Smieszne walki
Napisano Ponad rok temu
cioty - wyjaśnij dlaczego!tych dwoch facetow,za przeproszeniem, to zwykle cioty...
Napisano Ponad rok temu
lanie kogos po tyle glowy(tylko te uderzenia dochodzily...) -juz to kwalifikuje czlowieka(?) do nazwania go frajerem-a stad juz niedaleko do cioty...
Napisano Ponad rok temu
Bo jakby ten wyższy potrafił to ten większy by nie wstał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co prawda to prawda-fajterami nie sa...
Napisano Ponad rok temu
autor powyższego komentarza najwyraźniej wskazuje,.ze sam jest "ciotą" i akurat pragnie tutaj zabłysnąć tym bzdetnym komentarzemtych dwoch facetow,za przeproszeniem, to zwykle cioty...
film z kobietami pozostawie bez komentarza bo mi sie zbiera na filozowanie nt. czlowieczenstwa...
jak to sie nazywa??...??...acha-rownouprawnienie 8)
Napisano Ponad rok temu
walczyc??oni sie bic nawet nie umieja... o czyms takim jak walka nie nie wspominajac...
Ej stary, nie wiem czy nie zauważyłeś, ale to jest po prostu dwóch kolesi, którzy się o coś pokłucili i się napierdalają. Oni na tej plaży nie stanęli w sportowej rywalizacji, tylko chcieli sobie dojebać. Nie są 'fajterami' ( ), tylko surferami. To po pierwsze. A po drugie:
w moim mniemaniu fakt bicia w tyl glowy wyklucza walke-to jest zwykle napier....nie
Tego też nie rozumiem... Bo to niehonorowe? Jak ktoś do ciebie wyskoczy na ulicy, żeby ci, z przeproszeniem, dojebać, to nie kopniesz go w jaja, albo nie walniesz w tył głowy jak będzie okazja?
Napisano Ponad rok temu
przedstaw swoj ciag myslowy, ktory doprowadzil do tego ze nazwales mnie ciota??autor powyższego komentarza najwyraźniej wskazuje,.ze sam jest "ciotą" i akurat pragnie tutaj zabłysnąć tym bzdetnym komentarzem
jesli chodzi o bicie w tyl glowy- nie, nie uderzylbym...
Napisano Ponad rok temu
sorry-ja tu wyjezdzam z walka,etyka itd. ale to nie odpowiednia czesc forum...
bez sensu bedzie debatowac nad takimi rzeczami+pewnie podobne tematy byly juz niejednokrotnie poruszane...
Napisano Ponad rok temu
autor powyższego komentarza najwyraźniej wskazuje,.ze sam jest "ciotą" i akurat pragnie tutaj zabłysnąć tym bzdetnym komentarzemtych dwoch facetow,za przeproszeniem, to zwykle cioty...
film z kobietami pozostawie bez komentarza bo mi sie zbiera na filozowanie nt. czlowieczenstwa...
A mnie sie wydaje troche podejrzane, ze to Ty bronisz ciot. Ludzie na tym filmiku to nie faceci, to wlasnie zwykle cioty. Potocznie tak mowi sie o zniewiescialych mezczyznach - w aspekcie ich sposobu walki to cioty - walcza jak panienki. Ciotom mowimy zdecydowane NIE!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zdecydowanie nie jestem dresem...
a jesli chodzi o dresiarska mentalnosc to czy moglbys troche rozwinac??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No kolego! :roll:autor powyższego komentarza najwyraźniej wskazuje,.ze sam jest "ciotą" i akurat pragnie tutaj zabłysnąć tym bzdetnym komentarzemtych dwoch facetow,za przeproszeniem, to zwykle cioty...
A mnie sie wydaje troche podejrzane, ze to Ty bronisz ciot. Ludzie na tym filmiku to nie faceci, to wlasnie zwykle cioty. Potocznie tak mowi sie o zniewiescialych mezczyznach - w aspekcie ich sposobu walki to cioty - walcza jak panienki. Ciotom mowimy zdecydowane NIE!
W dzisiejszych czasach oceniasz kto jest ciotą a kto nie na podstawie umiejętności walki?
Ja np. w mojej firmie jestem (chyba) jedymym kolesiem, który coś trenuje i umie jako tako walczyć. Pozostali faceci mają zadyszkę (ciężką) po wejściu na VI piętro po schodach i spore piwne bruchy. I to znaczy, że są cioty? Wg. lasek są super kolesie. Naprawdę nie po umiejętności napierdalanki na plaży ocenia się kto ciota a kto nie.
Dziś umiejętność realnej walki została zastąpiona przez umiejętność zdobywania pieniędzy.
Tobi przesyłam buziaczki!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co trenowac w Poznaniu???
- Ponad rok temu
-
Anarchist simple street fighting
- Ponad rok temu
-
Sparing Rodneya
- Ponad rok temu
-
Co trenować?
- Ponad rok temu
-
w którym sporcie ważniejsza waga????
- Ponad rok temu
-
Co dobrego w Łodzi???
- Ponad rok temu
-
ochraniacze piszczel-stopa z odslonietymi palcami
- Ponad rok temu
-
Pomysł na matę ??
- Ponad rok temu
-
Kit? ;)
- Ponad rok temu
-
Trening walki wręcz chińskich terrorystów!!! OMG!
- Ponad rok temu