Jak poradzic sobie z nadmiernym strachem?
Napisano Ponad rok temu
JEFF
Napisano Ponad rok temu
wlasnie, powaznie sie obraze jezli to zrobiszee no blackgirl - ja nadal chce sie czuc wyjatkowyZaczynam czuc sie jak w kaciku zatroskanych serc, moze i swoja historie opisze?
Pozdr
No Hellfire... widzisz, nie moge
Napisano Ponad rok temu
To może priv lub gg...Ale nie nalegam bo mnie jeszcze Mradu zabije za to,że za dużo wiedziałemee no blackgirl - ja nadal chce sie czuc wyjatkowyZaczynam czuc sie jak w kaciku zatroskanych serc, moze i swoja historie opisze?
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
To może priv lub gg...Ale nie nalegam bo mnie jeszcze Mradu zabije za to,że za dużo wiedziałemee no blackgirl - ja nadal chce sie czuc wyjatkowyZaczynam czuc sie jak w kaciku zatroskanych serc, moze i swoja historie opisze?
Pozdr
zarty zartami ale...ja bym Hellfire uwazal czego sie dowiadujesz
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
black
Napisano Ponad rok temu
no teraz to kiepsko u niego z bieganiem...a te sredniowieczne mlotki to NADZIAKINo Hellfire, ja bym nie ryzykowala, Mradu biega z jakimis mlotkami sredniowiecznymi i takimi tam innymi sprzetami
pozdrawiam
black
Napisano Ponad rok temu
Ale to nie znaczy,że mam tam trafić za pomocą NADZIAKA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to pokaż mi ten arsenał, a ja ocenię czy warto ryzykowaćmniej wiecej chociaz ja takiego nie posiadam to ostatnio zostalem kontuzjowany za pomoca jednego z nich
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No dobra,dobra - nie urzekła mnie twoja historianiestety mam niesprawny skaner i brak u mnie aparatu cyfrowego wiec swojego arsenalu ci nie pokaze. Ale moge wymienic : wlocznia (b. boli), buzdygan (b. boli) i czekan (b. boli)
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
J.
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za troskę, ale nie tyle mam żal, że pisze, że się boję, ale o to, że pisze o mnie jakobym ją źle traktował. Nie ma sensu, bo gdybym miał pisać o tym jak ona mnie traktowała nie raz to napisałbym dużo dłuższy list. Ale jak mówiłem wcześniej to nie forum psychologiczne o tematyce damsko-męskiej.
Przeczytalem do konca ten brazylijski serial i oczom nie wierze. Jak mozna sie bac chodzic po ulicy? Dziewczyna odwazniejsza od faceta? Facet ja zostawia bo chciala mu pomoc?
Ja już przestałem rozumieć pokolenie dwudziestolatków. Coś tu jest nie tak.
8O
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmmm poczytaj troche o nerwicy lekowej to zrozumiesz moze Marasa.Ktos kto doswiadczyl lub doswiadcza tej choroby wie najlepiej jak to jest.Z drugiej strony chyba tak to juz jest,ze trzeba cos samemu przezyc,zeby dobrze to zrozumiec.Nie obca jest np.sytuacja,kiedy idziesz w grupce kilkunastoosobowej,a boisz sie,ze spotkasz jeszcze wieksza grupe.Ktos tu dobrze napisal,ze kazde wyjscie na ulice w takim przypadku to prawie tak jabys szedl na wojne.
czasem mam wrażenie, kiedy czytam posty na forum ULICA że kazdy tam ma nerwice lękową. Bez urazy, ja naprawdę kiedy czytam te posty mam takie wrażenie.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[...] Mysle,ze zapisanie sie na jakas Sztuke/sport walki to bedzie dobre posuniecie.
A ja mysle, ze bez dobrego psychiatry na poczatek to sie nie obejdzie. A potem moze sie okazac, ze zadnych sztuk walki nie trzeba.
C.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Skuteczność na ulicy
- Ponad rok temu
-
Jak sobie poradzić w pociągu ?
- Ponad rok temu
-
moj portfel
- Ponad rok temu
-
czy dziewczyny lubią się bić?
- Ponad rok temu
-
Jak odróżnić leszcza od zawodowego zabijaki ?
- Ponad rok temu
-
???
- Ponad rok temu
-
Czuć sie bezpiecznym
- Ponad rok temu
-
Ego Ulicznego Wojownika
- Ponad rok temu
-
Z serii "alkohol twoj wrog, wiec lej go ile wlezie"