pomóżcie kobiecie^^
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
z gory dziekuje:)
a moze cos o nim:
18lat, 176cm wzrostu, waga kg 60kg
Napisano Ponad rok temu
Witam chce kupic chlopakowi bialko... ale nie wiem jakie... pomozecie... aha On jest dosc chudy i uwaza ze od tego i cwiczen bedzie mial miesnie... nie mam duzo pieniedzy do wydania. Prosze o pomoc co z tycg rzeczy wybrac:
a moze cos o nim:
po pierwsze to na mase gainer ( bialko z węglowodanami)....proponuje mutantmasa . ..ale zalezy ile masz $$$$$$$.???..)
Napisano Ponad rok temu
Witam chce kupic chlopakowi bialko... ale nie wiem jakie... pomozecie... aha On jest dosc chudy i uwaza ze od tego i cwiczen bedzie mial miesnie... nie mam duzo pieniedzy do wydania. Prosze o pomoc co z tycg rzeczy wybrac:
a moze cos o nim:
kolezanko fajnie ze podalas 3 takie same bialka i jak nie ma kasy to ostrowie moze brac smialo moim zdaniem jest to bardzo dobre bialko jak za taka cene:) ale tak jak poprzednik niech kupil gainera i ulozy sobie diete bo gainer jest to tylko dodatek do diety
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie tak jak piszą koledzy... Białko nie da za dużych przyrostów w masie. Jeśli Twój chłopak tak mało waży i chce przytyć to trzeba porządnej diety przede wszystkim.
Mutant Mass - to bardziej mu się przyda
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Bardziej od gainera Mu jest potrzebna dietaMutant Mass - to bardziej mu się przyda
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
aha i na wydanie mam ok 50zł wiem, że nie duzo ale moze coś wybierzecie:)
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli chodzi o masę to ja bym kupił jakiś gainer ale to koszt min.100zł
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aha i jeszcze obiło mi sie o uszy, że jesli On już będzie brał te suplementy to nie mozna sie kochac....czy to prawda??
kolezanko a ile masz lat ? zamiast odzywek za te 50 zl to bym je przeznaczyl na prezerwatywy o kozystal z zycia ile wlezie
nie ma sensu kupowac odzywki jak i tak chlopak malo je
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hahahahahahahahahhahahahahaha laska chce kupić prezent za 50 zł żeby chłopak przytył..........niunia weź mu kanapeczki rób z wędlinką hehehehehehehehehehehe.....poza tym kochająca jesteś baaaaaardzo i dbasz o swego lubego........w jego wieku jak mu nie stanie to zmień szybko na innego a tak na powaznie to niech trzyma diete wysokokaloryczna i bedzie ok.słodkiego miłego życia i tycia i współżyciaaha i jeszcze obiło mi sie o uszy, że jesli On już będzie brał te suplementy to nie mozna sie kochac....czy to prawda??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hehehe a czy wiesz że spala tłuszcz oraz zużywa dużo energii Kup Mu lepiej produkty wysoko węglowodanowe, typu: ryż, kasza, płatki owsiane więcej tutaj (klik). Niech spożywa również dużo zdrowych tłuszczy - one są bardzo ważne dla ektomorfików i to one odgrywają dużą rolę jeśli chodzi o przybieranie na wadze.mam 18lat i jak narazie jestem zadowolona, bo kochamy sie codziennie albo wiecej:D;P no to ja nie wiem co On ma jesc:P?? moze ja Mu kupie z 3 ryby, kasze i słonecznik zamiast tego;P:P
Napisano Ponad rok temu
a taki jest dobry?? Tak wiem, że pisaliście o tym:) ale jesli mozecie to zobaczcie jesli wszystko ok to to kupie
Napisano Ponad rok temu
Lepiej kup Mu to jak już tak bardzo chcesz: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]http://allegro.pl/item677238557_mutant_mass_gain_3kg_1_5kg_gratis_szejker_0_7.html
a taki jest dobry?? Tak wiem, że pisaliście o tym:) ale jesli mozecie to zobaczcie jesli wszystko ok to to kupie
Napisano Ponad rok temu
ten moge zamówic:)??
Napisano Ponad rok temu
TAK, to jest to samo Ale ja tak odżywek z Allegro nie kupuje, za dużo się naczytałem i nasłuchałem o przekrętachhttp://www.allegro.pl/item677133560_olimp_gainer_mct_3800_g_w_sloju_najtaniej_w_w.html
ten moge zamówic:)??