Redakcja i PUBiSW
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie ma sensu.. co mialem do udowodnienia - udowodniem.
nie mam czasu na pierdy.. a pisanie na forum gdzie nie mam szansy na odpowiedz nie nie bawi.
Moze ktos inny sie bedzie zachwycal dorobkiem PFA.. ja od stazu z Yokota, khem.. khem.. niekoniecznie
Napisano Ponad rok temu
Aiki co u ciebie, bo właśnie po pewnej przerwie zajrzałem na forum a tu cicho i marniutko. Może jakaś mała rozróbka? Temat dowolny 8)
Znaczy nowy numer blisko i trza się ludziom przypomnieć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Domo Arigatou! :roll: :roll:
Napisano Ponad rok temu
sorry ze odgrzewam, ale mnie zastanowilo takie stwierdzenie (cytuje parafrazujac) :
"zajmować się ono będzie głównie koordynacją ogólnopolskich imprez oraz opiniować akty prawne dotyczące sztuk i sportów walki."
co to znaczy?
i czyimi imprezami bedzie koordynowac?
jesli bede chcial zorganizowac mistrzostwa europy w full contact aikido to co - bede koordynowany? a moze ze ja nie z pz aikido ani nie z innego zwiazku to nie bede koordynowany, a moze ja nie bede aikido?
te akty prawne to tez mocno mnie zastanawia, kto i co ma zamiar opiniowac, bo jakos nie widze kandydatow na radcow i opiniodawcow zgodnych z moim swiato i polityko pogladem...
"...mocno sie zastanawiam co nam nowy, lepszy rok przyniesie..."
Napisano Ponad rok temu
po prostu przyjmij do wiadomosci, ze cos takiego powastalo i ciesz sie, ze nie musisz tam dawac na tace.
Napisano Ponad rok temu
hej
"zajmować się ono będzie głównie koordynacją ogólnopolskich imprez oraz opiniować akty prawne dotyczące sztuk i sportów walki."
Tezbym se poopiniował akty... nie koniecznie prawne 8) I pewnie do tego sie sprowadzi dzalalność rzeczonego nomen omen ciała
Napisano Ponad rok temu
powodzenia
Napisano Ponad rok temu
hej
Tezbym se poopiniował akty... nie koniecznie prawne 8) I pewnie do tego sie sprowadzi dzalalność rzeczonego nomen omen ciała
Oj gdybyście opiniowali fakty to już wyobrażam sobie co by się wtedy działo... Wałęsa ze swoimi kolorami (czarny&biały) mógłby się schować głęboko pod ziemię...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Poruszające tematy
- Ponad rok temu
-
brecha
- Ponad rok temu
-
Takie sobie pytanie
- Ponad rok temu