kulturystyka a tatuaże
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niechodzi im o rozstepy, np jesli reka lekko sie poszerzy lub zwezi , a na klatce piersiowej tatuaz?? Woogle na wszystkich miesniach. Z tego co wiem mozna robic korekty ale korekty po pol roku niema sensu robic.Z tego co mowil mi tatuator (tatuazysta?) o ile nie bedziesz mial rozstepow, nie ma sie o co martwic.
Napisano Ponad rok temu
niechodzi im o rozstepy, np jesli reka lekko sie poszerzy lub zwezi , a na klatce piersiowej tatuaz?? Woogle na wszystkich miesniach. Z tego co wiem mozna robic korekty ale korekty po pol roku niema sensu robic.
wiem o co Ci chodzi, bo sam mialem podobne rozterki robiac tatuaz na okolo bicepsa. Jednak facet, ktory zajmuje sie robieniem tatuazy profesjonalnie powiedzial, ze z takim czyms nie pa problemu, o ile nie wystapia rozstepy no i oczywiscie o ile nie poszerzy Ci sie bic o 15 cm.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyli raczej mozna robic , ale wyglad tatuazu sie niezmienia pozostaje ten sam , czy moze jak biceps jest inny od tego na ktorym robilismy sie tatuaz , to moze sie troche "pomiac" ?? A i jeszcze jedno , niewiesz czy tak samo nie ma problemow przy robieniu tatuazu np na klatce piersiowej?
Czy sie moze pogiac nie wiem. U mnie sie nie pogiely a troche miecha gdzieniegdzie przybylo
jak napisalem, jesli nie planujesz radykalnych zmian (czytaj +10 cm w klacie) to z tatuazem nic sie nie powinno stac. Tyle wiem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O :?Ze sie jeszcze z ciekawosci zapytam , jak masz tatuaz na bicepsie , i napniesz biceps (jak napinasz to obwod wzrastra z 8-10cm, zalezy u kogo) to tatuaz wyglada inaczej czy tak samo , a moze nawet lepiej?
ja nawet w snach tak nie mam
skora podczas napinania miesni ci sie nie rozciaga jakos dziwnie, wiec tatuaz co najwyzej moze zmienic minimalnie wyglad ze wzgledu na kat, czy cos.. na chlopska logike :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie przypakowalem az tak strasznie ale pierwszy tatuaz zrobiłem w wieku lat 16 ważac pewnie nawet nie 70 kg
dzisiaj mam 24 lata 97 kg i 12 tatuazy
nic mi sie nie porozciągało ani nie powykręcało (nawet napis na połowie brzucha a ten urósł od tamtego czasu sporo )
jedyna możliwość rozejscia sie tatuazu to rozstępy albo
jak zrobisz wokoło ręki jakis powtarzalny wzór - np, pas z nabojami, czyli identyczne elementy blizko siebie i zamkniety wzór
wtedy moze byc widac roznice na psozczegolych elemntach (tu nabojach) ale to minimalne roznice przy duzym rozroscie
metoda jest taka zeby nie zamykac wzorku tylko zostawic wolne miejsce na wewnętrznej stronie ręki wtedy nawet jak sie bedzie skóra rozciągała to tatuaż a nią też (np. zrobic ten pas naboi wychodzący jakby spod skóry)
pozdrawiam i mam nadzieje ze pomoglem
Napisano Ponad rok temu
Blacha Ty sie znasz to powiedz mi jeszcze 2 rzeczy , czy jest pozniejsza mozliwosc korekty tatuazu , a druga rzecz to czy mozna zrobic tatuaz na miejscu w ktorym masz juz jakby "zagojony rozstep" niechodzi mi o czerwone "nowe" rozstepy ale o juz "stare" białe rozstepy
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
cover up to zakrywanie starego chujowego tatuazu nowym zupelnei innym albo poprawienie starego, nałożenie cieni itp.
na bliznach można robic tatuaz pod warunkiem ze są stare i sie nie ślimaczą itp.
często właśnie tatuażem sie zakrywa blizny itp.
ja min. z tego powodu chce wytatuwać przedramie na którym mam sporo blizn ze starcyh głupich szczenaickich czasów, wszystkie sznyciory pokryje tatuaż, jednym juz zakrywalem kilka blizn na ręce i wyszlo rewelka.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Strach przed treningami
- Ponad rok temu
-
Lowki w thai'u,a lowki w karate
- Ponad rok temu
-
jaka sztuka walki?
- Ponad rok temu
-
Jak sie ma wodka do treningow?
- Ponad rok temu
-
Piękne, piękne k....a piękne !!!
- Ponad rok temu
-
Kluby w waszych miastach.
- Ponad rok temu
-
Trenuję Krav Maga czy Krav Magę? Dylemat językowy :-)
- Ponad rok temu
-
znikł.......
- Ponad rok temu
-
Szukam sztuki walki dla siebie...pomoc mile widziana...
- Ponad rok temu
-
Box: Jednoczesna jazda na rowerku i walenie w worek??
- Ponad rok temu