Yongchun - kolejna awantura :P
Napisano Ponad rok temu
Od połowy lutego do marca ani jednego dnia wolnego, taki ponad 40-dniowy tydzień pracy... Ale rozumiem że w porównaniu do 40-dniowego postu czy innych praktyk doskonalenia ducha stosowanych przez mnichów to małe miki
Napisano Ponad rok temu
My "wojownicy" ćwiczymy 73 godziny na dobę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do kodeksu pracy - hehe, dobry żart...
Teraz to albo pracujesz na umowę o dzieło (więc żadne przepisy prawa pracy nie obowiązują), albo masz jednoosobową działalność gospodarczą (jak wyżej) albo masz "dyrektor" w tytule (nienormowany czas pracy)...
No, chyba że masz bogatą rodzinę, własną firmę, dobre znajomości albo szóstkę w Lotto
A z innej beczki, bo się smutno robi - ile tak realnie w tygodniu ćwiczą "prawdziwi wojownicy"? W sensie pytanie głównie do Tsailifo i VingDragona, bo rozumiem że jak ktoś jest beztroskim studentem to może i non-stop jak ma co pić
Napisano Ponad rok temu
1. Mnie zatrudnili na stałe
2. Mam nie normowany czas pracy
3. Nie jestem Dyrektor
4. Nie mam układów
Ile ćwiczę ? Dni 7 w tygodniu. Zajęcia prowadzę 6 razy w tygodniu (od 17.00 do 21.00)
Napisano Ponad rok temu
(i nie, jako uczeń na razie zupełnie nie widzę się w tej roli, po prostu pytam).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kolego Gapiszonie, spojrz laskawie w moj profil a dowiesz sie wiecej :wink:No, chyba że masz bogatą rodzinę, własną firmę, dobre znajomości albo szóstkę w Lotto
czy uważacie, że w Polsce można utrzymać się wyłącznie z nauczania sztuk walki?
mysle, ze mozna. sam utrzymywalem sie w Polsce z nauczania sztuki walki i wtedy bylo mozna - nie wiem jak jest teraz.
Napisano Ponad rok temu
Natomiast została pouczona pewna osoba z naszej sekcji, by pohamowała swój długi język, którym na forum robi więcej szkód niż pożytku.
Nie będę wymieniał, kto to jest, ale myślę, że dla niej jest to jasne.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowa PEREŁKA !!!
- Ponad rok temu
-
Pytanie o tradycję Wing Tsun Kuen !!!
- Ponad rok temu
-
CLF w filmach
- Ponad rok temu