale cos im dolega... moze to moje marudztwo... kto wie ...
a poztym moich zdjec jest na budo od groma ... trzeba tylko poszukac a w topicu "ladnejsze obilcze .." sa zdjecia moje mojej siostry i znajomej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehe zle mnie zrozumiles faceci sa i to duzo no ale cos im dolega... moze to moje marudztwo... kto wie ...
a poztym moich zdjec jest na budo od groma ... trzeba tylko poszukac a w topicu "ladnejsze obilcze .." sa zdjecia moje mojej siostry i znajomej
Nie no, Twoje to widziałem fajne takie, z czarną torebką chyba
Napisano Ponad rok temu
grrr dlaczegho nadal nie ma zdjec fajnych facetow no kurcze to moze wklejac jaki kolwiek tutaj :wink:
Chyba za mało dziewcząt na forum :-) ja bym nawet i powklejał zdjęcia kolegów, ale nie wiem który fajny a który nie bo się za bardzo nie znam A jak wkleję jakiegoś a wszyscy go wyśmieją, to i jemu i mi będzie smutno
Napisano Ponad rok temu
No, a co jest kryterium "fajności"? Rozbudowana klata (zarośnięta czy nie), może 3-dniowa broda, a może ładny uśmiech? Ewentualnie fryzurka lub śliczne oczęta? Blondyn, brunet, ryszawy, a może łysy całkiem. Uroda dziewczęca czy raczej w typie Jeana-Paula Belmondo? Kurcze, jeśli chodzi o kobiety, to raczej nie mamy problemu - podoba się i finał. A o facecie co ja moge powiedzieć? Facet to facet. Koń jaki jest, każdy widzi. Jedna lubi rybki, a druga akwarium. Kobiety - do dzieła :wink:grrr dlaczegho nadal nie ma zdjec fajnych facetow no kurcze to moze wklejac jaki kolwiek tutaj :wink:
Chyba za mało dziewcząt na forum :-) ja bym nawet i powklejał zdjęcia kolegów, ale nie wiem który fajny a który nie bo się za bardzo nie znam A jak wkleję jakiegoś a wszyscy go wyśmieją, to i jemu i mi będzie smutno
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Staz z Giampietro Savegnago
- Ponad rok temu
-
Jacek Wysocki sensei
- Ponad rok temu
-