Sklepik z artykułami które tak lubimy
Napisano Ponad rok temu
A z Memphisem i ja gadałem i wydaje się bardzo ok. Swego czasu o mało od niego czegoś nie kupiłem, zrządzeniem losu po prostu pojawiło się coś innego na horyzoncie....
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Ale jednak przeszła mi ochota na .......... i jednak nie kupiłem.
Napisano Ponad rok temu
ale wiem jedno :
albo ściągasz z usa sam albo płacisz cło i vat u dealera prawdziwego , albo strasznie ryzykujesz zakupy u stasia,włodka itp.
a poza wszystkim u np. takiego PiteraM masz prawdziwą profesjonalną poradę i poważne traktowanie nawet nieznanego potencjalnego klienta
(mnie odpowiedział na maila gdzieś z trasy z kafei !!!- pierwszy raz się z czymś takim spotkałem !!!- ostatecznie kupiłem mini socoma z 2-ej ręki ale warranty card jest od Niego )
Napisano Ponad rok temu
Potwierdzam - dawno temu chciałem u niego kupić Boa, w końcu nie kupiłem, bo nie znalazł w oferowanej cenie - odesłał mi kasę i spoko.Zdaje sie ze kolo jako niejaki Mem_phis sprzedaje noze na allegro i jak widac po komentarzach wydaje sie byc uczciwy [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Z drugiej strony - chyba jedyną "nówka" jaką kupiłem był Green Beret. Reszta jest z drugiej ręki. Większość ( ) z nas dba o noże więc nie jest problemem zakup czegoś, od kogoś, kto właśnie ostrzy zęby na coś o "większym zapasie mocy" albo "bardziej taktycznego" i sprzedaje starszy nożyk za przyzwoite pieniądze i w przyzwoitym stanie. A jeśli będzie używany - i tak się porysuje...
Pzdr.
-wój-
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ilość czy jakość... ????
- Ponad rok temu
-
do 1oo$
- Ponad rok temu
-
Benchemade
- Ponad rok temu
-
Foldery: Tip down/Tip up-carry...?
- Ponad rok temu
-
Diamenty sa wieczne...? :)
- Ponad rok temu
-
No i wyszedl pierwszy seryjny skladany miecz ;)
- Ponad rok temu
-
Timberline knives ??
- Ponad rok temu
-
Gerlach/Sanitas Nóż 98nz.
- Ponad rok temu
-
Dobry neck do Samoobrony(RP)
- Ponad rok temu
-
TriAngle dla ubogich...