Najbardziej przydatna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozszyfruj powyzszy tekst masyzna deszyfrujacą cyklu Indyjskiego a polepszysz swoje zycie i przedłużysz orgazm.
Napisano Ponad rok temu
po drugie nieiwle trzeba aby nauczyć się walić w zęby, jak się tego nauczysz, albo będziesz miał przeswiadczenie że się nauczyłeś, to pójdziesz do kolegi a nie na trening. motyw samooborny to impuls rozpoczęcia treningów, potem to gdzieś znika (najczęściej)
po trzecie oprócz pięści warto używać głowy, czasami trzeba uciekać czyli wycofywać się na z góry upatrzoną pozycję (nie mylić ze spiedala....m, co nie znaczy że to drugie nie jest przydatne ), czasmi trzeba umieć nie doprowadzić do walki, a to jest trudniejsze niż sama walka. Aby się bić nie trzeba marnować czasu na treningi.
Napisano Ponad rok temu
jestem prawie dwa razy starszy od Ciebie i powiem Ci, że w bijatyki na ulicy wdawałem się, gdy nic nie trenowałem. Zacząłem trenować i od razu przeszło, nie całkiem, ale prawie. Teraz raz w roku skopać dupę drechowi to już często.
Jeżeli potrzebujesz czegoś na ulicę to zapomnij o aikido - 7 lat treningu zanim do czegos dojdziesz, a i tak nie wiadomo do czego.
proste rzeczy oferuje Krav Maga - bez zbytnich udziwnień, szybko mocno,
wystarczy na 90% ulicznych przygód. Na pozostałe 10 procent proponuję jujitsu - "tradycyjne" lub BJJ.
Warto jednak jest od czasu do czasu liznąć czegoś innego MT, KB, karate i poznac jak walczą inni
Napisano Ponad rok temu
czesc jestem Jurek i ja tez chce kogos pobic, szczegolnie przemka z IIId co nie dal mi sciagnac na kartkowce ze srodowiska. Mam 10 lat i jestem dobry. Co powinienem cwiczc?
na przemka uważaj bo ma brata w IVc, zleje cię strasznie jak przemka ruszysz. a ja ci nie pomoge, tylko będe stał i sie patrzał
Napisano Ponad rok temu
Znowu namieszalem ale chyba wiadomo o co chodzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W tym wypadku idź na boks a nie aikido, możesz się też rozejrzeć za kickboxingiem, myuathai, valetudo.Witam , jestem nowy na forum mam 15 lat i chciałbym zaczšć trenować jakš sztuke walki ale do kańca nie jestem zdecydowany jakš mylałem o Aikido , Boks które bardziej się przyda w wypadku realnej walki. A może mi zaproponujecie jakie inne . Z góry dziekuje za pomoc
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
GRY TYPU: BIJATYKA!!! ...
- Ponad rok temu
-
Trener. Trafny wybór z przed lat.
- Ponad rok temu
-
Combatives vs MA
- Ponad rok temu
-
Gdzie w Rzeszowie Można Kupić JUDOGE????????
- Ponad rok temu
-
Pieprzone wywyższanie się...
- Ponad rok temu
-
Przeszkadzacze
- Ponad rok temu
-
Studia sztuk walki??
- Ponad rok temu
-
Jak to pogodzić? SPORT, SZKOŁA, DZIEWCZYNA