Zal mi Ciebie.
Nawet jesliby mieszkal przez sciane to tez bym napisal. Kazdy ma swoje zdanie a moje jest wlasnie takie. Zreszta sami obsmarowujecie d..e kazdemu kto wam nie pasuje wiec ....
Jezeli mowisz do mnie (w krolewskiej liczbie mnogiej ), to wskaz mi laskawie taki moj post, w ktorym obsmarowuje komus dupe. Bo jakos sobie nie przypominam, zebym krytykowal kogos w takiej formie, jak sie tobie przydarzylo
K.
Yongchun - kolejna awantura :P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zal mi Ciebie.
Heh, nie ma to jak rzeczowa odpowiedź 8)
Generalnie mamy "Topik, który nie chce umrzeć"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trzeba by wynajac kogoś kto się zajmie inhumancją... może osobny mod ode tego
Chyba INHUMACJA :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poniewaz cala wine zrzucilem na Istvana, nowy odlam mamy juz nie tylko w Polsce, ale na Wegrzech, Litwie i chyba w Rumuniino prosze, tym sposobem mamy w Polsce nowy odlam
Ach ta globalizacja...
Pytanie z innej bajki
Jak na to wszystko zapatruje się Leung Ting ?
Macie nadal coś wspólnego z LTWT, czy zostaliście "wyklęci" ??
Napisano Ponad rok temu
hmm, dziwny topik zostal odgrzany, ale na szczescie znalazlem pytaniePytanie z innej bajki
Jak na to wszystko zapatruje się Leung Ting ?
Macie nadal coś wspólnego z LTWT, czy zostaliście "wyklęci" ??
co sadzi sam LT nie mam bladego pojecia, prawdopodobnie olewa nas z gory, gdyz kim my male zuczki dla niego i jego biznesu jestesmy... pewnie nawet nie wie zreszta jak reaguje na takie rzeczy mozna bylo zaobserowac przy okazji powstania EBMASu :roll:
co do lokalnych liderow (w skali europejskiej, czy krajowej, czy miejskiej, czy sasiedzkiej) oczywiscie jestesmy wykleci, be, nic nie umiemy, nie wolno nam znaku towarowego uzywac (i nie uzywamy) i w ogole najlepiej, gdybysmy zapadli sie pod ziemie zreszta pamietasz te pyskowki na forum
natomiast nasze podejscie do nich jest takie, ze kiedy do nas przyjda my ich przyjmiemy
natomiast jesli chodzi o sam styl - tu mamy bardzo wiele wspolnego z LTWT - w koncu tego sami sie uczylismy przez lata i byloby dziwne, gdybysmy zaczeli nauczac nagle czegos innego natomiast korzystamy z badan i przemyslen naszego obecnego nauczyciela, cwiczymy wt pod katem urealnienia go do konfrontacji miedzystylowej, staramy sie, aby zasady stylu byly wskazowka nie ograniczeniem w walce. zreszta roznic metodologicznych i programowych jest sporo. nawet podejscie mamy inne: nam nie zalezy na opinii NAJskuteczniejszego stylu na swiecie raczej zauwazamy, ze skuteczne rozwiazania sa podobne w roznych stylach...
Napisano Ponad rok temu
co sadzi sam LT nie mam bladego pojecia, prawdopodobnie olewa nas z gory, gdyz kim my male zuczki dla niego i jego biznesu jestesmy... pewnie nawet nie wie
nie olewa tylko toleruje bo tak czy siak robicie jego WT co wplywa i tak na jego korzysc
hehehe, jak wyzejjesli chodzi o sam styl - tu mamy bardzo wiele wspolnego z LTWT - w koncu tego sami sie uczylismy przez lata i byloby dziwne, gdybysmy zaczeli nauczac nagle czegos innego
Napisano Ponad rok temu
to zbyt skomplikowane jak na moja slaba glowe... :?nie olewa tylko toleruje bo tak czy siak robicie jego WT
co wplywa i tak na jego korzysc
a jaka korzysc ma lt np. z ebmasu gdzie tez robia jego wt :? :
poza tym racz zauwazyc, ze duch ng mui ma jakies ukryte korzysci zarowno z twojego jak i mojego kf
Napisano Ponad rok temu
dokladnie taka sama jak z kazdej sekcji wywodzacej sie od LT, bo ludzie nie znajacy roznic kojarza system wlasnie z tym co robi LT. tesame nawyki, te same techniki i formy oraz ich zastosowania. Ostatnio na tapecie pojawil sie holender ze swym nowym tworem pt: Wing Tjun - nic innego, jak w morde strzelil to pochodna od LTWTa jaka korzysc ma lt np. z ebmasu gdzie tez robia jego wt :? :
wiesz, ja w duchy nie wierze a baby u nas zadnej nie bylo w jednej z historii wyczytalem ze podobno Ng Mui byl mezczyzna :roll:poza tym racz zauwazyc, ze duch ng mui ma jakies ukryte korzysci zarowno z twojego jak i mojego kf
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem skad on to wziol ale wedlug jego historii wychodzi na to, ze Yim Weng Chun i Chi Sim'a byli malzenstwem :shocked!:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dowiedzialem sie o tym od kogos z ich srodowiska 8) :roll:
Napisano Ponad rok temu
nie chce wyjsc na plotkarza dlatego pytam wprost, bo byc moze to jakis kawal, ale...
dowiedzialem sie o tym od kogos z ich srodowiska 8) :roll:
myslisz ze teraz ktos to skomentuje? ze ktos bedzie z Toba o tym dyskutował? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nikt mi nic nie zabraniał, generalnie praca + grypa zajmują większość wolnego czasu. Jeżeli już jakiś mam, to uderzanie w worek wydaje się zdrowszym relaksem niż walenie w klawisze
Ale oczywiście jak jest temat w którym chcę wziąć udział to biorę, tak jak teraz chociażby...
Swoją drogą VingDragon, to pozazdrościć pracowania za wielką wodą - pracujesz, ćwiczysz od ochnastu pierdylionów lat... eee... no Yong Chun w dowolnie wybranej przez Ciebie pisowni... , badasz korzenie tego stylu i jeszcze potrafisz natłuc tu tyle postów że na książkę by starczyło.
U mnie w pracy jak po 12 godzinach wracam do domu to zdarza mi się jeszcze pamiętać widok poduszki, ale już samego uderzenia w nią to nie zawsze...
Napisano Ponad rok temu
U mnie w pracy jak po 12 godzinach wracam do domu to zdarza mi się jeszcze pamiętać widok poduszki, ale już samego uderzenia w nią to nie zawsze...
Eeeee... to TY cieńki bolek jesteś
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowa PEREŁKA !!!
- Ponad rok temu
-
Pytanie o tradycję Wing Tsun Kuen !!!
- Ponad rok temu
-
CLF w filmach