Z ryzem tak nie jest. Ryz musi sie dobrze namoczyc.i ryzem 8) ( 8) )
jajko admina
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no chyba ze z torebki jestZ ryzem tak nie jest. Ryz musi sie dobrze namoczyc.i ryzem 8) ( 8) )
Napisano Ponad rok temu
Przecież wiesz, że ja zawsze jestem poważny.Slaszysz rozjebales mnie teraz, powuiedz, ze zartowales
Napisano Ponad rok temu
Z ryzem tak nie jest. Ryz musi sie dobrze namoczyc.i ryzem 8) ( 8) )
Nieprawda, :-)
Napisano Ponad rok temu
Z ryzem tak nie jest. Ryz musi sie dobrze namoczyc.
pomyliles chyba z grochem :wink:
Napisano Ponad rok temu
a ja wstawiam normalnie, czekam az sie woda zagotuje i licze 3 minuty - zawsze wychodzi.ludzie zapamietajcie w koncu!
wrzucamy jajka na gorujaca sie wode!to po pierwsze
po drugie:
Fiodor : aby nie pekaly wystarczy troche soli wsypac :wink:
Napisano Ponad rok temu
Literowka za literowka... Rayz a nie zaden ryz....Ryz musi sie dobrze namoczyc.i ryzem 8) ( 8) )
Napisano Ponad rok temu
tylko pamietajcie,ze jak bedziecie zbyt dlugo gotowac po obraniu sqrki moze byc widoczna zielono-zolta blona ktora jest wydzielina zwiazkow siarki oraz fosforu(z tego co pamietam).
na kolejny odcinek gotuj z wojtt'em zapraszam za tydzien
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bierze sie albo szpilke i przeklowa sie samym koniuszkiem skorupke, tak zeby byla mikro dziurka, albo kupujesz za 3 zlote taka "maszynke' do robienia tej czynnosci (przykladasz do jajka, naciskasz i voila)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jajko na miękko - 5 minut od wrzucenia na wrzątek. Sól nie zapobiegnie peknięciu, trzeba poprostu nie wkładać jajek od razu z lodówki, niech troche poleżą w temp. pokojowej
Albo odrazu do zimnej i 3 minuty od zagotowania wody.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jajko na miękko - 5 minut od wrzucenia na wrzątek. Sól nie zapobiegnie peknięciu, trzeba poprostu nie wkładać jajek od razu z lodówki, niech troche poleżą w temp. pokojowej
Albo odrazu do zimnej i 3 minuty od zagotowania wody.
Tak mój brat robi i nigdy nie jest pewien kostynstencji jajczęcia
Zresztą to zależy w jakim garnku gotujesz. Dwie minuty dłużej moim sposobem i pewność na 100 % Do tego chleb, masło i sól. Żadnej szynki, serów, pomidorów. Tak ja lubie
Napisano Ponad rok temu
Hehe no wlasnie od ojca sie tak nauczylem. U mnie zawsze dzialaJajko na miękko - 5 minut od wrzucenia na wrzątek. Sól nie zapobiegnie peknięciu, trzeba poprostu nie wkładać jajek od razu z lodówki, niech troche poleżą w temp. pokojowej
Albo odrazu do zimnej i 3 minuty od zagotowania wody.
Tak mój brat robi i nigdy nie jest pewien kostynstencji jajczęcia
Kazdy ma swoje sposoby
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fatalne zderzenie: Zęby w kolanie rywala
- Ponad rok temu
-
zen-szen
- Ponad rok temu
-
Ubijanie, utwarszanie, uwypuklanie , nierosniecie - MIESNI
- Ponad rok temu
-
fatburner i l-karnityna
- Ponad rok temu
-
Pompki
- Ponad rok temu
-
Biodro
- Ponad rok temu
-
Rodzynki
- Ponad rok temu
-
KONTUZJA !!!!! POMOCY
- Ponad rok temu
-
Kręgosłup, a kopanie.
- Ponad rok temu
-
cukrzyca :/...
- Ponad rok temu