Saleta w barze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i sie nie zalapalem i czytajac te relacje naprawde zaluje.
Nikt nie nagral mpega?
dokladnie!! ma ktos mpga z tej walki plzzzz
Napisano Ponad rok temu
Jak ktoś będize wiedział,że jest powtórka niech wrzuci w topicu.No i sie nie zalapalem i czytajac te relacje naprawde zaluje.
Nikt nie nagral mpega?
Pawel Drozdziak
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pliiiiiiiiiiiiiz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to co wydarzylo sie na polsacie jest godne co najwyzej zlotej maliny bo tak zenujacej gry aktorskiej to dawno nie widzielm.
Przemu tak sie spasl ze nawet czlowiek ktory ma 0 kondycji zabiegal by go w ringu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie jesteś głupi, ordynarny, nieelokwentny...(mogę wymieniać bezkońca)jestem chyba masochista bo zaraz sie porzygam na monitor od myslenia o tej walce
Jak to miało być na zasadach K1 to ja jestem Pastorem Kingiegiem. Żadnej walki w parterze, jakieś niedane próby z MT, za mało front kicków i wysokich kopnięć, cały czasy lowkicki..... obaj Panowie bezkondycji.
Napisano Ponad rok temu
stary nie pisz mi tu o parterze w K-1,bo wprowadzasz wieksze zamieszanie niz Polsat!!!
Napisano Ponad rok temu
Nie jesteś głupi, ordynarny, nieelokwentny...(mogę wymieniać bezkońca)jestem chyba masochista bo zaraz sie porzygam na monitor od myslenia o tej walce
Jak to miało być na zasadach K1 to ja jestem Pastorem Kingiegiem. Żadnej walki w parterze, jakieś niedane próby z MT, za mało front kicków i wysokich kopnięć, cały czasy lowkicki..... obaj Panowie bezkondycji.
Liz mi dupe, jestem oczytany i inteligentny a tacy fachowcy jak Ty mi koło huja latają
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
buahahahahahWORNS czy ty widziales kiedys K-1???
stary nie pisz mi tu o parterze w K-1,bo wprowadzasz wieksze zamieszanie niz Polsat!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sorówa z tym paterem , a właciwie z tym zmieszaniem, gdyz moja wypowiedź mała charakter ironiczny, a chodziło o to, ze już wszystko tam było oprócz parteru
no widzisz men ja Ci to tak fachowo wytlumacze... wiesz... w K-1 walczy sie na 1wszym pietrze
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Eurosport Poniedziałek 13.09 o 20:30
- Ponad rok temu
-
Sosnowski wygrywa
- Ponad rok temu
-
"(...)pierwszy film o muay thai( ...)"
- Ponad rok temu