sztanga/hantle
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Życzę wytrwałości i pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam pytanie ile kosztuje najtansza sztanga i 2 hantle pare ciezarkow chce zrobic sobie w domku silownie
8O
:roll:
Hmmm, trzeba być głupim zeby kupować sobie "żelastwo". Każdy kto ma dostęp do cieżkiego sprzętu, tzn. do takiego, na kórym mozna obrobić metal zrobi Ci to za 1/3 tego co w sklepie. :twisted:
Ja dałem za dwie rozkręcane hantle (każda po 15 kg) 40 zł, czyli dwokrotną cene złomu tej wagi. I to po żadnej "znajomosci" poszedłem do .....(nie wiem jak sie nazywa ten zawód ) i powiedziałem o co biega a on zeni ma sprawy... bedziesz miał porzadny sprzet, z pozadnej hutniczej stali, ani jakieś g.ówno ze sklepu.
To tak, jak z tym wypychaniem worka, mozan kupic trociny ze sklepu zoologicznego za dosc dużą cene, ale mozna też isć do stolarza... .
Napisano Ponad rok temu
(ladne czarne hantelki,
Ano chyba, ze chodzi o to, zeby przed kumplami zaszapanować, a to sie wycofuje idź i kup ŁADNE, BŁYSZCZACE i wypolerowne ze sklepu.
:? :? :?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
(ladne czarne hantelki,
Ano chyba, ze chodzi o to, zeby przed kumplami zaszapanować, a to sie wycofuje idź i kup ŁADNE, BŁYSZCZACE i wypolerowne ze sklepu.
:? :? :?
dobra dobra nie wymadzaj sie , jak dales 40zł za 2 hantle "ROBIONE" prez kogos kto wie o hantlach tyle co mu powiedziales to przeplaciles , bo ja dalem 60zł za dwa ladne czarne hantelki . Jakbym chcial ladne i wypolerowane tobym sobie kupil Kettlera ja chcialem najzwyklesze , a te byly ladne noi co najwazniejsze tansze niz w innych sklepach wiec wzielem
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem jedna gryfow nie kupywal bym u roboli (tych do sztangi) tylko normalne bo szkoda zdrowia jak cos pojdzie nei tak. Za to obciazenie to juz tylko w roznych zakladach.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tora niby jest ale 2 razy w tyg. i po 5 zl za 1h i tylko mozna cwiczyc 1 godz czyli 2 godz na tydzien lipa
drogo troche u mnie jest jedna tansza silownia 3.50zł za czas nieograniczony, ale jest taka zawalona ze do spreztu czeba doslownie w kolejce stac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8x5kg (wytoczone) - 200zł (za talerz 25zł)
4x2,5kg (kupione w sklepie) - 70zł (za talerz 17,5zł)
2x1,25kg (kupione w sklepie) - 25zł (za talerz 12,5zł)
2x1kg (wytoczone) - 15zł (za talerz 7,5zł)
łącznie: 54,5kg
+ 4x1,5kg; 2x3kg (to obciążenie daje za darmo, bo otwory są o 1 max.2 milimetry za małe; trzeba wziąść pilnik i dopracować; wytoczone)
sztanga 100cm 8kg (kupiona w sklepie) - 50zł
2 sztangielki 30cm po 2kg każda (1 sztangielka kupiona w sklepie, a druga wytoczona na podstawie wymiarów tej pierwszej) - 25zł/sztuka
zaciski - 6szt. (4 ze sklepu, 2 wytoczone) - 0zł
Podsumowując: za talerz 5kg biorę 25zł; za 2,5kg - 17,5zł; za 1,25kg - 12,5zł; za 1kg - 7,5zł.
Łączna cena to: 410 zł.
Kto zaokrągli do 450zł temu dorzucę:
- kreatynę Olimpu Creapure Monohydrate (300g) w sklepie 52zł
- gruszkę bokserską
- moje stare karategi firmy KOBO (na 190cm wzrostu)
- ekspander
Cenę oraz ew. gratisy można negocjować.
Napisano Ponad rok temu
sprzedal bys same te ciezarki 1kg, wlasnie takich mi brakuje do sztangielek, i ile by wyszla wtedy przesylka
Napisano Ponad rok temu
foty sprzętu macie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
istnieje mozliwosc pomalowanie talerzy na zyczenie klienta :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bieg dystansowy bez przygotowania a skutki
- Ponad rok temu
-
Bycze mięśnie (naukowo)
- Ponad rok temu