W tym ja
  W tym ja   Nie przejmuj się tym za bardzo....
   Nie przejmuj się tym za bardzo....A z Memphisem i ja gadałem i wydaje się bardzo ok. Swego czasu o mało od niego czegoś nie kupiłem, zrządzeniem losu po prostu pojawiło się coś innego na horyzoncie....
Pozdr
Mithr

Napisano Ponad rok temu
 W tym ja
  W tym ja   Nie przejmuj się tym za bardzo....
   Nie przejmuj się tym za bardzo....Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 )
   )

Napisano Ponad rok temu
Potwierdzam - dawno temu chciałem u niego kupić Boa, w końcu nie kupiłem, bo nie znalazł w oferowanej cenie - odesłał mi kasę i spoko.Zdaje sie ze kolo jako niejaki Mem_phis sprzedaje noze na allegro i jak widac po komentarzach wydaje sie byc uczciwy [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

) z nas dba o noże więc nie jest problemem zakup czegoś, od kogoś, kto właśnie ostrzy zęby na coś o "większym zapasie mocy" albo "bardziej taktycznego"
  ) z nas dba o noże więc nie jest problemem zakup czegoś, od kogoś, kto właśnie ostrzy zęby na coś o "większym zapasie mocy" albo "bardziej taktycznego"  i sprzedaje starszy nożyk za przyzwoite pieniądze i w przyzwoitym stanie. A jeśli będzie używany - i tak się porysuje...
   i sprzedaje starszy nożyk za przyzwoite pieniądze i w przyzwoitym stanie. A jeśli będzie używany - i tak się porysuje...0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu