Andrew "Powerfule Pole" Gołota....
Napisano Ponad rok temu
to że jesteś forumowym debilem to już całe budo wie nie musisz tego ciagle udowadniac...
Napisano Ponad rok temu
A temat proponuje zamknac.
Napisano Ponad rok temu
Niepokoiła mnie taktyka Andrzeja, która polegała na lewych prostych i klinczach, do których dopuszczał. Moim zdaniem powinien używać haków, których wcale nie stosował, bardziej używac dystansu, zejść. Przed walką chwalili jego pracę nóg, którą nie pokazał.
Czego w końcu w efektem była niewielka przewaga Gołoty, która została zmniejszona po kilku celnych czystych ciosach Ruiza.
Niestety prawda jest taka, że aby wygrać walkę z mistrzem to trzeba nokautu lub utrzymywać wyraźną namcalną przewagę, która w tej walce nie była tak oczywista, zwłaszcza w ostatnich rundach. Do co kariery Gołoty, to ma rację niech idzie na emeryturę. Brakuje mu trochę sprytu, odwagi w podejmowaniu ryzykownych i efektownych akcji, dobrego przeglądu sytuacji w ringu. Szkoda mi jego wysiłków w tym sporcie, w którym ma za mały wpływ na wyniki.
No cóż miałem nadzieję na polskiego mistrza wagi ciężkiej, ale w Ameryce to byłoby zazbyt piękne, by było prawdziwe.
Napisano Ponad rok temu
Widać było , że boi sie Ruiza! Cały czas przez co najmniej 10 rund czekał! Na co? Aż Ruiz mu sie podłoży czy pozwoli uderzyć ???? Zamiast częściej atakować i iść do przodu pozwalał Ruizowi sie obijać! I w taki sposób chciał zostać mistzrem?
Napisano Ponad rok temu
Czy jest tu ktos kto sadzi ze Andrew faktycznie przegrał tą walke?
Tak, ja. Początek niezły, a potem czekanie na... cholera wie na co.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To Twoja ocena czy sedziow?
No wiesz- gdyby sedziowie ocenili remis, albo wygrana Goloty- to czy wtedy tez bys mowil ze Golota sie skonczyl?
Ja tego nie rozumiem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego mowisz ze sie skonczyl- tego nie rozumiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sens zasadniczej refleksji jaka mi sie w tym momencie nasuwa chyba najlepiej oddają słowa WORNSA - to wstyd i hańba żeby ktoś walczący w taki sposób był zawodowym mistrzem świata kat. ciężkiej. ( O ile pamiętam to on robił mu zawsze ostrą jazdę, czego wielu tu nie rozumiało ...ja się dziś też podpisuje pod tymi słwami) BULL SHIT !!!!!!
Nie wiem czy byłbym w stanie spojrzeć w oczy ludziom, którzy wydają tak potworną kasę po to by zobaczyć niewątpliwe piękno tego sportu i przychodzą na takie imprezy ....Zastanawiam sie jaki DK ma intereses by ktoś taki ciągle utrzymywał trofeum ?
Napisano Ponad rok temu
to wstyd i hańba żeby ktoś walczący w taki sposób był zawodowym mistrzem świata kat. ciężkiej.
W tej walce to zdanie pasowalo do obu bokserow. Niestety.
Napisano Ponad rok temu
Zastanawiam sie jaki DK ma intereses by ktoś taki ciągle utrzymywał trofeum ?
Kiedy nie wiesz o co chodzi, to chodzi o pieniądze. A w tym przypadku o naprawde duże pieniądze.
Napisano Ponad rok temu
Uważam że prowadzenie Gołoty było zdecydowane a rzekome odrabianie strat przez Ruiza niewystarczające. (2 knock downy kontra 2 może 3 efektowne ciosy Ruiza)
nie wiem cze w boksie jest coś takiego jak pasywność, ale Ruiz ewidentnie nic wg mnie nie pokazał.
Po raz kolejny pokazano że Boksem rządzi mafia
Andrju moim mistrzem
Napisano Ponad rok temu
Boksem rządzi mafia, a szkoda , bo lubie ten sport ...
Napisano Ponad rok temu
i gdzie tu sprawiedliwosc?
Jak koles trzy razy zaliczyl kolanem deski. Coz raz w prawdzie dostal w karczycho a dwa po ciosie.
Napisano Ponad rok temu
Ja rozumiem, ze walka nie byla zbyt emocjonujaca i obaj istotnie niewiele pokazali, ale z nich dwóch to Andrzej byl zdecydowanym zwyciezca i chyba tylko ślepy skurwiel powiedzialby inaczej.
Kolejny raz pogrążyli goscia, ktoremu nalezalo sie zwyciestwo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Maxboxing.com 115-110 dla Gołoty
Boxing-Central.com 114-111 dla Gołoty.
Boxing-Talk.net 114-113 dla Gołoty
Sędziowie punktowali:
Frank Lombardi - 113:112
Oscar Perez - 114:111
Tom Shreck - 114:111
Juz widaomo, sprawa jest krotka, choc z tlumiekiem......
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy to jest nadal aktualne?!?(pyt do grupy"SERAFIN"
- Ponad rok temu
-
kick-boxing/muay-thai - wroclaw
- Ponad rok temu
-
Sprzet do MT Amatorskiego
- Ponad rok temu