Sklepik z artykułami które tak lubimy
Napisano Ponad rok temu
Jestem odrobinkę nowy ale czytam to forum już od jakiegoś czasu.
A właściwie to zacząłem 2 lata temu od stronki PiterM'a i wiatróweczek. Ale to cholerstwo ciężko nosić przy sobie i nie można się zadowalać widokiem i dotykiem (czyli cieszyć posiadaniem ) cały czas, a nożyk może być zawsze przy mnie i w dodatku jakże czesto się przydaje.
Tak troszkę rozbudziliście moją wyobraźnię i chyba mam nową pasję, ale żeby ją realizować i nie mieć kłopotów w domku, to muszę szukać różnych możliwie tanich dróg zakupu.
No i znalazłem stronę www.ostrze.pl a tam dość przyzwoite ceny.
Czy znacie ten sklepik? Czy coś o nim wiecie? Czy można zaufać? A może to ktoś z Was? Proszę o odpowiedź bo mam chrapkę na jakiś fajny nożyk, ale trochę się boję wsypy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
B.Przecierz gwarancje daje sam producent(przeciez mr.P i tak to w koncu wysle do stanow)?
C.Czym sie bedzie roznil noz kupiony od Zenka,Stefanka,Jupsa,Randżida czy Johna od tego ktory sprzedal Piter?
Nie przesadzajcie sklepik pitera jest spoko ale przeciez inne sklepy internetowe nie sa tylko po to zeby nas okradac :wink:
Napisano Ponad rok temu
Po to,z e ludzie chca sprzedac stare, zeby kupic nowe [u Pitera ]
ad. B
Piter nie wysle do stanow, takiego Microtech anaprawi na miejsciu wlasnorecznie i fachowo. Ew. posluzy czesciami zamiennymi.
ad.C
Jest po prostu lepszy
A tak powaznie - nozyk sie ine rozni niczym, ale pewnosc, sama transakcja, obsluga klienta sie moze roznic bardzo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To nie sklep internetowy tylko stronka ze sprzedażą noży, jak mam wydać 1000 zł to pójdę tam gdzie jest działalność gospodarcza a nie zacisze domowe, chyba że doskonale znam tego co sprzedaje.Nie przesadzajcie sklepik pitera jest spoko ale przeciez inne sklepy internetowe nie sa tylko po to zeby nas okradac :wink:
Napisano Ponad rok temu
Sorry, ale ta strona do ktorej podales link wyglada kiepsko i amatorsko. Ja bym sie nie skusił mimo pewnie niskich cen.
Poszukaj w archiwum - byl temat dotyczacy zamawiania z zagranicy i polskich sklepow internetowych. Byly rowniez linki. Sproboj ewentulnie te jak Ci nie pasuje u "Pitera". Ja osobisie juz wiele u niego kupilem i jestem zadowolny. Noży na razie nie, tylko same akcesoria.
Napisano Ponad rok temu
A gdziek upisz Twoja sprawa - ale są inne sklepy znane z tego że jednak paczki od nich docierają.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tam o nim słyszałem pozytywne opinie i kiedyś z nim gadałem kilka razy - wydał mi sie bardzo rzeczowym człowiekiem.
Napisano Ponad rok temu
Tak mi si enasunelo tylko no
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ilość czy jakość... ????
- Ponad rok temu
-
do 1oo$
- Ponad rok temu
-
Benchemade
- Ponad rok temu
-
Foldery: Tip down/Tip up-carry...?
- Ponad rok temu
-
Diamenty sa wieczne...? :)
- Ponad rok temu
-
No i wyszedl pierwszy seryjny skladany miecz ;)
- Ponad rok temu
-
Timberline knives ??
- Ponad rok temu
-
Gerlach/Sanitas Nóż 98nz.
- Ponad rok temu
-
Dobry neck do Samoobrony(RP)
- Ponad rok temu
-
TriAngle dla ubogich...