A na internet Ci stracza?A ja z przyjemnością wyśpię się ( nieliczny plus bycia bezrobotnym ; ) i oglądnę także dokumenty o boksie które puszczą wcześniej.
Andrew "Powerfule Pole" Gołota....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ruiz: Gołota zapamięta tę walkę!
Mistrz świata wagi ciężkiej federacji WBA John Ruiz zupełnie nie przypomina jednego z najlepszych bokserów świata. Jest wysoki, ale bez wielkich mięśni, powolny, z sennym spojrzeniem. W ringu zmienia się jednak nie do poznania - pisze "PS".
Jego pojedynek z Gołotą będzie ósmym starciem o tytuł. - Andrzej zapamięta sobie tę walkę. W ringu nie będzie miejsca na żadne sentymenty. Zakończę pojedynek przed czasem, albo tak mu obrzydzę życie, że sam ucieknie z ringu - odgraża się Ruiz.
- Nigdy nie mówiłem o Gołocie, że jest słabym pięściarzem. Zna nasze rzemiosło i faktycznie w starciu z Byrdem pokazał się z dobrej strony. Jednak nie ma w sobie iskry, błysku, a przez to dużo traci. Czekają go ciężkie chwile - twierdzi Ruiz.
- Podpatrywaliśmy Gołotę w walce z Byrdem. Jest silny, jego mocną stroną są ciosy proste, ale tego nie będzie w naszym starciu. Będę wywierał na niego zdecydowanie większą presję i facet się pogubi. Postaram się wyeliminować serie prostych Gołoty i narzucić mój styl, będę szedł do przodu. Wtedy droga do zwycięstwa będzie otwarta - kończy John Ruiz.
Napisano Ponad rok temu
Ps. Jak się umie kombinować to na wiele starcza ; )
Napisano Ponad rok temu
Nie, no panowie, słuchać, --=prorocze słowa WORNSA=--
6 RUNDA KO RUIZA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kosedowski? nie wiem wiem ze to boxer byl i ze zawsze na mistrzostwach polski mojego wujasa skurwisyn w cwiercfinale bil... a czy w filmie gral to nie mam pojeciaczy mi sie wydaje czy ten kolo ze studia co siedzi miedzy Agnieszką a Olbrychskim to en ktory gral siwego w "chłopaki nie płaczą" - tego który najebal gruche "pan daje piątaka a swaniak 30"
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Byrd vs McCline
tutaj napiszemy cos wiecej
Bryd w 3 rundzie lezal na deskach, ale potem jak to ma w zwyczaju zaczal meczyc McCline'a i w efekcie wygrywal na punkty. Byrd jak zwykle w koncowce zaczal pajacowac i powiekszal swoja przewage. Efekt koncowy:
BYRD WYGRYWA NA PUNKTY niejednoglosnie 114 do 112 dla McClinea 112, 114 dla Byrda i 111, 115 dla Byrda
Walka byta tak dobra ze sam Don King wyszedl na ring pogratulowac :twisted:
ogolnie jestem napity, ledwo patrze na oczy i Andrew chyba na powtorkach bede musial obejziec :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jedruś lej huja :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy to jest nadal aktualne?!?(pyt do grupy"SERAFIN"
- Ponad rok temu
-
kick-boxing/muay-thai - wroclaw
- Ponad rok temu
-