O taijiquan (Tai Chi)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za te tłumaczenia,
Pozdrawiam,
zadowolony właściwie, że to co przez skórę czułem, że nie wszystko jest tak jak być powinno znajduje potwierdzenie gdzieś u źródeł,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Najzabawniejsze jest to, że artykuł ma swoje lata, kolejne pokolenia psy wieszają, a TJQ trwa w najlepsze
Andrzej, a jak to jest z tym Tongbei? Rzeczywiście było zaliczane do Neijia? Bo z takim zakwalifikowaniem tego stylu spotykam się po raz pierwszy
K.
Napisano Ponad rok temu
Hehe
Najzabawniejsze jest to, że artykuł ma swoje lata, kolejne pokolenia psy wieszają, a TJQ trwa w najlepsze
Andrzej, a jak to jest z tym Tongbei? Rzeczywiście było zaliczane do Neijia? Bo z takim zakwalifikowaniem tego stylu spotykam się po raz pierwszy
K.
Krzys bo nigdy zadnego tongbeijowca nie spotkales :wink:
wiem swinia jestem :wink:
ludzie ktorych trenuja tongbei a szczegolnie bai yuan tongbei tak twierdza i po tym co mnie pokazono to dla mnie to jest wewnetrzne co oni robia
Napisano Ponad rok temu
Niby gdzie miałem spotkać?
A jak tak dalej pójdzie, to i w tym roku nie spotkam
K.
Napisano Ponad rok temu
Mnie Taiji się podoba i nadal mam zamiar je praktykować aczkolwiek widzę że Wang Xiangzhai ma baaardzo dużo racji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tomaksz: tak z czystej ciekawosci, czy tongbei jest gdzies obecne w Europie (oczywiscie jakies niesciemnione :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Kto Wang Peishenga tak wrobił
Wang Peisheng jako miszczu od bai yuan tongbeiquan Co za whojostwo
Fakt, że WPS coś tam w dzieciństwie z tongbeiquanem mial do czynienia, ale on przez kilkadziesią lat nie miał z tym kontaktu
Tak a propos to Wang Peishenga miałem okazję kilkanaście lat temu poznać, bo mial zwyczaj zajęcia prowadzić dokładnie pod moim oknem.
Napisano Ponad rok temu
O straszne Qwa mi się wyrywa z gardła! Tak z ciekawości na google wrzuciłem bai yuan tognbeiquan, a tu mi Wang Peishenga wyrzuciło!!!! Qrwa, świat się kończy!!!!!!!
Kto Wang Peishenga tak wrobił
Wang Peisheng jako miszczu od bai yuan tongbeiquan Co za whojostwo
Fakt, że WPS coś tam w dzieciństwie z tongbeiquanem mial do czynienia, ale on przez kilkadziesią lat nie miał z tym kontaktu
Tak a propos to Wang Peishenga miałem okazję kilkanaście lat temu poznać, bo mial zwyczaj zajęcia prowadzić dokładnie pod moim oknem.
Andrzej wez wrzuc Yin style bagua lub MA Gui i zobaczysz ze go tez wyrzuci... :wink: wiesz fakt faktem ze po swoim wypadku Wang sie zmienij i zaczal rozne rzeczy mowic i nawet znam goscia co go Wang osobiscie uczyl Yin bagua i nigdy sie tak nie ubawilem jak obserwujac ichnie wykonanie :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
I co ja mam zrobić?! :-(
- Ponad rok temu
-
Pszczyńskie style !!!
- Ponad rok temu
-
Trening kung-fu bez mistrza...
- Ponad rok temu
-
Kung fu w Warszawie (proszę nie krzyczeć ;))
- Ponad rok temu
-
Zwiazek
- Ponad rok temu
-
Jak utrzymać w ryzach uczniów?
- Ponad rok temu
-
Przyczyny upadku sztuki walki
- Ponad rok temu
-
Jest sprawa :)