ESDS
Napisano Ponad rok temu
Jestem zainteresowany jakie doswiadczenie maja osoby, ktore umieszcaja posty na forum. Chodzi mi o wiem, co i od ilu lat trenuja, ewentualne doswiadczenie zawodowe.
Dotyczy tu post ESDS i Point shooting.
Napisano Ponad rok temu
Jestem zainteresowany jakie doswiadczenie maja osoby, ktore umieszcaja posty na forum. Chodzi mi o wiem, co i od ilu lat trenuja, ewentualne doswiadczenie zawodowe.
Dotyczy tu post ESDS i Point shooting.
Napisano Ponad rok temu
Jest tutaj KUPA ludzi mających spore doświadczenie w przeróżnych MA, o stażu treningowym sięgającym kilkunastu lat. Jest też cała masa gości, którzy kilkanaście lat to ... w ogóle żyją W każdym razie całkiem normalne jest, że po zetknięciu z czymś nowym forumowicze opowiadają innym o swoich wrażeniach. I - krótko mówiąc - gdybym trafił kiedyś na seminarium ESDS to naprawdę nie muszę być ekspertem od wspomnianego żeby podzielić się z innymi moimi spostrzeżeniami.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie ma takich informacji, mogę jednak sprzedać info które może okazać się interesujące
Jest tutaj KUPA ludzi mających spore doświadczenie w przeróżnych MA, o stażu treningowym sięgającym kilkunastu lat. Jest też cała masa gości, którzy kilkanaście lat to ... w ogóle żyją W każdym razie całkiem normalne jest, że po zetknięciu z czymś nowym forumowicze opowiadają innym o swoich wrażeniach. I - krótko mówiąc - gdybym trafił kiedyś na seminarium ESDS to naprawdę nie muszę być ekspertem od wspomnianego żeby podzielić się z innymi moimi spostrzeżeniami.
Pozdrawiam,
AdamD
Dzieki za odpowiedz.
Moje pytanie bylo postawione w celu zorientowania sie o gronie forumowiczow.
Chociaz musisz przyznac ze informacja " o przeroznych MA ... " nizbyt wiele tlumaczy.
Troche zawiedziony.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej to po prostu pytać tych, co do których Cię to najbardziej interesuje (najlepiej - emailem, żeby nie wzbudzać niepotrzebnych emocji ).
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Wchodzac na plik NEWS mozna znalezc kilka stron ktore maja troche informacji w jezyku polskim.
Na poczatku grudnia bedzie funkcjonowala strona w jezyku polskim ktora bedzie systematycznie odnawiana.
Pod koniec tygodnia bedzie funkcjonowala czesc strony dla zainteresowanych czlonkow forum. Prosze o kontakt w celu odebrania hasla. Kontakt mejlem. Bedzie duzo filmowanych momentow z roznych tematow.
Planowane szkolenia beda ktore bede prowadzil beda organizowane w Bialymstoku, Warszawie, Pucku, Katowicach.
Nie wiem czy dokladnie w takiej kolejnosci.
Napisano Ponad rok temu
hmmm ... daleko mi od komentowania czegos co nie widzialem ... ale moglby ktos mi opowiedziec cos wiecej o tym ? POnadto strasznie duzo danow ... u mnie np ilosc danow i powolywanie sie na nie nie wzbudza zaufania niz np 2 konkretne dany w jakims stylu.
aaaa ha zeby nie bylo
ja szermierka sportowa, troszke boksu dlugo kung fu i ostatnio poczatkujacy SAMBIsta i Bjj owiec na przerwie kontuzyjnej
Napisano Ponad rok temu
"instruktor Splashing hands Kung Fu "
hmmm ... daleko mi od komentowania czegos co nie widzialem ... ale moglby ktos mi opowiedziec cos wiecej o tym ? POnadto strasznie duzo danow ... u mnie np ilosc danow i powolywanie sie na nie nie wzbudza zaufania niz np 2 konkretne dany w jakims stylu.
aaaa ha zeby nie bylo
ja szermierka sportowa, troszke boksu dlugo kung fu i ostatnio poczatkujacy SAMBIsta i Bjj owiec na przerwie kontuzyjnej
Co do nazwy to jest taka jaka jest. Nie moge nic ani dodac ani ujac. Jest napewno jakas chinska tez. Ale prosze zwrocic sie z ewentualna reklamacja do Mistrza stylu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jezeli chodzi o dany to nie wiem jak zadowolic ludzi. Jak si nie poda to ktos narzeka. Jak sie poda to tez niedobrze.
Tak samo jak ESDS kilka z podanych osob mialy okazje poprobowac.
Czy to dobre czy nie ? Niech kazdy uczestnik sam zadecyduje.
Napisano Ponad rok temu
To takie nawiazywanie dyskusji nie traktuj tego jako atak bo jak juz powiedzialem nie uczestniczylem w zadnym seminarium .. ani nawet dluzej kombatu zadnego nie zaliczylem niz 3 - 4 treningi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a i nie zauwazylem nigdzie Twojego stazu trenigowego Pochwal sie ... jezli juz to zrobiles to przepraszam za duzo pracy zle wplywa na logike czytania ze zrozumieniem
od 92 roku u Erla Montaigue od 96 u McNeila. To jest kilka lat. Co mi jednak dalo najwiecej doswiadczenia to praca na ochronie dyskotek, w domu poprawczym / 3 lata / a pozniej w policji.
Dla chetnych z forum udostepniam informacje ze strony IPDTA. Prosze jedynie o kontakt mejlem. Informacja w jezyku angielskim. Strona zostanie zmieniona za 2 dni. tak, ze chetni musza sie szybko odezwac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
właśnie ... bo ja się kwalifikuję do potencjalnie zainteresowanych też :-)
Juz jest.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Całkiem ciekawe materiały z chęcią to poćwicze z znajomymi no i oczywiście chciałbym się pojawić na seminarium jeśli takowe w wawie by było.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Operation Iraq Freedom - działania US Army podczas inwazji.
- Ponad rok temu
-
instruktorzy combatu
- Ponad rok temu
-
DZIAŁANIA WOJENNE: Operacja Kingpin - Rajd na Son Tay.
- Ponad rok temu
-
krav maga lodz
- Ponad rok temu
-
Sprawdz czy nie przepłacasz za swój trening!!!
- Ponad rok temu
-
point shooting.
- Ponad rok temu
-
Krav maga na studiach...HELP
- Ponad rok temu
-
Romans z ...
- Ponad rok temu
-
Kravka w warszawie