oczywiscie panowie na forum moga tutaj tez zamieszczac swoje fotki
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Yoshi napisał
A u nas cala armia przystojniakow:)) [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - polecam zakladke o klubie -> kto jest kim w klubie. Mozna sie bezkarnie pogapic:)) A to tylko probka...hakamiarzy:). A w grupach średniozawansowanych i poczatkujacych tez jest na kim oko zawiesic:) oj jest...
..o Senseiu już nie wspomne:)))
Napisano Ponad rok temu
budo_Gregos_28 napisał
To ile Ty masz Antoni lat?
Napisano Ponad rok temu
Cytat
Elis, tak Ci sie rece trzesły, jak zakładalas topicfajne chlopy nu nas w sekcji
Cytat
Sensei Marcin Velinov z kijem jo. Koncentracja w każdej chwili treningu widoczna na twarzy mistrza jest przykładem godnym naśladowania.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Łabędź napisał
To chyba ze zlosci na mnie ze przerwalem dywagacje na temat facetow w topiku o pannach...... hehehe..Elis, tak Ci sie rece trzesły, jak zakładalas topicfajne chlopy nu nas w sekcji
:wink:
8)
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To chyba ze zlosci na mnie ze przerwalem dywagacje na temat facetow w topiku o pannach...... hehehe..Elis, tak Ci sie rece trzesły, jak zakładalas topicfajne chlopy nu nas w sekcji
:wink:
8)
![]()
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
ze moj sensei jest zonaty i chyba dzieciaty
Napisano Ponad rok temu
nie no kazales mi sie wynosic z tamtego tematu wiec wynioslam sie
![]()
Napisano Ponad rok temu
fajni koledzy
Napisano Ponad rok temu
fajni koledzy
.......
U was tez zdazaja sie takie tam "meskie pogaduchy" jak to kobiete trzeba wychowac itp. ?
Potem jak zrownowazeni goscie z kilkunastoletnim stazem rodzinnym przycisna takiego "MACHO" to sie wygada, ze "nadal mieszka u mamusi".
cudne. paradne.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu