Jacek Wysocki w tv4
Napisano Ponad rok temu
Profesjonalista pełną gębą!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jacenty wziął jakąś dziewuche w obroty i tłumaczył kontrole lini centralnej.
Powiedział że nic wiecej nie pokaże bo nie ma maty.
Napisano Ponad rok temu
A i zapomniałem dodać że był tam jeszcze jakiś śpiewający zapaśnik, sepleniąca mistrzyni fitnes i jakiś karateka już nie na chodzie...
Śpiewający zapaśnik był pewnie najlepszy :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co znaczy Aikido-Polo - wszyscy ćwiczymy w spodenkach w kropeczki i myjemy się po treningu mydełkiem Fa?
Może popatrzcie na to z drugiej strony - taki Wysocki opowiada w telewizji jakie to aikido jest skuteczne, fajne i wogóle i dzięki temu do Waszego dojo przychodzi 20 zauroczonych małolatów, którzy przynoszą ze sobą swoje oszczędności i pozwalają sekcji trwać (nie czarujmy się - z samych zaawansowanych sekcja się nie utrzyma).
Bilans - Wasz nakład 0 - zysk 100. Opłaca się.
Hmmmm - a może Wy się wstydzicie tego co trenujecie i wolelibyscie, żeby o takim wsydliwym temacie nikt nie mówił? Coś jak choroby weneryczne albo inna cholera.
Odganiam oczywiście od siebie mysl, że ma to coś wspólnego z zazdroscią. No bo o co?
pozdrawiam
kurm
p.s.
uprzedzając domysły - J.W. widziałem raz i to na filmie a do wawy mam jakieś 400 km.
k.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jacek W. był zawsze bardzo aktywny medialnie więc nie musiał sie robic- czy to komus pasuje czy nie to inna sprawa. Nawet nieżyczliwi musza mu oddać ze ma łatwosć i smykałke do media relations i robienia show. Jedni to lubia inni nie.Chodzi o osobe showmana Jacka W. ktory ostatnio zrobil sie niezwykle aktywny medialnie i kreuje sie na osobe ktora prywatnie zapewne nie jest. Myslisz ze ta jego propaganda robiona jest naprawde w celu cwiczenia aikido ? Czy moze w celu cwiczenia pod kierunkiem pana W ? .
Czy propaguje aikido czy siebie? I jedno i drugie. Nie popadajmy w paranoję. Nawet jesli promujemy w kampani czystosciowej np mydło X czy środek Y to wzrasta ogólna swiadomosć zagadnienia. W końcu nie kazdy ma blisko do Szczecina czy dojo PUA.
Ł. (nie bedacy fanem JW, ale oddajacy mu sprawiedliwość) :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie chodzi o samo Aikido bo faktycznie jest bardzo dobrze gdy mlodziez cwiczy. Chodzi o osobe showmana Jacka W. ktory ostatnio zrobil sie niezwykle aktywny medialnie i kreuje sie na osobe ktora prywatnie zapewne nie jest. Myslisz ze ta jego propaganda robiona jest naprawde w celu cwiczenia aikido ? Czy moze w celu cwiczenia pod kierunkiem pana W ? Fakt musi miec gosciu chody w mediach skoro tak czesto go wszedzie mozna zobaczyc.
no oczywiście, że robi "propagandę" dla siebie. żyje z aikido i robi co może, żeby żyć lepiej.
czy jest showmenem - a wyobrażasz sobie kogoś w rodzaju sierotki marysi, która ze spuszczonymi w dół oczetami i cichutkim, łamiącym się z przejecia głosikiem zachwala mordercze właściwości aikido? no please!!
na koniec - spójż na sprawę szerzej nie tylko przez pryzmat tego "co z tego ma J.W." popatrz na to co Ty masz z tego, że J.W. się tam udziela.
Przeciez nikomu nie szkodzi i krzywdy nie robi a jeżeli popularyzuje tę akuratnie s.w. to chwała mu za to.
howgh!
pozdrawiam
kurm
Napisano Ponad rok temu
cholera - nie miałem pojęcia ile ten człowiek ma "wrogów", aż go szkoda...
Znaczy ilu, bo nie bardzo rozumiem?
Napisano Ponad rok temu
cholera - nie miałem pojęcia ile ten człowiek ma "wrogów", aż go szkoda...
Ta, a najwięcej takich, ktorzy widzieli go może na jednym stażu, a swoje wyrobione opinie i sądy głoszą najczęściej na podstawie tego co to kolega koleżanki kolegi kiedyś opowiadał.
Nie wiem tylko kogo tu bardziej żałować...
Napisano Ponad rok temu
Ta, a najwięcej takich, ktorzy widzieli go może na jednym stażu, a swoje wyrobione opinie i sądy głoszą najczęściej na podstawie tego co to kolega koleżanki kolegi kiedyś opowiadał.cholera - nie miałem pojęcia ile ten człowiek ma "wrogów", aż go szkoda...
dokładnie.
czasami mam wrazenie, ze to jest takie "granie w orkiestrze" bo to jest trendy negować wszystko co robi np taki J.W.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
reaktor jak już zazdrościsz wysockiemu to przynajmniej wyraź to lepiej
A ja mu wcale nie zazdroszczę.
Poprostu napisałem czy ktoś ogladał, i kto tam jeszcze był.
Powiem szczerze że J.W. wypadł najlepiej z nich wszystkich.
Napisano Ponad rok temu
reaktor jak już zazdrościsz wysockiemu to przynajmniej wyraź to lepiej
A ja mu wcale nie zazdroszczę.
Poprostu napisałem czy ktoś ogladał, i kto tam jeszcze był.
Powiem szczerze że J.W. wypadł najlepiej z nich wszystkich.
A wedlug mnie najlepiej wypadl Supron (czy jak tam temu zapasnikowi)....
Napisano Ponad rok temu
Ta, a najwięcej takich, ktorzy widzieli go może na jednym stażu, a swoje wyrobione opinie i sądy głoszą najczęściej na podstawie tego co to kolega koleżanki kolegi kiedyś opowiadał.cholera - nie miałem pojęcia ile ten człowiek ma "wrogów", aż go szkoda...
cwiczylem 2 lata w jego klubie i moge stwierdzic smialo ze to dupek!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Inoue Kyoichi 9 dan w Monachium
- Ponad rok temu
-
Relacja ze stażu w Ludwigsburgu
- Ponad rok temu
-
Medytacja i Koncentracja w aikido.
- Ponad rok temu