[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
  [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Żeby nie było, uważam go za zjeba i porypańca zwłaszcza że ostatnio czytałem książke o nim i o jego schwytaniu przez mossad.

Napisano Ponad rok temu
 [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
  [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 . Więc możemy podyskutować ale nie w tym poście (choć jest to post czerstwy%-))
 . Więc możemy podyskutować ale nie w tym poście (choć jest to post czerstwy%-)) Napisano Ponad rok temu
 Poprostu kiedys juz cos zdaje sie pisales, a ja jestem uczulony na stereotypy
  Poprostu kiedys juz cos zdaje sie pisales, a ja jestem uczulony na stereotypy  Jade jutro do lomianek chcesz kawalek stali
  Jade jutro do lomianek chcesz kawalek stali  ?
  ?Napisano Ponad rok temu
 Haluny masz ostre bo nie znam Ślepego %-)
  Haluny masz ostre bo nie znam Ślepego %-) 

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W zdecydowanej wiekszosci przypadkow jada z wahadlem i raczej nic Ci nie grozi... nieminiej jesli mozesz zmien przedzial - zablakane kamienie coprawda przy takich okazjach fruwaja coraz zadziej, ale takie zagrozenie istnieje.A co by było gdyby jechali też pseudokibice na jakiś mecz?
Nie zgadzam sie z tym. Jak ktos wspomnial bedzie to zalezalo od determinacji osoby ktora chce sie dostac do przedzialu.po drugie, jak but założysz na chwyt do dzrwi przedziału i przycisniesz, nichuja ci nie wejdzie
Jak najbardziej!czy butelka po Harnasiu też wchodzi w grę
Nie spac w pociagu - oczywiscie jak najbardziej. ALe jak sie 'zabezpieczysz' sie pasem tak jak pisalem wyzej nic zlego nie powinno Ci sie stac.ja też staram się nie zasypiać, poza tym nóż i kastet to zestaw obowiązkowy.
 ) chcial Cie okrasc - mozesz narazic sie Temidzie...
  ) chcial Cie okrasc - mozesz narazic sie Temidzie... Czas w pociagu biegnie bardzo szybko. W ciagu 1 minuty wiele moze sie zdarzyc... 10 minut to juz 'szmat czasu'... Osoba ktora zacytowalem z pewnoscia nie widziala akcji, ktore odbywaja sie w czasie postoju pociagu na jednej stacji...możesz też "biednie" się ubrać. po prostu tacy kolesie z tego co wiem wsiadają na jednej stacji a wysiadają na kolejnej mają więc zwykle nie za dużo czasu, do godziny i wybierają ofiary "wyglądające". ubiór nie uchroni cię przed niczym, ale może zmniejszyć ryzyko.
Gaz w wagonie kolejowym rozchodzi sie stosunkowo szybko... o ile nie psikniesz w kierunku jazdy pociagu (przy otwartych oknach - co latem jest raczej normalne) w przypadku jednego agresora masz szanse powodzenia obrony... jesli napastnikow bedzie dwuch raczej oberwie Ci sie bardziej niz by to bylo 'normalnie'...Ja proponował bym zainwestować w dobry GAZ. W pociągu mało miejsca jest więc trudno spudłować a jak gość wciągnie albo po oczach dostanie to się cofnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 . A poza tym... wyluzuj. Zlodzieje poluja wlasnie na tych przestraszonych i nerwowych, bo z niumi idzie najlatwiej
  . A poza tym... wyluzuj. Zlodzieje poluja wlasnie na tych przestraszonych i nerwowych, bo z niumi idzie najlatwiej

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu