Złamana ręka ???
Napisano Ponad rok temu
Ile czasu pownienem nosić wg was gips ? lekarz chce, żebym nosił go 5 tygodni, ale wg. mnie to przegięcie... od ostatniego składania ręki minęło 3 tygodnie, chcę zdjąć gips i zacząć coś robić, co wy na to ?
Czy ktoś miał podobny problem ?
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem tylko czy ta kość nazywa się paliczkowa czy nie.
To było prawie 10 lat temu. Chyba też dostałem 5 tygodni na łapę. Ale z tą różnicą, że ja nie myślałem tyle. 5 to 5. Lekarz wie co mówi.
Napisano Ponad rok temu
Pięc tygodni to jest optymalny czas zrastania się kość. Nawet po pięciu tygodnach kość może nie być jeszcze całowocie zrośnięta. Zrobisz oczywiście jak chcesz to Twoje zdrowie.Ile czasu pownienem nosić wg was gips ? lekarz chce, żebym nosił go 5 tygodni, ale wg. mnie to przegięcie... od ostatniego składania ręki minęło 3 tygodnie, chcę zdjąć gips i zacząć coś robić, co wy na to ?
A wogóle to temat nie do tego działu
Napisano Ponad rok temu
Tyle ile zalecił ci lekarz.Ile czasu pownienem nosić wg was gips ? lekarz chce, żebym nosił go 5 tygodni, ale wg. mnie to przegięcie... od ostatniego składania ręki minęło 3 tygodnie, chcę zdjąć gips i zacząć coś robić, co wy na to ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze 1 pytanie - po jakim czasie po zdjęciu gipsu mogę zacząć normalnie ćwiczyć ?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
meśnie plecków
- Ponad rok temu
-
Mięśnie 'cyców' :D
- Ponad rok temu
-
Ćwiczenia a posiłki