Ciekawy artykuł: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Owszem, jesli nie liczyc smetu o obronie przed nozem za pomoca bagazu... 8O

Napisano Ponad rok temu
Ciekawy artykuł: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Jak ktoś chce wejść to połóż rękę na bokkenie i wymownie pokręć głową :wink: Sprawdzone! (właśnie w pociągu do... Ustronia Morskiego :-) )
Napisano Ponad rok temu
Drewniana atrapa mieczaJak ktoś chce wejść to połóż rękę na bokkenie i wymownie pokręć głową :wink: Sprawdzone! (właśnie w pociągu do... Ustronia Morskiego :-) )
Nie bardzo rozumiem, możesz wyjasnić ? (co to jest bokken ?)
Napisano Ponad rok temu
Drewniana atrapa mieczaJak ktoś chce wejść to połóż rękę na bokkenie i wymownie pokręć głową :wink: Sprawdzone! (właśnie w pociągu do... Ustronia Morskiego :-) )

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Ja jednak polecam PKS, zawsze tym jezdze, głównie z uwagi na bezpieczeństwo żony.
Tez o tym myslalem, ale z tego co wiem to PKS jest duzo drozszy, myle sie ? No chyba, ze te ceny sie w miare wyrownaly...
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Ostatecznie, dobre i to. W sytuacji, gdy nie miałbym innego wyboru (ucieczka), byłoby to pierwsze rozwiązanie, które przyszłoby mi do głowy.Ciekawy artykuł: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Owszem, jesli nie liczyc smetu o obronie przed nozem za pomoca bagazu... 8O
Napisano Ponad rok temu
Marus- zabarykaduj się w kiblu, albo jedź na dachu pociągu jak w indiach
Nie o to chodzi... To pytanie z cyklu "co by było gdyby". Nie mówię, że musi się coś stać. Ale co robić w takim wypadku ? Nie macie żadnych pomysłów, tak jak ja. To niedobrze. A co by było gdyby jechali też pseudokibice na jakiś mecz ? (raz mi sie zdarzyło z nimi jechać, na szczęście było dużo policji)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mielismy caly wagon zarezerwowany + 2 przedzialy w sasiednim. Sensei przykazal nikogo nie przepuszczac,

Napisano Ponad rok temu
Nie szukaj dziury w calym. Mielismy 3 wagon od poczatku, a 1 i 2 byly w calosci zajete. Bylo juz pomyslane.Mielismy caly wagon zarezerwowany + 2 przedzialy w sasiednim. Sensei przykazal nikogo nie przepuszczac,
a co gdy ktos chcial przejsc do wagonu dalej? bo na przyklad mieliscie w 10 wagonowym skladzie zarezerwowany wagon 6 to ktos idac z 1-5 nie mogl przejsc z 7-10!!! chyba ze mozna ominac "WASZ" wagon... ale jak to nie cholery nie wiem...
Napisano Ponad rok temu
to taka meska przypadloscNie szukaj dziury w calym.
 lubie czasami jakas dziure znalesc...
    lubie czasami jakas dziure znalesc... 
  Napisano Ponad rok temu
Akurat ta "zabaweczka" :wink: była schowana w pokrowcu...Drewniana atrapa mieczaJak ktoś chce wejść to połóż rękę na bokkenie i wymownie pokręć głową :wink: Sprawdzone! (właśnie w pociągu do... Ustronia Morskiego :-) )
Mam wystraszyć kogoś mieczem-zabawką ?
Napisano Ponad rok temu
Marus, smiejesz sie z bokkena, ze to zabawka. Gdyby Cie ktos potraktowal taka "zabawka" to nie wiem czy byloby Ci wtedy bardzo do smiechu... To niebezpieczna bron!Akurat ta "zabaweczka" :wink: była schowana w pokrowcu...Drewniana atrapa mieczaJak ktoś chce wejść to połóż rękę na bokkenie i wymownie pokręć głową :wink: Sprawdzone! (właśnie w pociągu do... Ustronia Morskiego :-) )
Poza tym nie traktuj tego poważnie, bo konsekwencje mogą być nieciekawe... Jeszcze ktoś uzna to za prowokację, na ten przykład...
Yeah!lubie czasami jakas dziure znalesc...

Sure, but don`t call me "baby" :wink:u know what i mean baby?
Napisano Ponad rok temu
jakby ktos mnie probowal straszyc mieczem to wyciagnal bym swojAkurat ta "zabaweczka" :wink: była schowana w pokrowcu...Drewniana atrapa mieczaJak ktoś chce wejść to połóż rękę na bokkenie i wymownie pokręć głową :wink: Sprawdzone! (właśnie w pociągu do... Ustronia Morskiego :-) )
Poza tym nie traktuj tego poważnie, bo konsekwencje mogą być nieciekawe... Jeszcze ktoś uzna to za prowokację, na ten przykład...
 albo np. wlocznie, korbacz czy chocby zwykly prosty buzdygan
  albo np. wlocznie, korbacz czy chocby zwykly prosty buzdygan  :twisted:
   :twisted:

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a no prawda ci to - rzadko sie szermierza pod bronia spotyka - z jednej branzy jestesmy to co sie bedziemy klucicA buzdyganami to się kumpel zajmuje, ja wolę bokkeny :-) A gdybyś swój wyciągnął tobyśmy się przynajmniej poznali, ześmy z jakiego budo są, hej! A nie po pociągu lali... :-)

Napisano Ponad rok temu
Alkohol Twoj wrog, wiec lej go w morde!Wtedy raczej "Harnosie się będą loły"

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu