Pytanie do wtajemniczonych :)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... o profesjonalne podejscie do sportu i osiaganie
Znam kobiete, ktora zaczynala cwiczyc po trzydziestce karate, majac 50 na karku zostala mistrzynia polski w kata druzynowym i w bunkai
Napisano Ponad rok temu
przejde od razu do meritum i odpowiem autorowi wątku na swoim przykładzie. Mimo ,ze warunki fizyczne mam troche skromniejsze niz Ty wybrałem sekcje kickboxingu ,stwierdzilem ,ze jest najbardziej utylitarny z dostepnych mi sportow walki, trenuje od niedawna ale musze powiedziec, ze bardzo mnie to wciagneło..............a co do wzyej wspomnianych barier wiekowych to mysle ,ze na trenowanie "niesportowe" nigdy nei jest za pozno.
pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Pozdro!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli Wam wszystkim chodzi tylko i wyłącznie o osiągniecia na arenie wojewódzkiej, polskiej czy światowej to rzeczywiście za późno!
Co ty piszesz ja w wieku 14 lat trenowalem 3 lata Kung-fu i pol oku zapasy... mialem przerwe do 20 roku zycia i od niedawna zaczalem cwiczyc thaia...Za niedlugo o mnie uslyszycie LOL :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sory za OT , ale jaki jest według Ciebie odpowiedni wiek zeby zaczac trenowac SW , albo inaczej , w jakim wieku juz jest za pozno ?
odpowiedni wiek = 6 lat.
Można rozpocząć w wieku 6 lat i zakończyć treningi w wieku 8 lat... można też zacząć w wieku 23 lat i skończyć w wieku 76... polecam to drugie rozwiązanie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rozwalanie cegieł
- Ponad rok temu
-
BJJ JJ JUDO - roznice
- Ponad rok temu
-
I ja też szukam czegoś dla siebie.
- Ponad rok temu
-
pies... :|
- Ponad rok temu
-
realna walka
- Ponad rok temu
-
Jaka garda będzie wyjściową dla początkujących w MMA?
- Ponad rok temu
-
KICK-BOXING w Warszawie
- Ponad rok temu
-
KIck-boxing w Warszawie, Sulejówku, Marysinie, Miłosnej ??
- Ponad rok temu
-
Bokserska garda Mirka w MMA..?
- Ponad rok temu
-
Worki treningowe
- Ponad rok temu