Dokładnie kraki wystajace spod rekawa nie wyglądaja zbyt imponujacoNależę do tych "niewielu":) . Pomaga to cholernie!!! No i jakbyniebyło to wygląda o wiele estetyczniej 8)
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie kraki wystajace spod rekawa nie wyglądaja zbyt imponujacoNależę do tych "niewielu":) . Pomaga to cholernie!!! No i jakbyniebyło to wygląda o wiele estetyczniej 8)
Napisano Ponad rok temu
23 lata, 177 wzr, 80 waga
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Też o tym słyszałem, ale z drugiej strony ktoś powiedział, że regularne picie szałwi szkodzi na żąłądek ? Przyrządzasz ją jakoś specjalnie?Witam. Ja też mam (a raczej miałem) ten sam problem. Moje wymiary to 190 na 100. Moja kobieta kazała mi pić herbatę z szałwii. U mnie (piję już 3 dzień) rezultaty są już widoczne - po prostu o wiele mniej się pocę. 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
qmpel ma 182 cm i 60 kg - w ogóle się nie poci :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To i tak nic nie dajeLudzie poprostu mniej pijcie piwa i innych alkocholi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam. W mojej rodzinie pocenie to problem. Ja dostałem tę przypadłość od rodziców i mój syn też widzę, że przejął to po mnie. Pociłem się od zawsze. Od okresu dojrzewania był to problem. Próbowałem z tym walczyć na różne sposoby, jednak te chemiczne blokery mi niewiele pomagały, a np. kąpiel w korze dębu odpadała, bo nie mam wanny w domu. Znalazłem za to takie urządzenie Electro Antiperspirant. Kupiłem choć wydawało mi się za drogie. Ono jedyne pomogło. Teraz korzysta z niego cała rodzina. Warto zainwestować, bo potrafi bardzo skutecznie zatrzymać pocenie tam gdzie się tego chce i tak jak się tego chce. O przegrzanie się nie boje, ponieważ zależało mi szczególnie na zatrzymaniu pocenia pod pachami, na stopach i na plecach, a to zaledwie kilka procent całego ciała. Dodam, że Electro Antiperspirant pozbawił mnie nieprzyjemnego zapachu stóp. Wraz z ustaniem pocenia zniknęły grzybki i smród. Lubię biegać a śmierdzące nogi to był największy problem dla mnie. Polecam wam to małe elektroniczne urządzenie. Jest o tyle dobre, że zatrzymuje pracę gruczołów potowych, niczego nie niszczy w organizmie, niczego nie zatyka, nie ma żadnej chemii, jest bezwonne, skuteczne i potem robi się zaledwie trzy terapie raz na dwa miesiące, by utrzymać sucho. Popatrzcie jak działa
https://www.youtube.com/watch?v=yoE3EOY6ZLw
Jeśli jest ktoś zainteresowany niech znajdzie sobie u wujka gugle......
Napisano Ponad rok temu
Nie odświeżamy tematów sprzed ponad roku czasu! Zamykam wątek!
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu