No i "skroili" mnie, k...a!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak na marginesie to doświadczenie wskazuje, że dużo większą szanse na wpierdol ma facet, który idzie z babką albo np. dzieckiem, niż jak idzie sam. Lumpy kombinują, że jak idzie sam, to może gdzieś ma kolegów, może jakiś karateka czy inny i będzie się bronił, a tak to mają go na widelcu.
Zbiorowy lincz twoich napastników byłby bardzo na miejscu. Spróbuj wybadac co to za jedni.
Napisano Ponad rok temu
To jest niestety rzeczywistość.... Dużo się czyta o tym, który styl walki najlepszy, który nóż najbardziej zabójczy itp. a potem przychodzi paru gostków z motylkiem za 20 PLN i... porażka. Sam widzę się w takiej sytuacji, nawet bez dziecka - zachowałbym się identycznie. Przykre, bardzo przykre...
oby ich kiedys spotkali parunastu gosci z parunastoma motylkami
Napisano Ponad rok temu
Dzieciak Ci się w nogawkę przestraszony wczepi a Ty kozakować będziesz?Ja bym nie oddal. Sorry, taki wredny charakter.
Napisano Ponad rok temu
Dobrze sie zachowales, no bo co mozna bylo zrobic.
Dziecko najwazniejsze
Napisano Ponad rok temu
Raczej nie.telex: pytanie brzmi czy teraz byśmy o tym gadali?? :?
Topik mialby pewnie tytul "zabili mi dziecko", albo cos w tym stylu.
Napisano Ponad rok temu
Telex, bez sensu, bez sensu... to nie dowodzi wrednego charakteru, tylko albo braku mózgu - albo braku wyobraźni.
Chyba że taki z Ciebie kozak, że czterech uzbrojonych gości rozpie*dalasz tak, że żaden w tym czasie nie zdąży zrobić więcej niż trzech kroków ... i już wszyscy leżą nieprzytomni.
Żelazny Wilku, całkowicie rozumiem i Twoje postępowanie, i Twoje wkurwienie. Jak pojedziesz, znajdziesz gości, i spuścisz im wpie*dol taki że nie będą się ruszać - też to zrozumiem ale sąd to już nie bardzo raczej :roll: . Nie daj się rozpoznać / złapać. I dołóż parę kopów na nery w imieniu AdamaD 8)
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Telex, bez sensu, bez sensu... to nie dowodzi wrednego charakteru, tylko albo braku mózgu - albo braku wyobraźni.
Wiem, wiem... ale i tak bym nie oddal. Moze to malo racjonalne ale nie zawsze rozum ma racje
Dzieciak Ci się w nogawkę wczepi a Ty kozakować będziesz?
Dlaczego kozakowac ? Po prostu bronic sie przed napascia. Wole liczyc na siebie niz na wyrozumialosc bandytow. Kozakowanie to by bylo gdybym to ja zaczepil tych 4 gosci z nozami a nie odwrotnie.
Jak by sie potoczylo nie wie nikt... a wyobraznia ma czasem wielki oczy.
Co nie znaczy ze polecam takie rozwiazania, mowie tylko za siebie.
Napisano Ponad rok temu
1] nie spedzisz roku w szpitalu na rehabilitacji i nadal bedziesz mógł grac z dzieciakiem w piłke bo nie bedziesz miał sztucznego pecherza bo twój wytna ci po pchnieciu w brzuch motylkiem.
2]lub dzieciak nie bedzie sie pytał mamy dlaczego tata dostał 10 lat za trwałe okaleczenie bandziorków nożem z zemsty albo dlaczego mineło juz tyle lat a tata nadal sie ukrywa.
bo jak podejdziesz z zamiarem dania kopa w nery a oni wyjma motylki
to ja innego lżejszego scenariusza nie widzę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dżizas Sorata, ale pierdolisz.samo zobaczenie broni przez napastnikow bylo by dobra obrona i na 90% by odeszli.
Weź pod uwage, że zdesperowany napastnik moze użyć broni itp. ehhh.
Żelazny Wilku, ochrona dziecka to był bezapelacyjnie dobry wybór.
Nie słuchaj bucówy typu: "ja bym wyjął broń, zapierdoliłbym od razu"
Trzeźwe myślenie pzredewszystkim :-)
Mam nadzieje, ze na spokojnie potem się odwdzięczysz pięknym za nadobne
Napisano Ponad rok temu
Dżizas Sorata, ale pierdolisz.samo zobaczenie broni przez napastnikow bylo by dobra obrona i na 90% by odeszli.
Weź pod uwage, że zdesperowany napastnik moze użyć broni itp. ehhh.
Żelazny Wilku, ochrona dziecka to był bezapelacyjnie dobry wybór.
Nie słuchaj bucówy typu: "ja bym wyjął broń, zapierdoliłbym od razu"
Trzeźwe myślenie pzredewszystkim :-)
Mam nadzieje, ze na spokojnie potem się odwdzięczysz pięknym za nadobne
men rilax , mowie ze mozliwe ze by uciekli , ale jesli gosc by mial bron to calkiem inna sprawa , bo jak napisal wzieli wszystko , to jakby zareagowali jak by zobaczyli ze ma bron ??
A wogole to chuj z bronia , chuj z kasa i chuj z nozem, wszystko sie dobrze skonczylo i dla dziecka i dla ojca
Napisano Ponad rok temu
Dzieciak Ci się w nogawkę wczepi a Ty kozakować będziesz?
Dlaczego kozakowac ? Po prostu bronic sie przed napascia. Wole liczyc na siebie niz na wyrozumialosc bandytow. Kozakowanie to by bylo gdybym to ja zaczepil tych 4 gosci z nozami a nie odwrotnie.
Jak by sie potoczylo nie wie nikt... a wyobraznia ma czasem wielki oczy.
Ale nie jesteś sam, tylko z dzieciakiem.
1)Idziesz z dzieciakiem, dzieciak się boi. Prztula się do Ciebie. Jak qrna walczysz w takiej sytuacji.
2) Załóżmy, że twój dzieciak jest jak mała sarenka, można położyć w trawie i leży nieruchomo. I podczas "walki" usłyszyszysz za plecami rozpaczliwe "tatusiu" bo jeden z gnojków uznał, że co ma się z tobą użerać, sam wszystko oddasz jak dzieciaka za kark złapie.
Napisano Ponad rok temu
...bo nie masz dzieci i tak sobie gdybasz.Jak by sie potoczylo nie wie nikt... a wyobraznia ma czasem wielki oczy.
Jakbys mial to by Ci nic nawet troszeczke podobnego w takiej sytuacji jak ta ZW nie przyszlo do glowy...
Napisano Ponad rok temu
Tak na marginesie to doświadczenie wskazuje, że dużo większą szanse na pierdol ma facet, który idzie z babką albo np. dzieckiem, niż jak idzie sam. Lumpy kombinują, że jak idzie sam, to może gdzieś ma kolegów, może jakiś karateka czy inny i będzie się bronił, a tak to mają go na widelcu.
Przez "babke" masz na myśli "laske" ? Nie jest przypadkiem tak, że gość z "laska" ma mniejsze szanse na napad, niż gość samotny przez jakiś tam "kodeks honorowy" ?
Napisano Ponad rok temu
Czasy się zmieniają - i zmieniają się niestety na gorsze.
Priorytetem jest ŁATWOŚĆ przeprowadzenia ataku.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
DuSzEniE!!!???
- Ponad rok temu
-
Male starcie miedzy kobietami....
- Ponad rok temu
-
Do dziewcząt
- Ponad rok temu