Skuteczność na ulicy
Napisano Ponad rok temu
O WIELKI SOKE...WYBACZ MU ALBOWIEM NIE WIE CO CZYNI ! :roll:
Napisano Ponad rok temu
Sama obecnosc sloway RAYZ wprowadzila go z dezinformacje. Mial anwet halucynacje z kubusiem puchatkiem!SYNU....BŁĄDZISZ JAKO PIJANE DZIECIE WE MGLE O PORANKU ....
O WIELKI SOKE...WYBACZ MU ALBOWIEM NIE WIE CO CZYNI ! :roll:
Napisano Ponad rok temu
Kpina..... cale to rayz-do to dla mnie ma sie tak na ulice jak kubus puchatek do turnieju k-1Zła jego jakość jest spowodowana olbrzymią mocą, w której władaniu jest Wielki Mistrz. Widać jednak delikatny zarys jego twarzy oraz otaczającą go aurę.
Podobnie sądziło 5 gości, którzy napadli na WIELKIEGO MISTRZA
Cześć...
...ich pamięci
Napisano Ponad rok temu
: )
hahahahahahahahaha nie moge! Stary, ty to na serio wziales powaznie? O kuwa
Pozdrawiam
pS. rayz do, zawsze i wszedzi
Napisano Ponad rok temu
pozdro dla radasow i ludzi siejacych rympal mowiac krotko pozdro dla rajz-do
Napisano Ponad rok temu
Mradu - lepi nie podpadaj...temu ninja sie nie dziwie ..głupi jeszcze...ale TY ??? 8O 8O 8Ohahaha nie moge! Stary, ty to na serio wziales powaznie? O kuwa
Napisano Ponad rok temu
Mradu - lepi nie podpadaj...temu ninja sie nie dziwie ..głupi jeszcze...ale TY ??? 8O 8O 8O
Nie obrazaj ludzi na forum
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam zawsze i wszedzi
Napisano Ponad rok temu
Musisz kolego dużo jeszcze medytować żeby dostrzec to czego nie widać gołym okiem a co jest oczywiste i pewne jak to ze pomidor zawsze i wszedzi będzi pomidor.pozdro....Mradu - lepi nie podpadaj...temu ninja sie nie dziwie ..głupi jeszcze...ale TY ??? 8O 8O 8O
Nie obrazaj ludzi na forum
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak wypada ? Możesz przybliżyć temat ?......Wystarczy poogladac k1 i odrazu sie widzi jak wypada karate w stosunku do innych udezanych stylow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wystarczy poogladac k1 i odrazu sie widzi jak wypada karate w stosunku do innych udezanych stylow.
Z tego co ostatnio widziałem to podobnie jak Muay-Thai (wina ilości walk), znaczy się większość ostatnio tam to kickboxerzy i nie ma co porównywać swoją drogą jak niedawno oglądałem to akurat wywalono karatekę (nie było podpisu kyokushin tylko samo karate) dosyć skromnego, do walki z przypakowanym niemcem z kicka (obydwoje początkujący, a karateka z tego co mówili nie taki super) to myślałem że niemiec zrobi z japońca sushi tymczasem przegrał jeszcze w pierwszej rundzie niemiec :wink: zarobił kolanko, a potem na dokończenie sierpa i go zbierali, więc raz karate też moze być skuteczne (zwłaszca że karatecy tak źle nie wypadają) dwa że należy doceniać przeciwnika, trzy walczy człowiek, a nie styl (przecież te wszystkie kopnięcia i udeżenia różnią się głównie kosmetyką, ameryki na nowo nikt nie odkrył, problem leży w metodyce treningu raczej).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Każda sztuka walki jest bronią -tylko trzeba umieć ją wykorzystać ...
miszczu, ticz mi
Napisano Ponad rok temu
Koledze chyba umknęło że jest różnica pomiędzy procą a karabinem snajperskim.
Napisano Ponad rok temu
Czepiasz sie.ommmm...
Koledze chyba umknęło że jest różnica pomiędzy procą a karabinem snajperskim.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak sobie poradzić w pociągu ?
- Ponad rok temu
-
moj portfel
- Ponad rok temu
-
czy dziewczyny lubią się bić?
- Ponad rok temu
-
Jak odróżnić leszcza od zawodowego zabijaki ?
- Ponad rok temu
-
???
- Ponad rok temu
-
Czuć sie bezpiecznym
- Ponad rok temu
-
Ego Ulicznego Wojownika
- Ponad rok temu
-
Z serii "alkohol twoj wrog, wiec lej go ile wlezie"