Jestem odrobinkę nowy
 ale czytam to forum już od jakiegoś czasu.
  ale czytam to forum już od jakiegoś czasu. A właściwie to zacząłem 2 lata temu od stronki PiterM'a i wiatróweczek. Ale to cholerstwo ciężko nosić przy sobie i nie można się zadowalać
 widokiem i dotykiem (czyli cieszyć posiadaniem
  widokiem i dotykiem (czyli cieszyć posiadaniem   ) cały czas, a nożyk może być zawsze przy mnie i w dodatku jakże czesto się przydaje.
  ) cały czas, a nożyk może być zawsze przy mnie i w dodatku jakże czesto się przydaje.Tak troszkę rozbudziliście moją wyobraźnię i chyba mam nową pasję, ale żeby ją realizować i nie mieć kłopotów w domku, to muszę szukać różnych możliwie tanich dróg zakupu.
No i znalazłem stronę www.ostrze.pl a tam dość przyzwoite ceny.
Czy znacie ten sklepik? Czy coś o nim wiecie? Czy można zaufać? A może to ktoś z Was? Proszę o odpowiedź bo mam chrapkę na jakiś fajny nożyk, ale trochę się boję wsypy.

A bardzo chcę mieć fajny nożyk dlatego chyba nie będę tam za często zaglądał, bo to nie fair
   A bardzo chcę mieć fajny nożyk dlatego chyba nie będę tam za często zaglądał, bo to nie fair   , zawracać dupę i nic nie kupić. Choć może Cold Steel SRK to u nich kupię... :roll:
  , zawracać dupę i nic nie kupić. Choć może Cold Steel SRK to u nich kupię... :roll:

FaceBook
 FaceBook