Saleta w barze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kto to komentuje??? 8O Chyba mu z trzy kreski nasypali przed walka...skomentowałby nawet jakby którys z nich się po jajach podrapał
Komentował Andrzej Janisz, sportowy komentator programu I Polskiego Radia. Ktoś, kogo do tej pory uznawałem za świetnego w swoim fachu... niestety widzę że zmienia swoją profesję z obsługi sportu na cyrk.
Stracił baaaardzo dużo w moich oczach...
Dostosował się poziomem do całej "oprawy" i samej walki - powiedzieć o tym kompletna sraczka to komplement.
P.S.
Jak, po tym co zobaczyliście, wyborażacie sobie walkę S. z np. LeBannerem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moze Saleta odgryzłby mu ucho?Hm... no nie nazwałbym w takim przypadku tego co by się działo walką... może rzeź ? Pogrom ? sam nie wiem....
Sorry, nie mogłem sie powstrzymać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hm... no nie nazwałbym w takim przypadku tego co by się działo walką... może rzeź ? Pogrom ? sam nie wiem....
moze ...."krotka pilka" :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ząłosne strasznie, teraz ludzie będe gadac że K1 to jakies bandyckie zawody, gdzie się leja jakies durnie obok ringu, a reporterzy ganiają po krzakach, oczywiście był też pan z miotłą, jako wizytówka jakosci tej walki. straszne, 12 siostrzeniec mojego kolesia, który oglądał z nami te walke stwierdził, że low kicki są do niczego, w wykonaniu obydwu zawodników, bo nie robią na adwersarzu wrażenia. Zwrócił na to uwagę 12 - latek, co juz samo świadczy o poziomie tejże walki.
Napisano Ponad rok temu
Powiedzcie, ze ktoś ma mpeg'a z tą walką !!
Napisano Ponad rok temu
tez by mi sie przydal ew aviLudzie błagam !!
Powiedzcie, ze ktoś ma mpeg'a z tą walką !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dno i amatorka.Banda debili z Krzysiem na czele!!!To sie w pale nie miesci. 8O
Napisano Ponad rok temu
Jak to nie wie, Wie. Raz podniosl noge bodajze na wysokosc barku przeciwnika i to wsio bylo powyzej pasa w tej walce ;]niestety nie moglem obejrzec tej walki, ale z tego co slyszalem to obydwaj ruszali sie jak slinaki, a saleta chyba nie wie jak kopie sie w glowe
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Eurosport Poniedziałek 13.09 o 20:30
- Ponad rok temu
-
Sosnowski wygrywa
- Ponad rok temu
-
"(...)pierwszy film o muay thai( ...)"
- Ponad rok temu