budo_Tae Tad napisał
Z ryzem tak nie jest. Ryz musi sie dobrze namoczyc.i ryzem 8) ( 8) )
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
budo_Tae Tad napisał
Z ryzem tak nie jest. Ryz musi sie dobrze namoczyc.i ryzem 8) ( 8) )
Napisano Ponad rok temu
budo_Prorock napisał
no chyba ze z torebki jestZ ryzem tak nie jest. Ryz musi sie dobrze namoczyc.i ryzem 8) ( 8) )
Napisano Ponad rok temu
Przecież wiesz, że ja zawsze jestem poważny.Slaszysz rozjebales mnie teraz, powuiedz, ze zartowales
Napisano Ponad rok temu
Z ryzem tak nie jest. Ryz musi sie dobrze namoczyc.i ryzem 8) ( 8) )
Napisano Ponad rok temu
Z ryzem tak nie jest. Ryz musi sie dobrze namoczyc.
Napisano Ponad rok temu
a ja wstawiam normalnie, czekam az sie woda zagotuje i licze 3 minuty - zawsze wychodzi.ludzie zapamietajcie w koncu!
wrzucamy jajka na gorujaca sie wode!to po pierwsze
po drugie:
Fiodor : aby nie pekaly wystarczy troche soli wsypac :wink:
Napisano Ponad rok temu
Literowka za literowka... Rayz a nie zaden ryz....Ryz musi sie dobrze namoczyc.i ryzem 8) ( 8) )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jajko na miękko - 5 minut od wrzucenia na wrzątek. Sól nie zapobiegnie peknięciu, trzeba poprostu nie wkładać jajek od razu z lodówki, niech troche poleżą w temp. pokojowej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jajko na miękko - 5 minut od wrzucenia na wrzątek. Sól nie zapobiegnie peknięciu, trzeba poprostu nie wkładać jajek od razu z lodówki, niech troche poleżą w temp. pokojowej
Albo odrazu do zimnej i 3 minuty od zagotowania wody.
Napisano Ponad rok temu
Hehe no wlasnie od ojca sie tak nauczylem. U mnie zawsze dzialaJajko na miękko - 5 minut od wrzucenia na wrzątek. Sól nie zapobiegnie peknięciu, trzeba poprostu nie wkładać jajek od razu z lodówki, niech troche poleżą w temp. pokojowej
Albo odrazu do zimnej i 3 minuty od zagotowania wody.
Tak mój brat robi i nigdy nie jest pewien kostynstencji jajczęcia
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu