Powiedz mi czym sie ta grupa charakteryzuje,to ci odpowiem czy czasem nie naleze...Mesjasz,
Niektórzy się aż proszą o to żeby im dać w pysk. Nie należysz czasem do tej grupy?
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
Powiedz mi czym sie ta grupa charakteryzuje,to ci odpowiem czy czasem nie naleze...Mesjasz,
Niektórzy się aż proszą o to żeby im dać w pysk. Nie należysz czasem do tej grupy?
Napisano Ponad rok temu
Nie watpie.Tylko mnie nie czepiaja dresy z osiedla,bo ci na moim osiedlu nie wystepuja,ale jakies menelki jak jestem w centrumDresy się Ciebie czepiają jak do domu wracasz? Ja dresów z osiedla znam wszystkich z widzenia jak do domu wracam to mi machają.
8O 8O 8O muchol na jakiej planecie ty zyjesz...?Jak zadnych nie widziales to zalecal bym wizyte u okulisty.Jak znow bedziesz w katowicach to przejdz sie na "mistyczna noc",cykliczna impreze metalowa w klubie Mega.Bedziesz mial okazje zobaczyc klub wypchany po brzegi nazistowskimi metalami ryczacy "sieg hail" i "white power" w przerwie kazdego kawalka.Na slasku bardzo popularny zrobil sie nsbm(narodowo-socjalistyczny black metal).Na kazdej wiekszej rockowej imprezie mozna zobaczyc pelno lysych i dlugowlosych nazi metali.Nazi skinów jest jeszcze wiecej...wystarczy zreszta przejsc sie kolo katowickiego placu wolnosci w dzień niepodległosci zeby sie o tym przekonac...Razem do kupy 3 miesiące będą. Spokojne miasto. Gdzie tak Cię napadają? Jacy naziści? W Polsce już nazistów nie ma. Żadnego nie widziałem dobrych kilku lat.
Napisano Ponad rok temu
Na tej samej co ja 8O .W Krakowie skina nie uświadczyłem od dawna. Trzy lata temu ostatni jakiego osobiście znałem przechrzcił się na typowego kibola. Poza tym żadnego nie widziałem.Może czasami jakiś nazi-metal się przemknie ale mnie nie zaczepia - bojówki w czarno-białe moro + glany + czarna bluza na starym Laserdance robią swojeNie watpie.Tylko mnie nie czepiaja dresy z osiedla,bo ci na moim osiedlu nie wystepuja,ale jakies menelki jak jestem w centrum
Dresy się Ciebie czepiają jak do domu wracasz? Ja dresów z osiedla znam wszystkich z widzenia jak do domu wracam to mi machają.8O 8O 8O muchol na jakiej planecie ty zyjesz...?Razem do kupy 3 miesiące będą. Spokojne miasto. Gdzie tak Cię napadają? Jacy naziści? W Polsce już nazistów nie ma. Żadnego nie widziałem dobrych kilku lat.
Napisano Ponad rok temu
albo muzyki przeciwko rasizmowi,
"niszcz nazizm"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"zgadzam sie z tym jednym co krzyczal przede mna"Nie wiem ... w Polsce mozna w swietle prawa nosic co sie zywnie podoba ... mamy wolnosc i swobode ... jak Mesjasz chce nosic takie plakietki to jest jego sprawa ... i zadni "naziole" nie maja prawa go bic za to poki jest spokojny ... to co w pizde jak ja w garniaku z pracy bede wracal to dostane w pysk od zula w bramie bo "magister" jestem ? W POLSCE MOZNA UBIERAC SIE JAK CHCE SLUCHAC CZEGO SIE CHCE DOPOKI TO SIE GODZI Z PRAWEM ORAZ DOBREM SPOLECZNYM i nikt nie ma prawa nikogo szykanowac z tego powodu ..
ps. Shaft przeczytaj jeszcze raz swojego posta i sie gleboko zastanow co napisales
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem ... w Polsce mozna w swietle prawa nosic co sie zywnie podoba ... mamy wolnosc i swobode ... jak Mesjasz chce nosic takie plakietki to jest jego sprawa ... i zadni "naziole" nie maja prawa go bic za to poki jest spokojny ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tu nie chodzi o przyzwolenie na przemoc tylko o realia.
Nie lubicie dresow ? To zacznijcie chodzic w koszulkach "Jebac dresow!"...
Niezbyt dobry pomysl.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu