Dylemat
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze sprawa kolejności ćwiczeń, żeby niebyło jednolicie dałem coś takiego:
wyciskanie płasko
rozpiętki
wyciskanie skos
przeniosy (to ćwiczonko tylko na dopompowanie bo i tak chcę je zastąpić pompkami na poręczach tylko że najpierw trzeba te poręcze załatwić :roll: )
Oczywiście jeśli macie jeszcze inne dobre pomysły na równomierną masę i siłę to walcie śmiało
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Napisano Ponad rok temu
No dobra. Powiadasz że chcesz mieć duże cycki? Więc ćwicz dość intensywnie na tym cotygodniowym treningu a przede wszystkim tego (bardzo) dużo jedz. Bez tego masa w ogóle ci wzrośnie. Z tym że jak będziesz ćwiczył tylko raz w tygodniu na klatę, a na inne mięśnie nic nie będziesz robił, to będziesz miał masę mięsniowa na klacie i masę tłuszczową gdzie indziej. Ale to nie moja sprawa. Acha i jeszcze jedno. Raz na jakiś czas zmieniaj sobie kolejność ćwiczeń i ćwicz też ze zmienną intensywnoscią tzn. jeden tening lżejszy inny cięższ jeszcze inny średni itd.
Ja tam obecnie doszlifowuję swoją żeźbę. Masę polecam robić na zimę, gdy nie ma upału i tym samym nie jesteś zmuszony chodzić bez koszulki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do zmienności treningów - to wcale nie jest bez sensu. Na jednym możesz stosować system 12-10-8-6 a na drugim 10-8-6-4. Kminisz co napisałem?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kontuzja pachwiny
- Ponad rok temu
-
"strzelające" stawy
- Ponad rok temu
-
Kreatyna.
- Ponad rok temu