Final Pucharu Polski Strong Man :)
Napisano Ponad rok temu
Ja pierdole wrocilem wlasnie z silki, ojebac sie mozna po 1szym powaznym treningu silowym
Napisano Ponad rok temu
Fajne masz rozrywki pedale.P.S
Jak Szczcin jest piekny to jest jestem Mike Tyson. Chyab nigdy w pieknym mieście nie byłeś...
Tez nie miales sie do czego dojebac :? ssij wargami i tyle
A co do tematu to mi przeszkadza, ze koksuje.
To nie są jego wrodzone predyspozycje, skłoności, ale czysta chemia.
Napisano Ponad rok temu
Koksy, odżwyki itp podnoszą zdolności tylko o 5-10%
Ja pierdole z kim ja tu rozmiwam Chłopie nie masz pojecia co piszesz. Sterydy podnoszą o 5-10% ???
Oj,dziciaku, dzieciaku...
Napisano Ponad rok temu
Kazimierzu Dolnym 8) A pochodze z Krakowa 8) 8) 8)To czemu się nie pochwalisz gdzie ty mieszkasz, hm?Jak Szczcin jest piekny to jest jestem Mike Tyson. Chyab nigdy w pieknym mieście nie byłeś... :roll:
Niechciałem niko obrazic stwierdzeniem na temat Szczecina, ale spójzmy prawdzie w oczy to miasto jest tak ładne jak Warszawa. :? (bezurazy).
Napisano Ponad rok temu
Wniosek jest jeden - jest megakoksiarzem z dobrą genetyką. Nic więcej. Nie istnieje sport wyczynowy bez sterydów, pogódźcie się z tym.Pudzian mówił ,że trenuje 12 lat wczoraj u Wojewódzkiego
Gdyby on był zwykłym koxiarzem to by w życiu nie miał tyle siły ,a ma duuuuużo
A Szczecin jest naprawdę pięknym miastem, a szczecinianki sa jak marzenie. Chciałbym tam mieszkać. Sorry za off topa, ale nie mogłem się powstrzymać.
Pozdrawiam
Art3ule
Napisano Ponad rok temu
Fajne nieee. Mow mi Roman 8)
Ja pierdole z kim ja tu rozmiwam
No to ciał buzka hej jak sie niepodoba
Napisano Ponad rok temu
Nie pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
"To nie są jego wrodzone predyspozycje, skłoności, ale czysta chemia."
Sluchaj jak by tak bylo to bysmy mieli samych strongemnow, najszybszych sprinterow, kulturystow itp. decydowala by tylko dawka.
Tak jak ktos wczesniej sport wyczynowy nie moze obejsc w dzisiejszych czasach bez dopingu biora wszyscy nawet szachisci ;-)
Trzeba sie z tym pogodzic i tyle, a procz koksu jest wiele innych czynnikow, ktore wplywaja na wynik. Sterydy to tylko uzupelnienie calosci.
Mozna Pudziana ubustwiac, mozna potepiac sa gusta i gusciki. Osobiscie cenie go za to, ze wprowadzil do tej dyscypliny nowy image tj. silny potezny mezczyzna bez wielkiego bebzona i kupy tluszczu.
Napisano Ponad rok temu
Osobiscie cenie go za to, ze wprowadzil do tej dyscypliny nowy image tj. silny potezny mezczyzna bez wielkiego bebzona i kupy tluszczu.
Tylko ktory strongman moze pochwalic sie taka sylwetka? Pudzian, Dymek, eeee....koniec ;P nawet elita swiatowa ma wielkie bebzony i kupe tluszczu. Brzuch pomaga przeciez w niektorych konkurencjach
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Art3ule
Napisano Ponad rok temu
Bił go pięśćmi tam mocno, tak długo, ze wielki silny Pudzian krwia sie zalał i do domu pojechał. 8)co to znaczy że Saleta rozjechał Pudziana???
To nie jest tak:
steryd=fajter .
Jakby to było takie proste to ho, ho... .
Napisano Ponad rok temu
a skąd te informacje? na ringu się spotkali?Bił go pięśćmi tam mocno, tak długo, ze wielki silny Pudzian krwia sie zalał i do domu pojechał. 8)co to znaczy że Saleta rozjechał Pudziana???
To nie jest tak:
steryd=fajter .
Jakby to było takie proste to ho, ho... .
pozdrawiam
art3ule
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WORNS, daj cos wiecej na ten temat
Napisano Ponad rok temu
:wink: Coś mi to na kit zalatuje!!!
Napisano Ponad rok temu
Mi też. Ale czekam na przybliżenie sprawyWalka odbyła sie 20 lat temu w piaskownicy.
:wink: Coś mi to na kit zalatuje!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na, którejś z gal czy czego innego zostali zaproszenii rózni sportowcy (jako goscie honorowii nie zawodnicy) nie wiem to i jak, ale Pudzian zaczął burzyc do Salety a ten go pobił.
To, ze Saleta dołorzył Pudzianowi to wiadomosc na 100% pewna, choc jak zaznaczyłem nie znam szczegółow (o co? i gdzie sie bili?).
To było 2002 lub zaraz na poczatku 2003.
Pozdr.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
problem z wagą
- Ponad rok temu
-
Ćwiczenia siłowe - masa i siła
- Ponad rok temu
-
silownia
- Ponad rok temu
-
Copa America
- Ponad rok temu
-
Bóle kręgosłupa.
- Ponad rok temu
-
niesamowity bol plecow po mostku
- Ponad rok temu
-
Ból "kolan" ...
- Ponad rok temu
-
Po Mistrzostwach Europy - jakies refleksje??
- Ponad rok temu
-
Portugalia vs Grecja
- Ponad rok temu
-
Jogging a rozciąganie
- Ponad rok temu