Ciekawy artykuł: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Owszem, jesli nie liczyc smetu o obronie przed nozem za pomoca bagazu... 8O
Napisano Ponad rok temu
Ciekawy artykuł: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Jak ktoś chce wejść to połóż rękę na bokkenie i wymownie pokręć głową :wink: Sprawdzone! (właśnie w pociągu do... Ustronia Morskiego :-) )
Napisano Ponad rok temu
Drewniana atrapa mieczaJak ktoś chce wejść to połóż rękę na bokkenie i wymownie pokręć głową :wink: Sprawdzone! (właśnie w pociągu do... Ustronia Morskiego :-) )
Nie bardzo rozumiem, możesz wyjasnić ? (co to jest bokken ?)
Napisano Ponad rok temu
Drewniana atrapa mieczaJak ktoś chce wejść to połóż rękę na bokkenie i wymownie pokręć głową :wink: Sprawdzone! (właśnie w pociągu do... Ustronia Morskiego :-) )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja jednak polecam PKS, zawsze tym jezdze, głównie z uwagi na bezpieczeństwo żony.
Tez o tym myslalem, ale z tego co wiem to PKS jest duzo drozszy, myle sie ? No chyba, ze te ceny sie w miare wyrownaly...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatecznie, dobre i to. W sytuacji, gdy nie miałbym innego wyboru (ucieczka), byłoby to pierwsze rozwiązanie, które przyszłoby mi do głowy.Ciekawy artykuł: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Owszem, jesli nie liczyc smetu o obronie przed nozem za pomoca bagazu... 8O
Napisano Ponad rok temu
Marus- zabarykaduj się w kiblu, albo jedź na dachu pociągu jak w indiach
Nie o to chodzi... To pytanie z cyklu "co by było gdyby". Nie mówię, że musi się coś stać. Ale co robić w takim wypadku ? Nie macie żadnych pomysłów, tak jak ja. To niedobrze. A co by było gdyby jechali też pseudokibice na jakiś mecz ? (raz mi sie zdarzyło z nimi jechać, na szczęście było dużo policji)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mielismy caly wagon zarezerwowany + 2 przedzialy w sasiednim. Sensei przykazal nikogo nie przepuszczac,
Napisano Ponad rok temu
Nie szukaj dziury w calym. Mielismy 3 wagon od poczatku, a 1 i 2 byly w calosci zajete. Bylo juz pomyslane.Mielismy caly wagon zarezerwowany + 2 przedzialy w sasiednim. Sensei przykazal nikogo nie przepuszczac,
a co gdy ktos chcial przejsc do wagonu dalej? bo na przyklad mieliscie w 10 wagonowym skladzie zarezerwowany wagon 6 to ktos idac z 1-5 nie mogl przejsc z 7-10!!! chyba ze mozna ominac "WASZ" wagon... ale jak to nie cholery nie wiem...
Napisano Ponad rok temu
to taka meska przypadlosc lubie czasami jakas dziure znalesc...Nie szukaj dziury w calym.
Napisano Ponad rok temu
Akurat ta "zabaweczka" :wink: była schowana w pokrowcu...Drewniana atrapa mieczaJak ktoś chce wejść to połóż rękę na bokkenie i wymownie pokręć głową :wink: Sprawdzone! (właśnie w pociągu do... Ustronia Morskiego :-) )
Mam wystraszyć kogoś mieczem-zabawką ?
Napisano Ponad rok temu
Marus, smiejesz sie z bokkena, ze to zabawka. Gdyby Cie ktos potraktowal taka "zabawka" to nie wiem czy byloby Ci wtedy bardzo do smiechu... To niebezpieczna bron!Akurat ta "zabaweczka" :wink: była schowana w pokrowcu...Drewniana atrapa mieczaJak ktoś chce wejść to połóż rękę na bokkenie i wymownie pokręć głową :wink: Sprawdzone! (właśnie w pociągu do... Ustronia Morskiego :-) )
Poza tym nie traktuj tego poważnie, bo konsekwencje mogą być nieciekawe... Jeszcze ktoś uzna to za prowokację, na ten przykład...
Yeah!lubie czasami jakas dziure znalesc...
Sure, but don`t call me "baby" :wink:u know what i mean baby?
Napisano Ponad rok temu
jakby ktos mnie probowal straszyc mieczem to wyciagnal bym swoj albo np. wlocznie, korbacz czy chocby zwykly prosty buzdygan :twisted:Akurat ta "zabaweczka" :wink: była schowana w pokrowcu...Drewniana atrapa mieczaJak ktoś chce wejść to połóż rękę na bokkenie i wymownie pokręć głową :wink: Sprawdzone! (właśnie w pociągu do... Ustronia Morskiego :-) )
Poza tym nie traktuj tego poważnie, bo konsekwencje mogą być nieciekawe... Jeszcze ktoś uzna to za prowokację, na ten przykład...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a no prawda ci to - rzadko sie szermierza pod bronia spotyka - z jednej branzy jestesmy to co sie bedziemy klucicA buzdyganami to się kumpel zajmuje, ja wolę bokkeny :-) A gdybyś swój wyciągnął tobyśmy się przynajmniej poznali, ześmy z jakiego budo są, hej! A nie po pociągu lali... :-)
Napisano Ponad rok temu
Alkohol Twoj wrog, wiec lej go w morde!Wtedy raczej "Harnosie się będą loły"
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu